Джийсън: Не беше честно да връщат Тачо във VIP Brother

Миналогодишният участник на „Big Brother All Stars” Джийсън Брад Люис се възмути от завръщането на Стефан Манов-Тачо в Къщата на риалитито.

Обратно в новината

Коментари - Джийсън: Не беше честно да връщат Тачо във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от къде се пръкна? Бяла ризка с вързани ръкави ще му отива на графиката.

"Щял съм да даря"... Що за лицемерие, бе, Джийсън-е?! Какво криеш зад рисунките по лицето си? Комплексите си не можеш да изкорениш, знаеш го! Дразниш, но не така, както си мислиш... Глупав си и си селтак!

с тая декорация по физиономията на Аватар ли се опитва да го докарва? Или просто това е новият стандарт за мъжественост?

Определено не е честно!!! То вярно,че никой не спазва правилата, ама и повторения от миналият сезон с годеник-жених и пръстен, нещо съвсем са го закъсали продуцентите.

Тоя пък кой е?! И той ли е звезда?! Хахаха.

И ти си от псевдо звездите в България.

Даже и от тях не е.

Джийсън, малък си още и не ги разбираш някои работи - с парите от ВИП Брадъра едни хора трябва да оправдаят едни разходи многократно надвишаващи обявените им доходи. Ти за едни 7000 си станал маймун, а покрай такива хората оправдават големите пари.

А кой е коментиращият Дж. нещо си Люис? С какво е известна тази личност?

Известен е у целата махала! Ама у другата не е. А...и родата му го знае. И се срамува...

БРАДЪРА не толерира агресията и не я позволява, затова изгониха Тачо, а сега го връщат, къде са принципите и как се спазват правилата? Но така си беше и така ще бъде, някой да бъде толериран за сметка на правилата. Абе откъде намери пари този смешни за пръстен с диамант, нали беше безработен и жена му го издържа.... Голям смях... ХА-ХА-ХА

аз шамар не видях,само блъскане на очилата...непредвидена ситуация, която смекчава вината докато при хубавата джижи всичко беше планирано и целенасочено

Айде няма нужда да го оправдаваш и да му "смекчаваш вината". Това с блъсването на очилата звучи като: "Аз само я докоснах, а тя не знам как падна, удари си главата...и така десет пъти". И на това някои му викат "непредвидена ситуация":(

не го оправдавам,просто ако е искал да я удари щеше да я удари като трябва!

шамар и аз не видях, а гледах и повторенията. Перна изкуствените очила на госпожицата и те отхвърчаха. А плесница не се чу. щеше да се чуе и да и отхвърчи глъвътъ. както беше пиян въпросният калпазанин. Хулиганска проява е квалификацията, не е баш агресия. макар че се родеят двете деяния. Нямаше намерение за физическо насилие, така както видя публиката пред телевизора. цакън, няма да го хвалим младежа, нито да го закриляме :)))

Човек, едва ли си юрист, за да "квалифицираш" деянието. Иначе щеше да си наясно, че когато са налице хулигански подбуди при причиняване на лека телесна повреда, не само, че има агресия, а има ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР. А ти обясняваш кое трябвало да се чуе и на кого да "отхвърчи глъвътъ"...

всички сте кюрави.... няма шамар, просто й бутна очилата... а ти беше гаден

Да, нямаше шамар, но и посегна. Сигурно не успя да я улучи иначе щеше да има шамар. Не трябваше да го връщат. Наливат им пари на тия да им гледаме пияните мутри. Тъпанари.

Не му се вижда края на това просташко риалити. Сега с поведението на малката мутра Т. се ПОПУЛЯРИЗИРА ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ и битовата проституция .

Тупарев и компания винаги са си определяли правилата за да има сеир, какво се чудите. Хванаха го в измама още в първия сезон на ББ, в Стани богат се изложиха и във всяко едно т.нар. реалити са ги хващали в измама.

Джийсън че е малко много врътнал не е лъжа, ама няма вид на глупав. Защо чак сега осъзнава очевидни неща, които се знаят отдавна за ББ. На това предаване единствената цел е да изкара пари на гърба на група продажници, които пък от своя страна за пари са готови да си изкарат и най-керливите ризи.

МНОГО Е ПРАВО МОМЧЕТО.БРАВО НА НЕГО ЧЕ ЗАЕМА ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ.СТИГА С ТЕЗИ ГЛЕЗОТИИ И НАГЛАСЕНИ НЕЩА.ШЕСТАТА ПО КРАСОТА НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИ СЕМЕЙСТВОТО , ТА ТРЯБВА НЯКАКВО ТЕЛ. ПРЕДАВАНЕ ДА ВЪРШИ ТОВА.НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗРЕЛИЩА ?!!!

Този формат само за Калканджиева и съпруга и ли се прави? Около Кънчев винаги лъха на нечистоплътност. Дано греша.

Заради акта на физическо насилие (без значение от какъв характер) тоя изобщо не следва да се появява в ефир, пък камо ли да го връщат в едно или друго предаване. А това, че е ударил момиче, си е чиста проба извергщина! С връщането на тоя обратно, подобно поведение се толерира публично. Това е абсолютно недопустимо, особено предвид склонността на българите към домашно насилие. Момичето трябва да подаде тъжба в съда и да го осъди за престъпление от частен характер - плесницата представлява лека телесна повреда.

Скъпа Ана,а да кажеш нещо за държанието на въпросната Зорница? Глупакът се е хванал с нея кой знае защо.Всъщност знае се защо-тя не престана да се разголва и предизвиква мъжете.Нямам думи за това как се държи.Ами то си е съвсем к...ско

Скъпи 179, това ми прилича на дежурното оправдание на побойниците, че, видиш ли "тя сама си го изпроси". Хайде без извъртания - подобно насилие е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО, още по-малко, когато се демонстрира и насърчава по описания начин.

Айде-айде, не бил той виновен, че е прост и със слаби ангели, ами тя, че "го предизвиква". Смех:)

Така е - плесницата е лека телесна повреда, шото е в главата. Виж ако я беше изшутал г.зъ щеше да е тежка,щото там са й основните активи.

Ако на теб самият ти ударят плесница, съотв. те изшутят в г.за - тогава ще е още по-"забавно" да квалифицираш диянието...

То не беше честно и ти да влизаш, ама на, вкараха те!

Двоен-троен - да си е чел договора преди да подписва. Това "предаване" не го гледам от втория сезон и за пръв път го виждам и чувам, така че All Stars WTF?! А до джойнсън - преди да раздаваш пари ги изкарай. Иначе и на мен ако Бил Гейтс ми даде 1МБ $ :) ще ти дам 10к, за да дариш на Дария 7. хайде холанд!

В Бг, пък и не само, почти навсякъде има двоен стандарт. Така е било и така ще бъде още дълго време, така че трябва да се свиква и да се има предвид... А колкото до парите, дори наистина да е искал да ги дари... май по-добре да си беше мълчал... Ако толкова иска да даде 7к, ами да ги изкара и да ги даде... Нали е певец да попее 2-3 месеца по кръчмите и ще ги изкара... Аз ако съм обещал, ако трябва и чалга ще пея и кючеци ще играя, но ще ги изкарам тези пари...

Много си прав. Аз съм певец - пея в Пиано бар. Изкарвам добри пари, но не много. Преди година брат ми направи една простотия и му трябваха 20к. Мислих, мислих и за 2 седмици научих 4 часа репертоар - бг поп-фолк, сръбски и гръцки хитове. След 27-то участие имах точно 20к. Не бих го правил за повечето пари, защото ми е тъпо, но ако пак се наложи, пак бих го направил!

Браво Певец! Следващия път ако на брат ти му потрябват повече пари и не стигне чалгата, може да се пробваш в гей баровете. Казват, че плащали добре.

Понеже съм мноо прос, та да ми обясните какво означава това 10к - 20к, ако са кебапчета или кифтета да не ме прецакат некъде. Щото я пеем само за левове или некое и друго шише пукница.