В понеделник вечер след зрителско гласуване предаването напусна Евгени Минчев, а мъжът на Жени Калканджиева се завърна по решение на продуцентите.

ВИП Брадър игра с двоен стандарт. Изгониха Тачо, който удари плесница на момиче, след което го връщат. Аз излях вода върху фолк певица, изгониха ме и продукцията не ми плати остатъка от парите, които са близо 7000 лв.”, възмути се Джийсън пред"Монитор".

Той увери, че тези пари е щял да дари на семейството на недоносеното момиченце Дария, която страда от детска церебрална парализа.

Тачо беше изгонен от "VIP Brother", защото удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева. Нейното присъствие, както и това на съпругата му Жени Калканджиева, предизвикаха доста напрежение в Къщата. След шамара Зорница заяви, че я е страх от него и даде два различни отговора на въпроса дали той я е бил и преди. Преди да се завърне в предаването, Стефан заяви, че съжалява за удара, който е нанесъл. Той обеща, че случката няма да се повтори, въпреки че „тази налудничава жена вътре не знам докъде ще ме докара“. Той подписа и декларация, че е наясно какво ще му се случи, ако сцената се повтори.