Лондон е световната столица на разводите

Ако Лас Вегас е Елдорадото на венчавките, Лондон със сигурност е световната столица на разводите.

Обратно в новината

Коментари - Лондон е световната столица на разводите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная какъв е законът в Лондон, за разводите, само искам да подчертая, че тук партньоството е между две равностойни половинки. Никой не се интересува дали си бял/а, дебел/а, богат/а, стар/а, умен... Влизаш в партньорство и си равностойна част от него.

Мхм, и хората са много по-отговорни и положителни към брак и съжителство. Почтени са и не си правят мръсотии. Генерално, хората са много по-почтени и отговорни. в бълХария е нормално да очакваш някой да те пързулне и да ти свие номер. В УК точно това не е нормално и хората са много по-щастливи и живота с такива хпра е мнооооого мнооооого по-хубав.... Не знам за числото на разводите, но улиците са пълни със семейства с по 3-4 и даже 7-8 деца....масово е да имаш по няколко брака и от всеки брак по 2-3 деца....ся че се разеждали - голяма работа - ама не стоят сами да вият по нощите от самота, нито се въздържат от правене на деца.... Ейвалла - имат здравословно отношение към живота....яж, пий и се весели.... и бъди щастлив и остави и другите да са щастливи....няма злоба у британците - не се занимават с глупости..... ноо са ми слатки на мене....мили, учтиви, коректни, изрядни..... не като чалга буклуците и утрепките от бълХария.....

Ами то и в България е така. Що не дойдат тука..?

1000 чифНа обувки..... абе спите ли като пишете??? Редактори имате ли да ви оправят правописните грешки? Ужас!!!

Дали му кралски паспорт, уж велика сила, а всеки втори - наопаки, да го кажем по-културно. Ако е праволинеен, то пък пие като за последно. Такава им и интелигенцията от векове насам. То и за наште може много да се каже, но поне са били мъже и са умирали от инфаркт в дамска постеля. Не им се чудете, те и сами не се разбират. Имам чувството, че в главичките си още не са мръднали от 19-ти век и Викторианска Британия - господарката на моретата, ковачницата на света, владетелката на хора, ресурси и подправки.... Ще им се! Всъщност, зад паравана надничат едни объркани хора с много и непреодолими комплекси, възприемани с насмешка по света днес. Нищо ново не са създали от десетилетия и разчитат на крилото на по-големия си братовчед. Поне да говореха правилен английски, а то и това вече развалено. Иде ли човек два-три пъти, и вече му става тясно и скучно там. Да си вкарат повече българи и шведки и ще се усмихнат.

От това което си написал се разбира, че си един обикновен балкански комплексар. Аз пък много повече предпочитам да общувам с англичани, отколкото с вечно намусените, оплакващи се, черногледи и недоволни българи. По света доколкото знам също по- добре се пътува с британски, отколкото с български паспорт, чиито притежател бива възприет с насмешка, ако не с презрение.

А София е световната столица на селяндурите!

Ти си типичен селяндур.

Taм правосъдната система е изградена върху здравите закони и установени норми. Тук комунизма пося плевелите на беззаконието, партизанската алчност и злоба и уреждането по втория начин. Не беше важно кой какво има в главата, а колко си верен на партията (точно като в мафиотска организация). Инако мислещите ги чакаше репресии, лагери и затвори. Основното изискване за комунист беше да си пълен атеист, да отричаш бога и законите му (защото е опасно ако станеш честен по някое време) и да си малко тъп, интелигентните и можещите ги подритваха по тъчлинията. Много дълбоки корени пуснаха тея плевели, превзели са всички силови министерства, законодателство и др важни постове, извършиха си криминална приватизация и прибраха ресурсите на държавата. Лично не виждам справяне с тоя ОКТОПОД.

И престъпниците в България отидоха да си харчат парите в Лондон. В България престъпници - в Лондон - ДОБРЕ ДОШЛИ. Това е много печеливша стратегия - да помогнеш на някой да открадне нещо от комшията и да го донесе при теб.

lu4ka

Не се излагай. Не ти е виновен комунизма и социализма. Ако не знаеш, в момента в Англия е социализъм.

Иска им се Социализъм на араби,азиатци и комундета дето са се настанили там и папкат,но дано Консерваторите да задържат властта и ще им дадат социализъм/комунизъм през крив макарон на червените отрепки!

Това е вярно - съдът се произнася във фантастично кратки срокове. Към съда работи една институция за дребни жалби и граждански нужди, където се решават буквално на място всякакви дребни граждански дела и то почти безплатно за ищците - плаща се някаква административна сума мисля от 35 паунда, за да те регистрират в системата или нещо подобно....и спора се решава буквално на място - страните дават доказателства и показания ВЕДНАГА - и решението се произнася ВЕДНАГА. За по-големи дела - има законово установена граница от 10К паунда - се ходи на съд, ама и там съда е ДЛЪЖЕН да се произнесе в рамките на някакъв срок имаха, мисля че беше месец. Няма НИЩО ОБЩО с корумпираната съдебна система в бълХария, с мафията и лобитата по интереси.... Полицията пипа здраво....как иначе може да се удържат тези огромни човешки маси да пазят ред и законност..... От всички европейски страни в които съм живяла - най-впечатлена бях от холандската и британската полиция - пипат така здраво, че не се позволява ГЪК! бълХарските охранени полицейски шкембета, дето не се събират в панталоните, мързеливи, оядени, корумпирани, разлигавени - са ми смешни до припадък. Ако имаха и най-бледа идея какво е полицейски и съдебен професионализъм - то биха се самоубили от срам...... С което исках да кажа, че хората в страната много реват за по-високи заплати - но грозната истина е, че не могат да предложат работа като за по-висока заплата. И когато го обясняват това - чувам само сляпа алчност и невежо неразбиране - и върху мен се издига стена от ачлно недоволство. Ако проявявате професионализъм - безкомпромисно - в работата си - и работите до откат и вечер не можете да си кажете името - то бихте имали основание да търсите по-високо заплащане. Но ако само си клатите краката и лениво крадете....то просто забравете.....

"От всички европейски страни в които съм живяла - най-впечатлена бях от холандската и британската полиция - пипат така здраво, че не се позволява ГЪК! " a kakvo si rabotila tam 4e gi znae6 tia ne6ta ???

че не знаеш как се казва родината ти ???

Самият факт, че точно ти си написала голям ферман тук, потвърждава казаното в татията, т.е. че Лондон е идеалното място за разни въртиопашки да приберат част от паричките на някой мъж. Как е твоят богат дядо между впрочем? Естествено това "посредничество" е свързано с доста тлъст процент от изкрънканата сума, който процент остава у адвокатите и в държавата. Затова и са толкова "бързи" бракоразводните дела. Щото има келепир за системата. Защо перфектната полицейска и съдебна система не се разбърза в случая с 1500-те изпедофилствани деца? Ами много ясно защо - там тлъсти адвокатски хонорари няма. А как се стигна до положение занпредседателят на парламента да е изнасилил 7 (седем) мъже? Де бяха перфектните полиция и съд?

Ами хванал си се за 1 (словом ЕДИН) скандален случай в УК. Да сравниме ли скандалнитеслучаи в бълХария и как са решени, за колко време и с какви резултати. Хванал си се за скандален парламентарист в УК - а колко са скандалните парламентаристи в бълХария? не е ли 100% от тех в системата за кражби, далавери и изнасилвания. Гредата в своето око не виждаш изобщо - но сламката в окото на британеца я гледаш под лупа..... Да ви имам идеите за справедливост....изнасилват собствените ви деца по училищата, банки биват източвани, прокуратурата си вей гащите, полицията яде и пие за ваша сметка....а парламентаристите ви наричет мат'риал.....а вий още гласувайте, още гласувайте за тех...и още сочете с пръст че са ви виновни британците....

Наистина питай за дядото, с който е! Той е над 70 годишен, между впрочем!

това е супер

Koe? Това или другото?