Жени върна пръстена на Тачо

Една иначе забавна игра стана пореден повод за скандал между Жени и Тачо.

Обратно в новината

Коментари - Жени върна пръстена на Тачо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е ужасно, че Тачо е нарекъл Жени "тъпа гъска". Можеше и по-нежно. "Тъпа крава", например, или "ти си тъпа като галош"?

Моля Ви, проявете малко уважение към гъските! Защо ги срвнявате с тези жалки същества?

тия двамата добре са се спазарили , правят се на маймуни за много хилядарки, пък ние го коментираме

Пижо и Пенда

тези и двамата са много прости и елементарни,но пак не са един за друг.да си вземе жени един по-улегнал мъж-той също ще е елементарен,но поне да е улегнал защото умен мъж при такова нещо няма да се спре.отдавна не се гледа външността,а какво имаш в главата и сърцето,а тя няма нищо.

Уффф,ама и тия с техните истории "иди си-ела си"....как може такава простотия.Затова повечето днешни млади са безотговорни и отношението им към съжителство,брак и т.н изгуби цена.

"това предаване е огледалото на един народ - прост и невеж без ценности - алкохола и храната в много хора са на първо място, затова ни се случват такива неща ......" В допълнениие- Колкото са Повече VIP, толкова повече Простотия ги тресе! Жени била шеста в света...Е, да, но сега е ПЪРва алкохоличка и Простакеса в къщата! А за Тачо ...търкулнало се гърнето -намерило си похлупак!!!!!

Не Тачо, а Брадърът купи и накара Тачо да подари пръстен на " шестата". Отдавна на всички стана ясно , че техният измислен брак е проблемен заради ДВАМАТА. Опитаха се да прехвърлят вината на нещастницата Зорница, но основно техните характери и пороци са виновни за просташките скандали. Крайно време е да изчезнат от Къщата, от телевизионния екран , от медиите, защото насила хубост не става. Жалко за детето, че ще расте и се възпитава от родители като Жени и Тачо.

Според мен Тачо много повече си отива със Зорница. Освен това явно им е хубаво заедно - то си личи. Кой знае тази Евгения (която със сигурност е станала шеста не с красота) с каква сила го е върнала при себе си. А детето на Жени и Тачо със сигурност се възпитава не от тях, а от детегледачки.

ще го преместя в другия крачол в знак на възмущение.

Уф, ето ти сега нов проблем!

Картинката е жалка, претенциите големи....Тъга..

Copy/Paste Слава, вечна слава на госпойца Дащнова, че ни информира при всяко съмнение за мисловна дейност на въпросните недоразумения -- Да и благодарим и че отделя от ценното си време и ни информира за всички най-важни събития случващу се "между чаршафите" дори от отвъдното

това предаване е огледалото на един народ - прост и невеж без ценности - алкохола и храната в много хора са на първо място, затова ни се случват такива неща ......

Когато човек, като Вас, има претенции, редно е да бъде изряден! Би трябвало да напишете " алкохола и храната " с пълен член / той все още не е отпаднал от българската граматика!/, да поясня - " алкохолЪТ и храната ". А като цяло- има ли и какви са хората, които гледат предавания от такъв род! Помните ли- " религията е опиум за народа"! Е, сега реалити предаванията и турските сериали са такива и имат една единствена цел- за кратко хората да не мислят за своя живот, понеже е страшен, а да се отъждествяват с живота на другите!

Подкрепям написаното от Вас, но може ли да Ви допълня? И след "невеж" трябва да има запетая.

Алкохолици, при това прости.

Фана го абстиненцията, като чу, че няма да има повече бира