Топ съвети за издръжлив брак от стабилни двойки

Тайната на дългия и щастлив брак не е в изпълненията в спалнята, а в дългите задушевни разговори в кухнята.

Обратно в новината

Коментари - Топ съвети за издръжлив брак от стабилни двойки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много празни глави има тук, които разчитат на късмета само и гледат да удовлетворят гениталийте си и после стомаха... не забравяйте, че имате и глави на раменете и ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ между 2-ма мислещи човеци... щом сте опрели до късмета, вместо до мислите в главата си, ясна е работата! майче и беднички ще ми търкате ъгълчето в кухнята и ще си говорите... и така....

Съветът от мен е да не спите като се жените. Ела да говориш с мойта проклетия дълги разговори в кухнята.

Тайната на дългия брак е, че е абсолютно непредсказуемо какво може да задържи дълго заедно двама души...

Така е ... донякъде. Абе, де да знам, чист късмет си е май.

Съвет 13 за издръжлив брак: Не сключвайте брак. Какви са тези глупости? Съвет за управление на финансите - да нямате финанси. Или пък съвет за възпитание на децата - да нямате деца.

От мене имаш 100 плюса.Разсмя ме от сърце.

"Някой някъде те чака" . Важното е да се намерите. Пожелавам го на всички.

Тайната на щастливия брак нямаше да е тайна, ако всички я знаехме. В общи линии всички споменати точки от класацията са важни (без това за брака, защото то си е лично решение), но всеки би си направил различна класация. Според мен, за да има здрав брак, не може сексът да е на едно от последните места :)

Ебанието е много важно за брака,ако не ебеш друг ще ебе вместо теб,ако не пускаш на мъжо друга ще му пуска с радост....няма празно място във Вселената винаги се запълва по един или друг начин :-)

Да, важно е. Само че в някои бракове (или в определен етап от съвместния живот) на жените им се иска повече, отколкото на мъжете. Така че ето още едно важно правило в брака (и не само): "Не прави това, което не искаш да ти бъде направено на теб" ;)

Дрън Дрън, на второ място е е-б-а-н-е-т-о със сигурност от мъжка гледна точка. Редакторкта - я го остави твоя без за 2 месеца БЕЗ, да видим колко бързо ще ти намери заместничка. И 20 отива на 3-то място, ще излизам където и колкото си искам. Женска статия за женско списание е това, но всичко е ГРЕШНО!

ЕКСПЕРТА, Е..ТО НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА ЗАДЪРЖИ НИКОГО ДО ТЪП И НЕКАЧЕСТВЕН ЧОВЕК,ЗАЩОТО ДОБРИЯТ СЕКС НЯМА ОБЩО С ДОБРОТО ЧУКАНЕ! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ ВСИЧКИ"СПЕЦИАЛИСТИ" И ОТ ДВАТА ПОЛА,ЧЕ САМО ПАСВАНЕТО НА ВСИЧКИ НИВА МЕЖДУ ДВАМА ДУШИ ВОДИ ДО ПРАВЕНЕ НА ЛЮБОВ,А НЕ ПРОСТО НА ПРОСТ СЕКС?! КАКЪВТО ВПРОЧЕМ СИ ЛИЧИ,ЧЕ ПРАВЯТ 99% ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК...

Много точен коментар, поздравления! Само ще допълня, че да намериш човек, с когото да си паснеш на всички нива наистина е трудно. Познавам такава двойка, наистина са като две половинки на едно цяло. Мислят еднакво, харесват едни и същи неща, единият довършва изречението на другия, много си приличат и се разбират, голяма любов. С моя мъж сме много различни като характер ,темперамент, интереси, професии, той работи в IT сферата, аз представа си нямам за какво става въпрос :))). Наистина сме две противоположности в много отношения, но си пасваме интелектуално, споделяме общ мироглед, ценности, приоритети, това за мен са основните допирни точки. Тук разминавате ли се е много трудно. Разбира се да не забравяме и физическото привличане, то също е важно. Да правиш любов е наистина различно от това да правиш секс. Разликата е огромна и е щастливец този, който прави любов.

ако жената не мълчи и не си трае,как да има щастлив брак?да е царица в дома и в леглото и да не говори.това е щастие

Дома ми е лъснат,яденето в печката,салатата и ракията на масата,секса редовен и разнообразен,не обичам да говоря много - щастие пълно,но пък мъжа се сърди че не съм била по приказките.Е кажи ми после как да ви разбере човек!

Требе повече да викаш, гато те изпълни.

Ела при мен тогава! Ще те нося на ръце и всеки ден ще имаш приятни изненади! За малко да забравя...каква е цената, която трябва да платя? :-)

Представете си в един двигател тел да му се вземе някой детайл, дали ще върви? Така е и в семейството всичко е важно, век са, уважението, търпението, борбата с простотията и др. И др....

Креватните изпълнения са последното нещо в един брак. Щото се оказва, че секса няма да те нахрани... Може би секса е важен за глупавите мъже?!?:-) Не готви ли жената - не струва и пет пари! Ако ще и да е красива или пък червива с пари - не ми я хвалете, не ща да я знам!

Да не си зодия телец, шефе?

Научи се сам да си готвиш, защо чакаш на жената? Жената не е прислуга, стига с това просташко мислене.

жените готвеха хилади години на ред.така бе закрепено семеиството,балък.

Aли ти ли си ?че то Aишето не може да готви

За това Стани шеф ти трябва готвачка, а не съпруга!Не бъркай брака с кулинарни предпочитания!За щастлив брак е нужно да обичаш човека, а обичта е даване , а не вземане!И да направиш избора-прав или щастлив искаш да бъдеш!

За комуникативните умения съм съгласен. Но за това да не сключват брак е пълна манипулация. Няма човек, няма проблем. Няма брак - няма развод. Няма любов - няма разочарование. Логично, нали?

вярно е това за разговорите, ако имат за какво да разговарят хората и освен това някакви общи интереси, общи цели за постигане, те не се разделят

И заглавието е ,,Топ съвети за стабилен брак от издръжливи двойки,,! Колкото по- дълго издържат двойките- толкова бракът е по- стабилен. А за стабилно семейство няма нужда от съвети. - А па мой Вуте отиде у мазето за картофи за яхния и си строши ногата... - И ти какво? - E па направих макарони на фурна....

Хей, редакторите! Казва се издръжлив, не издържлив! Къде сте учили или не сте достатъчно учили?

издаря се казва ,а не идрая *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като си невеж не бъди и мързелив за да потърсиш поне в интернет как се пише.

"Не сте достатъчно учили" или не сте учили достатъчно? Хайде, нали Сте толкова прецизна!