Камелия Тодорова не пие алкохол от 21 години

Джаз примата Камелия Тодорова не близва алкохол от 1993 г. насам.

Обратно в новината

Коментари - Камелия Тодорова не пие алкохол от 21 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

n

Много злобни и неприятни коментари....

Ти се радвай, че ги има. Тая я помнят само от випуск 1971г.

Криете ми съдържанието, нещастници недни, но аз пак ще напиша-тази люта алкохоличка прилича на пачаврата райкова и е изгонена от мъжа си англичанина защото с пияна свиня не се живеееееееее

Само пич/ка си да знаеш !

ами жена на тези години би трябвало добре да прецини дали ще става за смях и майтап за младити.

ц-, мама, "младИтИ" грамотно е "МЛАДИТЕ!!!!!!!!!!

То пък другото да прецИни дали е наред, дали може?!?

Човекът си пише както и говори - на диалект. Не му придиряйте толкова.

Прекрасна жена и прекрасна певица. Нищо чудно, че не намери с кого да общува в това абсурдно вип сборище. Беше достатъчно достойно да си признае, че е влязла за пари. Чакаме новия й албум.

...не пие, направо гълта...

Попитали един с какво се занимава. - Колекционер съм. Колекционирам истински долари. - И докъде стигна? - До нулата. Сега съм на четири нули,скоро се надявам да ги стигна шест. Не е проблем да си купя и къща и кола.

Може и да не близва сега алкохол, но пораженията му от времето в което е прекалявала с него страшно си личат. Жалка картина, а беше красива жена. Остарява много грозно.

Понеже не близва и затова изглежда толкова отвратително ....

Всеки човек има слабости и преживява тежки житейски драми. Само дето при известните личности , те биват използвани от жълти издания и предавания за пари и рейтинг. Добре е, че Камелия Тодорова не си позволи да пада на нивото на скандалджийките Воче, Кали и Жени. В момента Воче спретна скандал на Въргала пак на тема " хигиена". Всички са мърляви и нечистоплътни освен милата хигиенист- готвачка Камелия Воче. Всички мълчаливо наблюдават и търпят обидите и спрямо Влади освен мама Люси и Албена.

"Наздраве!" по този повод!

Хахахахха, това сигурно е ранна първоаприлска шега от Dir-а

А аз съм космонавт

ми то говедото си е говедо... ако се сещате за тоя виц

Ха-ха! Аз пия тъкмо от 21.

И АЗ НЕ ПИЯ КАМИ,ДАЙ ДА СИ СИПИМ ПО ЕДНО ЕЙ ТАКА ....ЗА ЗДРАВЕ

Магнезия от колко милиграма е? Чаят билков, зелен или черен е?

Че се държа много коректно и възпитано и това и прави чест. Доказа, че е много-скромен човек и не се взема за "вип", а в същото време е доказан професионалист. Адмирации.

В това предаване има само два начина да не станеш за резил. Първият е да не участваш, а вторият е да не говориш с никого и да не правиш нищо.

ПИПО

Aбе, щом е в Брадъра...

наистина много е скромна! само дето беше позабравила българскя след няколко години в чужбина.точно като мен -и аз позабравих родня език след 42 години живот в странство

И защо е тази подигравка? Всеки човек има право да се грижи за здравето си и незнам защо, когато някой го прави другите му се подиграват?

Щото не ни дреме какви илачи пие и какъв чай предпочита. Ненужни подробности, които не касаят никого и не са по същество. Като иска да разсее съмненията, че взима дрога го казва ясно, а не се обяснява като ученичка "ама то това не е онова". Всеки пие илачи, ако е над 30 лазарника.