Петко и Яна празнуваха годишнина в Лондон

Младото семейство Петко Димитров и Яна Акимова пътуваха до Лондон, за да отбележат годишнина от сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Петко и Яна празнуваха годишнина в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Петко дали ще се задържи този път с тази жена?!

...и докато се разхождаха из Лондон и никой не им обърна внимание разбраха колко големи "звезди"са...

..да им е момчето,но може би трябваше да му дадат хубаво и звучно българско име! Кръщавайки го с чуждо име вероятно искат да намекнат,че не харесват собствените си имена - Яна и Петко!

кои ца тези? господи! - доминик!!!

Брей че новина.Супер известната двойка вече има статуи в "Мадам Тюсо

Петко и Яна-тия пък какви го раздават,че не следя Биг Брадъри и подобни формати...А това че са разгледали Бъкингамския дворец-нямам думи,та това да не ти е да направиш обзорна обиколка на Емирейтс,двореца не допуска посетители вътре,можеше поне Уиндзор да кажат че са разгледали тъпаците.

Кои са тея, и кой реши, че трябва да ни занимава с излишни подробности от техния личен живот. Петко...?!

Ако тоя в този вид ме доближи в метрото ще почна да си проверявам джобовете и ще си стисна чантата здраво.

Хубаво, но ако това са ви новините, да кажа и аз къде бях миналата седмица и какво правих. Също толкова вълнуващо и интересно ще е за читателите.

Ами плати си като тия двамцата и си готова!

аз пък бях в дъблин и посетих всички пубове на юг от лифи, хехехе!!!но шит!!

Няма шо - голямата работа ... - Че те това и Валя и Моро го правиха в Лондон , пък не се надуваха чааак толкова !!! Ама то нали БГ простотията няма граници ...... ! Хайде и вие ВИПОВЕ да кажете ,че сте били в Лондон !!!!

Петко- люлинския Брат Пит и Яна-троянската сливова ракия се взели и отворили двореца !!!

хахахаха...баси царвулите....взели си билети за нискотарифни компании...и виждаш ли били в лондон..уау...какав успех само...уау...каде бяхме...взели си билети за по 40 евро до там и обратно ...хапнали в някое кафе и вече се хвалят...аве...балгарите...защо не идете по далече от лондон и нискотарифните компании а....защо не доидете на тенерифе---канарските острови...за повечко пари...пак елате в 5 звезден хотел...па си платете по 500 евро на ден....и тогава се пишете за голямата работа...да ви вземат дяволите точно днес на хелоyеен....петко ли си каф си...и твоята половинка...хахахах....

Значи, и аз не смятам, че трябва да знаем всичко за някакви си безлични хора. Но не разбирам какво му е лошото да пътуват с нискотарифни компании???

Че в нискотарифните компании няма ВИП(Бизнес, първа) класа, а той ни се пробутва за първокласен ВИП бизнесме.

Голям смях - разгледали Бъкингамския дворец!!! Да, ама не...той е отворен за посещения само през определен период през лятото! Това да не им е МОЛ София ха ха :)

lu4ka

Ние пък сме от Куртово Конаре.

lu4ka

"...разгледахме Бъкингамския дворец." Да бе, добре. Те са отворили двореца специално за тях. По-добре да бяха казали: снимахме се пред Бъкингамския дворец. Аман от комплексари.

А дано наистина да не са го отворили. Той Петко може да го отвори с една фиба - люлинско чадо е. Пак ще ни дават по новините: "Българи влязоха с взлом в Бъкингамския дворец."

Извинете, ама кой е Петко и коя е Яна за българската общественост? Че нещо не мога да се сетя..

"Петко и Яна празнуваха годишнина в Лондон" Да се похваля и ас..с мойта празнувахме в дубай, като всички тарикати...а тия бедни балъци да празнуват в лондон!

Муцка, и Дубай вече не е топ-ноч! Сейшели, Малдиви... тривиално!!Барбадос или Лапландия е гъзарийка!

Не съм чела коментарите, но си представям какво е изписано. Аз само ще пожелая щастие на семейството и дано повече хора се обичат така.

Пенчо, бре - чети!

Дядото на булката -началник на милицията,после кмет на Троян от тиквената партия.Татко на булката шеф в Биохим по заслуги.Та това е.Добре че са такива "новини" човек да се посмее.

ЛУДООООООГОРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

Да и аз мисля, че Лудогорец заслужено спечелиха днес

Почти не чета тази рубрика. От любопитство минавам "на верев" от време на време. Впечатли ме снимката. Много непринудена житейска снимка. Пък и двамата са хубава двойка. Има щастие там и то няма да е за кратко. Тъй си мисля и рядко греша поне за чуждите хора. А и какви хубави Български имена имат. Да са живи и здрави, както и всички хора в страната ни. И се сетих - същата кройка джинси ми донесе татко. Беше може би 70-та. Щатски бяха, малко по-светли и от дебел деним. Така и не можах да ги скъсам. Станаха май на торба.Само не знам в тези "времена" от къде ги беше изнамерил. Пък и носенето си беше също проблем.

Прав си. Имат хубави български имена. И детето си с хубаво българско име кръстиха. Доменико! Демек по нашенски - Неделчо. Нещо като Патрик Тишов Райков на Венетка. Не става само с кинти - трябва и акъл...

Не се задълбочавам много-много. Нали разбираш що съм написал. Е, можеше да бъде и Рубин Бисеров примерно. Ама то време и нрави. Нали? Няма да се сърдим на Сталинка, Проститутка и Гърдеробчо, като и на Гъзурков и Дупинов. Виж Пеко Таков е "връх" за мен в наименоването.

Вкусно ли беше? Шампоанчетата в банята каква марка бяха? Търндаун сървиз направиха ли ви? Дайте повече информация, че тука хората с вас стават и с вас си лягат. Кръчмар и танцьорка имат годишнина - това е сериозна работа!

Страхотна новина!!! Честита победа на Лудогорец и от мен

Какво учиш пък ти, библиотечно дело ли?

Аз съм учил такова - 40 младежа бяхме и 350 девойки.РАЙЙЙЙЙ !!!

Мечтииии ....

кои го интерецъва петко и яна каде ца ,копликцари ?фента ац цам на грант канион аризона *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито на Пиронкова!!!Поредната загуба!!!Време ти е, кривокрак гущер, да спреш да играеш!!

И защо,наивнико да спре да играе Пиронкова? Тя и сега заработва мноооого добри пари.Професия ,драги- губиш,печелиш,но винаги ти плащат.

Цецката от Пловдив трябва да се захване с друг спорт-шах, на пример.Тениса хич не го може, само се излага.

Хората са казали "На младо вино и нов началник, не се надявай много, че не се знае кое кога ще се вкисне!" , та и на тия им е скоро да тръбят много :)

Gal

някои ще ми каже ли кои са тези, че постоянно пишат за тях? оня ден ги даваха по бтв мисля.

...вече мога ли да заспивам?

Браво на Петьо и Янчето, ама Иванчо и Марийка от 5-тия етаж пък бяха във Виена оня ден. `Що не сте ги отразили хората???

Скоро да не кажат "НЕ"?

Кои по дя... са те?

първа грижа да се качиме на колелото и да се снимаме в хаид парк!!!!хахаха

Това ли е голямата новина ?Ама то голяма работа станало?Изобщо как се взема хонорар на подобни глупави драсканици ?А на фона на трудностите и безпаричието ,които съпътстват нашия народ ,това е просто нелепо!

Слави Бинев плаща, как.

Петко и Яна са една от платените новини в ДИР.

Лондон - изтъркана работа. Such a terrible cliche.

Оо Петко и Яна скоро не бяха се появявали в ДИР.Най-после отдъхнах си.Изчислих , че Слави Бинев е превел пари на ДИР за тези новини.След 2-3 седмици пак ще има новина за тях.

Петко е подставено лице "мутро-милионер" а Янчето е златотърсачка но поне не е от кифлите които могат само да управляват фризиорски салон или бутик :))) а има някакъв др талант. Да им е жив и здрав сина Недялко (ака Доменик) ама още 2-3 години заедно и гейм овер..

Gal

а какъв и е таланта на нея?

Голям праз, да ви имам и новината, клюкарска работа

този петко е е..л курвите в цялата държава Игнатова, Ели Гигова сега тази

Да! С Петко сме баджанаци, а и с много други, но не са толкова известни.

Добре бе, ДИР, защо занимавате хората с тези дебили? Недоумявам, вие не сте случаен сайт, тук има много актуални новини, при това он лайн . Защо лазите по нервите на свестните хора като мен и гаджето и се опитвате да пробутвате новини за умствени и нравствени аутсайдери като новини, заслужаващи внимание? Тоя гьон и тази , върху която спи, да си кротуват и харчат награбеното и да не досаждат с присъствието си на пичове като мен и гаджето. За ваше сведение , не сме бедни и завистливи, току що се почерпихме от хонорар за добре свършена работа и възнамеряваме да продължим под чаршафите....

Петко и Яна ала-бала, дъра-бъра, тинтири-минтири...

Тея добре, че са отишли до Лондон, щото за една година нищо не са свършили и нещо нямаше драсканици за тях. Облекчих се!