Венета Райкова даде на съд Евгени Минчев

Тв водещата Венета Райкова изпълни заканите си и внесе тъжба в съда срещу Евгени Минчев.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова даде на съд Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Венета, толкова си прозрачна! Последни напъни преди да влезеш в небитието! Точно сега умирам от желание да чуя един монолог в стил Вулева по твой адрес, особено ако е от твоя стол в Горещо!

Двамата са Коко и Пипе.

Венето, не си интересна, змия такава! Разбирам че искаш да привлечеш внимането пак, но хората отдавна са те отписали и не ставаш. Албена е много по-добра от тебе и на много по-високо ниво от твоето просташко и махленско клюкарене!

"Каквито са приятелите ти , такъв си и ти". След приятелства с Азис , Евгени , разни манекенки и врачки сега Венета има нова приятелка - бизнес дамата Ваня Червенкова. Снощи Ваня, която е постоянен гост в предаването" Голямата уста" обяви, че също е завела дело срещу Евгени. Разбира се и двечките са си наела една и съща адвокатка.

Стою

ДобрЮтро, банда! Що се заяждате с Венчето, ве? Оставете Тишо да му мисли. Женята няма да го мислим...

Защо нареждате жената бе? Какво лошо ви е направила, завистници такива! Цял живот ще си останете такива и ще гледате отдолу, поне докъто не осъзнаете някой житейски истини.

Венета,късно си лягаш, утре рано трябва да ставаш, да пометеш, да сготвиш, прокисналото мляко да изхвърлищ, някоя поповска житейска истина да научиш!

Евгени Минчев не е толкова луд.. Лудите сме ние, че изобщо го забелязваме. Ако никой не го отразява, ако никой не го има за слива.... тогава дали ще ходи облечен като кукла за Хелоуин? Той е такъв, защото НИЕ му го позволяваме.

за луди, не са луди - те ни са натрапени от медиите - и не само тези две "бисерчета", всеки ден ни информират за родните "звеиди", като голяма част от хората изобщо не се интересува от тях - както е казал народът - "всичката мара втасала"- остава ни само да чепкаме венета, женя, и останалите от "елита" - наш роден и мил

"Господин съдия, аз не съм такава! Онакава съм!" Съвет към дружките им: Когато две прасета се хапят и дращят в помията - по далеч, че пръска.

Това е КЮМБЕТА МОЗАЙКОВА

Евгени Минчев е най-интелигентниа българин на света! България се гордеем с него! Нека има повече такива бълхари като него и нека държавицата да ни просперира благодарение на такива като лорда! Нека да ни представляват в Лондон и да се прочуваме благодарение на този голям българин! Обожавам му интелекта и умението да говори...

...Баси! Да ти го тура на тебе и на вижданията ти за нормални хора! Такива като Минджев не трябва да ги има! Пропаднал народ, пропаднала държава!

За да станеш и ти интелигентен и да се представяш успешно в Лондон /заедно с Рудолф/, да ти го турят м*нафите.

Евгени Минджев е най-ентелегентниа българин на сфета! По това си приличаме и му пожелавам много здрва и успехи в животу! Требва да има повече хора като него...така ше успее българия! Обичам го !

Не в света! Във Вселената е най-интелигентен!

тоя па ходи се скрии бе,бастун

Тази жена е изключително проста, елементарна и първосигнална. Тя няма никакво чувство за хумор и самоирония, с което проявява липсата си на интелект. Използва ефирното време и предаването си за да отмъщава и явно да се саморазправя с хора, които не са й приятни и с които има някакво взимане-даване от миналото било то Албена Вулева или Евгени Минчев.

Хемороидите трябва да се отстраняват, Докато не отстраним тази пача и ватмана от полезрението си, няма как да преуспеем...

Чудя се кой от двамата е по-гнусен, с оглед на това, че като видя Лорда ми се повръща, то при тази ми идва освен да повръщам и да бия. Може да ме съди, аз ще докажа, че така се чувствам.

Тъз' пастърма къде ли не са я обиждали. Кво' се праи на "небиждана"!

Много ми е интересно какво представлява човекът модератор по темата и какъв точно му е проблемът та е скрил голяма част от постовете, в болшинството без основателна причина и по погрешна преценка. Как да се получи обсъждане с наполовина скрити коментари още толкова коментари пълни с цинизми?!

Тая скрипя е толкова нахална и досадна и въобще не е за изтрайване. Ако всички обидени от Райкова заведат дела, то и внуците и ще има да плащат.

не, не могат, затова и не завеждат дела. делото е за клевета. венета не е наклевитила никой. ако е казала нещо което се приема за лошо не е било клевета и затова няма дела срещу нея.

Най-големите язви на обществото са тези двамата, на кантара малко повече тежи Минчев по интелект!!!

пенсионерите и ората роват по кофите , а псевдозвездите искат по 50 бона за дума. я сам селянин и мразим селяни с претенции.

защо ни занимавате с глупости!??????? Стига с този пиар на пошлото предавани Пиг-Брадър!

Не харесвам хора на, които трябва да се обърне внимание само заради злобата им и заради това, че може да навредят на някого. И Венетка е от тях - като махнеш от нея маскарада от руси букли, тежък грим и изкуствени мигли, както и злобата й - просто няма с какво да я забележиш. Тая е по-тежък случай и Вулева.

Работата е като онзи виц : Скарали се и се сбили крвите и пдерасите .... иначе Венетка дразни повече от Генчо

След края на Вип Брадър Венета остава без предаване. Трябват и пари, за да задоволява капризите си и издържа семейството. Веднъж и подариха прилична печалба от " Сделка или не", но сега откъде? Като бивша водеща на жълто предаване тя също обиждаше и се възползваше от грешки и лични тайни на известни българи. Ами ако всички засегнати от нейните коментари я съдят? Но това интригантско поведение е типично не само за обикновените квартални клюкарки , но и на Хай персоните като Венета и Евгени. След време пак ще се прегръщат лицемерно, но сега Венета ще се пробва да спечели лесни пари.

хвани единия, удари го в другия -пази боже - да питам само, къде ще се гледа делото - в попово или в пазарджишкото гето - толкова за нашия"хаилаиф"

Въпросното изказване на Минчев с нищо не накърнява авторитета й. Човекът се е възползвал от конституционното си право на глас и лична позиция. Венета не може да го осъди тъй като в изказването няма фактология, а мнение за нея. Всеки има право на такова. По същата логика, тя би трябвало да тръгне да съди всеки в този форум, например. Учудваща неосведоменост за една уж юристка.

С това ли трябва да ни занимавате - лайната, с които се замерват някакъв противен педал и неква тъпа селяндурка

Като и свалиха от екран предаването и сега си осигурява нови доходи. Смешна и жалка. Не съм фен на Евгени Минчев, обаче е класи над нея.

Не обиждайте Венетка, че току ще вземе да ви съди. Хората са казали - не хвърляй камък по редко л..но, че ще ви изпръска.

Просто ми е чудно, как може да защитавате този самозабравил се селски цървул!Не казвам,че Венета е безпогрешна, но тоя ми идва в повече...Един търтей, наследил капитали от свой любовници .

Не защитаваме никого. Само коментираме нечия наглост. Не може ти да си оплюл целия свят, а да търсиш супер нравствено поведение към себе си. Нормите с, които съди човек трябва да са еднакви. Останалото е продиктувано от лоши качества изложени на показ по най-грозен начин. Кой би толерирал подобна помия.

какув селски царвув??? говорим за лорд.тои не е туртеи...знаеш ли колко работа вурши като свецки хроникиор и паркетен лув...

Не съм фен на Евгени,но тази меко казано простакеса си и личи ,че е хигиената май и е хоби,.....практикува я от време на време когато се сети.

Ми и аз не съм им фен, ама като се правиш на интересен публично, трябва да си готов да си носиш последствията. Венета е в правото си, както всеки гражданин. Оттам нататък съдът ще се произнесе. А може и да си правят ПР, щото ако не се бучи за тебе в шоубизнеса, нема леб.

ако е завършила право,правомерно -аз съм английската кралица.

Как ли не й тежи на Венетка цялата всенародна любов?

Евгени Минчев може да е педал, но това не му пречи да прави точни и забавни анализи на различни "випове". Колкото и да е странен, той наистина успява да прави светски балове с благотворителна цел, което си е умение да убедиш някого да дари от парите си. Но Венетка си остана на ниво провинциална злобна клюкарка не претърпя никакво развитие. Явно е обезумяла от злоба, че я изхвърлят от телевизията, вместо да я оставят до пенсия.

Ще го съди, ама няма да го осъди, просто защото е казал истината.