Невена Цонева среща световни музикални звезди в Лондон

Невена Цонева, голямата победителка в Music Idol, лети на 14 юни (четвъртък) за световната музикална столица Лондон. Четиридневното пътуване е част от наградата, която bTV и звукозаписната компания Вирджиния Рекърдс, лицензиант на Universal Music Group за България, специално подготвиха за най-силния финалист в музикалния конкурс.

Обратно в новината

Коментари - Невена Цонева среща световни музикални звезди в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BAHTI TAPATA LIGLA I 4ALGARKA! MNOGOO E ZLE!

Защо ли всички псевдо българи знаещи само да плюят и да се правят на големи капацитети по всички въпроси не смеят да си напишат имената тук? Не ви ли стиска да застанете зад думите си с нещо повече от глупав безсмислен псевдоним? Леле колко простотия има в БГ!!! Чак съжалявам че не мога да взема един АК-47 и да разстрелям дебилите дето само гледат да стъпчат и малкото хубави неща останали тук!

пее, ама е много застреляна горката, лондон не е севлиево

Чудя се как им се ще на нашенци да плюят по хубавото. Ама не им била достатъчно талантлива, не им била хубава , не им била умна и накрая, ако допуснат че е всичко това, предричат чалга съдба и забвение. Що бе хора? Да му пожелаем само хубави неща на момичето, пък каквото стане!Потенциалът и е огромен.

Малеееееее, НЕВЕНЧЕТО ще им види сметката в Лондон... Такова 4удо като нешето момиче светът още ни е чул, ни - видял...Е,какво пък-тя ще се излага, аз ще се смея. А за тия дето много знаят и говорят колко много завист и злоба имало, и как горкото моми4е незаслужено го плюели някакви злоби...тия добри люде и те ще се смеят...защото това нещо българския Music Idol ако не е смешно,ще бъде жалко-а то е и двете...

Браво на момичето - чар, талант, неподправеност. Само така, мило дете, и ще успееш. Вярваме ти!

Nevena pee hubavo, no neznam dali nqkoi v 4ujbina bi i obarnal vnimanie!!!

МРЪХЛА!!!! ПЪЛНА!

цитат от н.ганева от визията ти лъха кристална чистота и детска невинност - най българските черти на нацията.....хахахах Не,г-жо, не 4истота и детска невинност, а ЧАЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ са най-българските 4ерти на нацията и вдействителност Невена ги притежава. Сега като иде в Лондон моми4ето остава само да разварти едни гюбеци, да направи няколко чалга-кавъра на известни западни хитове и......гледайте кво 6те стане-вси4ки големи звукозаписни компании ще се избиват за нея.Дааааааааам, и вирусът Чалга,който за сега се среща само по нашия край, ще зарази целия свят и ще натръшка и малкото останали хора,които имат усет към изтински хубава музика....БРА'О, НЕВЕНЧЕ, ША ПРОСЛАВИШ РОДНАТА ПРОСТОТИЯ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ!

Ne zbravqite 4e NEVENA pee perfektno i to na jivo a ne na pleibek.

NEVENA, 6te q zabelejat v London, za6toto ima potencial kato na VELIKITE POP PEVICI.Ot neq 6te stane svetovno izvestna pevica.Nezabravqite 4e tq e samo na 20 godini a izpylnqva perfektno pesni na Maraq Keri.

много завист има . Невена успех

Невена има много данни да бъде звезда, ако някой с много кинти я подпре. Точно за това иде реч в тази статийка. За съжаление обаче, първо - Невена е от България - малка страна с микроскопичен музикален пазар (а от къде освен от родината някой световен музикален продуцент ще разчита на сигурни печалби при евентуална инвестиция); второ - България е напълно неизвестна, или малко известна, но с лоша слава, а както знаем най-вече рекламата продава. Напоследък се разчита на екзотични изпълнители, но незнам колко екзотично може да изглежда и звучи Невена - може би да пее фолк, фолклор, попфолк, което е супер амбициозна задача - да направиш звезда от световна величина с български фолклор, освен това, за да се стигне до широките маси най-вероятно, ще стане много поп с малко фолк и яко гюбеци (справка Шакира)... И къде отидохме пиленца моля ви се - пак при батко ви Митьо Пайнера... Иначе Невена много ми харесва. Много. И й желая целия свят да е в краката й. Няма място за комплекси и неувереност, това е пътя и колкото и да е трудно трябва да се извърви. Трябва да се опитваме да разчупим черупката си и да излезем да се усмихнем на света. Невена е подходяща за това...

Дано Невена не се възгордее,а си остане все така естествена,земна и упорита.Желая много успех и да успее и на световните сцени!!!

Браво момиче много си очарователна.

Желаяти ти много успех, бъди щастлрива с това което правиш и продължавай да радваш почитателите си.

Освен професоинализъм от визията ти лъха кристална чистота и детска невинност - най българските черти на нацията. Където и да си се постарай да ги запазиш през целия си живот. Успех!

Браво Невена! Успех!

BRAVO DETE PAZI CISTO SARCETO I DUCHATA SI I PALEN NAPRED

PRESLAVA TRQBVA6E DA LETI ZA LONDON!

bravo na nevena!! tova momi4e zaslujava golqm uspeh!!! strahotno izlu4vane, dano si ostane taka zemna!!!!

haide sega da se pokaje kolko e prosta i ogranichena, che ne moje da kaje 2 svurzani izrecheniq :)

Заради няколко човека, чийто имена не знам (а и нямам желание да научавам), е измислен вица с казана на българите в Ада. Аман от тъпи комплексари които само знаят да се правят на интересни пишейки мнения от висотата на... На своя мързел и простотия може би защото едва ли сте постигнали кой знае колко в живота за да си позволявате да пишете подобни глупости. Не ви ли е срам бе?! Поне като пишете се аргументирайте или не знаете какво значи тази сложна дума?! Момичето има неоспорим талант (мисля че достатъчно компетентни изпълнители се изказаха относно това), чар (според мен е повече от чаровна за справка милата й непринудена усмивка и естественото, държание и секси фигура като допълнение) и харизма (след като толкова хора се прехласваме по нея все има нещо повече освен хубав глас). Ако обичате, спрете да казвате на бялото черно и да дърпате хубавите и талантливи хора обратно в казана, от който вие самите едва ли някога (с това мислене) ще излезете. Нека да се подкрепяме взаимно, а не да се разделяме непрекъснато. Всички знаем разединения народ до къде стига!

Дано оценят гръдната й обиколка, защото гласът й ....

Пожелаваме ти много много успехи, ти направи всичко това честно и заслужено, ти ще успееш знаем. Не се притесяваи ако някои ти завижада, това е хубаво, на талантливите винаги някои завижда.

Айде успех

Nevena ima strahoten glas,no za da stane izvestna izpalnitelka v po-golqm ma6tab ot bg se iska ne6ti4ko pove4e,a tq go nqma

vervate li si?? ;D

БРАВО НЕВЕНА !! УСПЕХ И НАГОРЕ!!! ИМАШ ЦЕННИ КАЧЕСТВА /ОТДАВНА ЗАБРАВЕНИ ОТ ДНЕШНАТА НАГЛА И АРОГАТНА МЛАДЕЖ/ ПЛЮС ТАЛАНТ, КОЕТО С УПОРИТ ТРУД ЩЕ ТИ ДОНЕСЕ И СЛАВА!! БЪДИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И ТРУДОЛЮБИВА. ПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО СИ И НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ РАЗНИ АКУЛИ В БИЗНЕСА!!! АКО ЗНАЕШ КОЛКО СА КУХИ ДУХОВНО. НЕ СЕ ПРЕТЕСНЯВАЙ И НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ !!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ КУРАЖ И УСПЕХ !!!

Neven4e az se gordeq s teb!!!Poljelavam ti uspeh v svetoven mashtab.Samo shte pomolq da nezabravqsh BG.A teq det nete haresvat da ti qdat....samo mogat da ti zavijdat

Uspeh Nevena!!!!!!!!!!!!!! Napred i nagore!!!!!!!

Според мен момичето пее добре, но едва ли ще постигне нещо повече от певица по някои заведения. За да пробиеш в музикалната индустрия се изискват много други качества освен добро пеене - най-вече пробивност, комуникативност и интелект. А тези неща определено и липсват.

От мен: НАПРЕД! Има много работа! Невена има талант и ако го развие и се поотрака а тя ще го направи както е тръгнала, с тази красота ще е номер едно БГ певачка както казват едни хора... Бъди скромна - така ти отива, попивай като гъба всичко, което видиш и чуеш и естествено много важно - свой стил. Може да не си перфектна, но оригинален е ключовата дума в шоу биза.

УСПЕХ НЕВЕНА!

Успех на това красиво и талантливо момиче. Красив глас и красива, млада жена, която се издигна благодарение на гласа и таланта си, а не благодарение на визията, която е за завиждане. Дано има шанс и късмет, защото съм сигурна, че ще прослави България където и да се намира. Даже си мисля, че ако всички айдъли за тази година от държавите, където се провежда състезанието, се съберат, нашето момиче пак ще е на първо място. Просто красив и специфичен, запомнящ се глас. Успех и късмет!!!

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УСПЕХИ!!! И ВСЕ ТАКА НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

Желая много, нови бъдещи успехи ! Ето, как способните млади хора от България могат да се реализират в други географски ширини. Жалко за СУ, че не е оценило Невена.

Браво на момичето! Дано преуспее и дано наистина научи как стават нещата... До мен: А бе ти наистина не си на ТИ със съвременната музика. Ами извади си тапите от ушите и се поослушай! Може и да ти стане ясно...

Късмет, трудолюбие и нови успехи! На добър час, дете!

Голяма злаба - голямо нещо! Що простотии се изписаха за момичето .Иначе признаваме, че има глас и визия , а сега що пък имала бюст. Ако нямаше щеше да се пише ,че е плоска като дъска.И пък откъде преценихте, че е проста и ще се излага в Англия - там ще пее и ще си почива - няма да изнася доклад или реферат. Няма начин прост човек да издържи напрегнатите кръгове в Мюзик айдъл - все щеше да се провали по пътя към успеха.Освен това се видя, че Невена е има страхотен дух и амбиция и не си позволи падането на сцената и критиката на Слави след едно от изпълненията да я изкарат от релси. УСПЕХ НЕВЕНА ИМАШ КАКВО ДА ПОКАЖЕШ НА АНГЛИЧАНИТЕ - И ХУБАВ ГЛАС И ЧУДЕСНА ВЪНШНОСТ ! БЪДИ СЕБЕ СИ И ЩЕ УСПЕЕШ ДА ГИ ВПЕЧАТЛИШ!

neznam

pogelavam uspeh na Nevena!!!Darbata si q ima ostava i da se izdigne,koeto vsu6nost zaslugava :)

Радвам се на Невена (за сега). Мина през ада и дано това й подскаже, че е тежка царската корона. За талант няма да говоря. Има си го в изобилие. Радвам й се, защото се нагледахме на бездарни кукли, без грам гласови данни - разни Антибиотики, разни Лилани, разни Анджита и още куп подобни звезди, дето не слизат от специалните списания за голи гърли. Какво още се иска освен глас и визия мила ми кака? За каква харизма ми говориш. Че каква харизма лъха от Мищо щамара примерно, или от Васко кръпката, че те са ни звездите. Момичето е само на 20 г. Всичко по реда си. Дава й се шанс, дано го използва качествено.

УСПЕХ НЕВЕНА!

Вижте сега,момичето си е заслужило награда и ще си я получи,на Вас ако не ви изнася просто не се интересувайте ат нейното развитие.Тази завист може да ви докара куп заболявания,помислет малко и за себе си,не само за останалите.

Ей,от тази злоба и завист не става нищо то държава.Тук сме като в ада-един се издигне,10 го дърпат.Не мога да разбера какъв ви е проблема относно Невена-заслужила си е наградата и ще си я получи.На Вас кой ви е крив,че сте херметически затворени същества.

Успех! Не разбрах от материала какво точно ще прави, защото не зная английски, но вината си само омя. Да съм учила!

Отваряш www.vbox7.com и пишеш Невена...

Желая и успех и искам другата година тя да ни представи на евровизия

А бе, хора, за вас кирилицата табу ли е? О неразумний, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?