Ето ги победителите в конкурса ”Детски маскарад”

Приключи фотоконкурсът на Dir.bg и "Форум Филм България" на тема "Детски маскарад".

Обратно в новината

Коментари - Ето ги победителите в конкурса ”Детски маскарад” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги приятели, представяте ли си, че са пренебрегнати снимки на дечица със 189, 137, 100 и т .н. харесвания от всички нас, за да "спечелят" по нелеп и нечестен начин снимки САМО с 45, 8 и 20 харесвания....ГОЛЯМ ПОЗОР И ПОДИГРАВКА С ВОТА НИ !

Ей хора тези така наречен редактори се ебв.......с вота на хората, аз съм много разочарован от тях. Незнам за вас но аз мисля повече на не отварям този сайт, като се правят на интересни да си четат новините и рекламите сами. Позор за вашата медия

Абе дир, защо обявявате гласуване, като изобщо не се съобразявате с него? Ами наградите си ги давате Вие, изборът също е Ваш, за какво е цялата тая дандания, само дразните хората.

Обявявате конкурс и въобще не ви пука за гласуването на публиката, а някаква измислена комисия си слага за победител, който си поиска?! Защо е този фарс и защо е този конкурс за фотографии?! Това е пълно безобразие и съм решена дори да представя резултатите в "Господари на ефира", за да види цяла България, че корупцията започва дори от снимките на децата! Позор за конкурса и т.н. жури!!!И вие се наричате "ТВОРЦИ"?!

За какво са им на спечелилите бебешори ученически принадлежности?! После да не се чудите, защото си мислим, че е нагласено

Или пък билетите за кино? Предлагам на дир. техните билети да даде на други, некласирани деца.

Уважаеми приятели и всички мили хора, които ХАРЕСАХА снимките да децата, предлагам Ви да спрете да посещавате dir.bg и заедно да се прехвърлим във link!!! На спечелилите дечица - честито!

Изключително съм разочарована от този конкурс. Може ли някой от редакторите да обясни как точно избраха победителите. Защо трябваше да гласуваме? Защо? Какво да обясним да децата, които участваха, събраха гласове и не получиха награда? Не им ли е неудобно?

Най-хубавите снимки. Браво!

Е поне си направиха реклама на филма, благодарение на децета, каквато е основната цел на конкурса. И все пак следващия пър не правете подобни конкурси защото ще си гласувате само редактори (5)

Така е, като правят реклама на филма, да вземат повече билети за награди. Друг път няма да участвам в такива нагласени конкурси. Жалкото е, че този път обидените са деца.

Само немога да ви разбера защо искахте да се гласува, като вие сами избрахте победителите. Нито един от първите места на потребителите на спечели нищо, мисля че пак се осрахте с този конкурс........Следващия път направо редакторите да казват кой да спечели, защо да гласуваме

Защото сме в България и мнението на 5 редактора е много по-значимо от вота на 500 души, които са гласували!