Йорданка Христова: Исках Влади да спечели

Певицата сподели в „На кафе” какво е преживяла във "VIP Brother" и какви са отношенията й с победителя Влади Въргала.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова: Исках Влади да спечели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искала си да отидеш пак в Куба. Отвратително е, че си червена. Ако ще да пееш като ангел, ориентацията ти е дяволска.

Значи победител на това идиотско шоу не се определя от други критерий, освен от това кой имал най голяма нужда от пари. Тъпа българска анти логика. А този идиот Въргала да настанят в психиатрия!

Данчето Христова е абсолютно права .Победата на Владислав Карамфилов-Въргала в вип брадър 2014 му се отразила много добре и пак си върна онази негова красива усмивка на лицето която беше позагубил от доста време.Влади си спечели победата съвсем заслужено.Пожелавам му още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобарчета и много целувки от мен.

А твоята любима Хигиена Нулева( А.В) със този нос прилича на прасе.Моят съвет към сигнално жълтата Вулева да си смени носа ще сегашния доста и загрозява физиономията.Ха ха до феновете на Вулевата каквото повикало такова се обадило.

Както казва Чарли Шиин по един друг повод , първата Коледа на иорданка Христова е била Първата Коледа

А,бе много нечистоплътно туй Въргалче!!!Хубаво ,че го поизкъпаха,че то вонеше, вонеше....

Ти през екрана ли го подуши? Познавам толкова добре ухаещи хора, ама като ЧОВЕЦИ - НЪЦ!!!!

Цялата агентура на Държавна Сигурност и БКП/БСП са излъскани със скъпи костюми и напудрени,но душите им вонят на гнило....... Това ли е хигиена?

Младите под 18 години да не обаждат че през 1992 още не са били заченати и не знаят ,че тогава имаше едно студенско предаване Куку Влади Въргала и Слави Трифонов бяха част от него.Помня ,че тогава бях на 10 години и го гледах. После се разпаднаха .Леле как бързо лети времето .Влади си заслужи победата в вип брадър 2014 и днес видях ще му е подействала много добре.Пак започна да пуска яки лафове точно това беше позагубил.

А твоята любима Хигиена Нулева( А.В) със този нос прилича на прасе.Между другото Вулева много вони ха ха каквото повикала такова се обадила със камъните на феновете на сигнално жълтата дама по техните прости глави.

Така , значи става ясно , че Вип Брадър ,се подиграва с нашия вот . Добре , хайде вече да не гласуваме , да видим , да ли ще каже ...а ми няма нито един гласувал ...!

Не мога да повярвам , че г-жа Христова е участвала в тая вулгарна пародия за дебили ! Просто не мога да си я представя в това обкръжение... Или това е естествената й среда ... Отношението ми към нея определено се промени. Съжаление с лек примес на отвращение . Жалко !

тя е другарка, мола ви се!

агнешка майка

На Данчето Христова и подобните на нея мястото им е на сцената, а не в измислени и манипулирани реалити формати, търсещи ниски страсти и конфликти, които да провокират "вкуса" на чалга поколението в БГ с цел да пуснат няколко SMS-a за просперитета на продуцентите на предаването...

Стигнала съм до извода, че повечето от нас харчат пари, които още не са спечелили, за да си купят неща, от които нямат нужда, с желанието да впечатлят хора, които не харесват.

цялата ни житейска философия е такава...

Много, много, ама много точно казано!

Не си стигнала до този извод ТИ!! Тези думи са на Уил Смит.

хаха точно, тъкмо да го кажа и аз

Arcadium

Да започва следващи формат, че има още звезди закъсали за пари.

то звезда до звезда са събрали навсякъде. Няма да вкарат физици, химици, изобретатели, които са ВИП, а ще вкарат хора, които се смятат само за такива, но не са.

Като внука на бай Тошо от село, като Катето Евро - не се насити и тя, все около големци се върти за пари, като всички боклуци, решили да се показват в това долно шоу.

Не мога да разбера,след като няма съмнение,че беше най-голямата звезда,защо беше необходимо да гледаме два месеца.Да бяха и дали приза в началото толкова.Трябва да се знае,че като влезеш в тази къща,какъв си и какъв си бил отвънка не трябва да имат значение.

Според мен е влязла от суетност, а всъщност са я подлъгали, за да заяви че дъщеря й е от клуб "Джемини", които тепърва ще се борят за права и тя като една голяма звезда би повлияла на нас.

Може скоро да я гледаме на хепанинга "Помогнете на баба Данче да си има внуче" или нещо подобно.

Странно нещо са българите, плюят яко по комунистите, а изпречи ли им се някой комунист, то започват едни хвалби без край. Данчето Христова е една от малцината избрани певачки на времето. Тогава имаше 10 какички, на които беше им отредено да пеят. И затова сега децата я приемат като голяма звезда. Не че нямаше глас, ама нищо повече не може да се каже за нея. Като дойде демокрацията, като трябваше да оцеляват в пазарни условия, всички без баба Лили загинаха.

точен коментар! баба им Данче става да пее само на такива дебили като правешкия циганин и пожарникаря тиква!

и на кастро

Gal

ама бяха талантливи каки...а сегашните знаят само на плеибек

Ама много лицемерна таз жена бе, през цялото време в къщата твърдеше че тя е най - добрата а веднъж в изповедалнята даже посочи себе си за победител т.е. че тя е най- достойната, а сега твърди че искала Влади да спечели. ЕЕЕЙЙЙ ама ние да не падаме от космоса - тя не си ли дава сметка че всичко е записано, а хората са го видели. Поне да държи до край на твърдението че тя заслужава първо място - по честно ще е поне!!! Харесвах я но с много от поведението си тя ме разочарова - ЖАЛКО!!!!

Злобни сте, направо изумявам от такава злоба. Честно казано злобарката Вулева заслужаваше да спечели, такава ни е държавата и такова тъпо същество трябваше да спечели. Лицемерна била Йорданка, жалък бил Влади. Еййй хора, а вие какви сте? Половината от вас да ви вкарат в тази къща ще ревете и ще викате и ще се карате, ама тук сте голямата работа.

ДЪРЖАВА ОТ БЕЗНАДЕЖДНИ КОМУНИСТИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ТАЛАНТИ!ДА ЖИВЕЕ ПАША ХРИСТОВА,КОЯТО НЕ СЕ ЛЕНЗЕШЕ КАТО ДАНЧЕТО И ЗАТОВА ИЗГОРЯ В САМОЛЕТА ВЗРИВЕН ОТ СТАРИТЕ ГЕНЕРАЛИ,А ТАКИВА КАТО ДАНА С ТИКВЕНИКА ВСЕ ЩЕ ПРИСТАНАТ НА НЯКОЙ ДС КОПОЙ!ХОРАТА НЕ СА ЗЛОБНИ,А РЕАЛИСТИ!НО КОМУНИСТИТЕ ВЪРШАТ ГАДОСТИ,А ПРИКАЗКИТЕ ИМ ЛИЦЕМЕРНО'СЛАДКИ' ЧАК ДА МУ СЕ СГАДИ НА ЧОВЕК

Не съм злобен, реалист съм и не съм лицемер- говоря това което мисля. Народа го е казал - който го е страх от мечки да не ходи в гората. След като са се хванали на хорото трябва да очакват всичко, там в къщата, колкото и да играеш, времето е дълго за да се покаже истинската същност. А и нали това предаване е да се видят характери и да се обсъждат - живота им изцяло е на показ - ако не са искали да не са влизали. Не бъди многознайка, а реалистка. Не те обиждам просто констатирам - това е!!!!!!!

Никога не съм си представял,че Данчето ще се унижи да участва в такова пошло шоу.Тя се оказа много комерсиална.Жалко,че ми беше любимка.

Евгени Минчев е олицетворение на педерастията у нас, която завладя високите етажи в БГ. Защото пороците у нас станаха по-ценни от качествата.

написал/а си нещо, което само по себе си няма никакъв смисъл. Тези които са си сложили плюсове са също толкова прости и заблудени колкото си ти и колкото сте 99% от останалите в България хора - нетолерантна озлобена пасмина от дъртаци с морални ценности от инквизицията!

Излишен и напълно непотребен е тоя лорд-ватмана на сиганската махала в Пазарджик .... Където отиде разваля средата. Да се изолира.

Винаги съм се възхищавала на истинските хора,а Йорданка Христова е една от тях-прекрасна и толерантна и съм щастлива,че все още съществуват

много си зле! Тя падна толкова ниско, че няма накъде. Просто пропадна.

Йорданка комунистката колко хиляди лева прибра от това участие? Дали ще разпредели сумата по другарски между всички нас :)

Дори се почудих дали да ти отговарям, но ще ти отговоря "данке тъпачко другарке". Йорданка Христова пълни залите, не знам защо я връзвате с комунизма, тя и преди и сега все си пълни залите. Такива като теб, тъпо същество може би не знаят какво е тя, ти си тъпо, та тъпо, та тъпо.

Пълни ги, ама с олигофренизирани динозаври от социализЪма

ами кат я харесваш толкова много вземи мумията дан хри и кастро и ги положи в леглото до себе си,и не ги целуваи много много че миришат на пръст.

Колкото се е договорила с продуцентитеХристова,толкова пари ще вземе.И откъде накъде ще ги дели с теб или с който и да е! Рядко тъпа пат.а си!

се казваше "Вип Брадър - образцов дом" Нека тези, които пишат тук се замислят за същността на заглавието. Да не би някой да вярва, че лесно са убедили истинските звезди да участват. Ами разбира се, че те ще определят някои свои искания. Иначе дори заглавието си губи смисъла. "Образцов дом" е понятие от онова време и беше естествено да участват негови съвременници.

Обичам такива жени! Силни, с излъчване, с класа! Знаещи какво искат! Постигнали го в живота!

Красива е. Но да спиш в отделна стая в такова шоу просто го обезсмисля. Не, че има смисъл от такива предавания.

странна представа за красота имате...

много красива! Като изтъркана червена подметка.

Йорданка Христова показа своето величие и класа днес при Гала и в Къщата. Показа , че всеки разумен и стойностен човек е над човешките дребнави чувства- завист и злоба. Колко жени на нейната възраст биха издържали на напрежението, на състезателните игри в Къщата? Опита се да въведе някакъв ред в Къщата, но с разглезени и алкохолизирани млади " съквартиранти" със самочувствие без покритие е трудно да живееш спокойно без проблеми. Показа висота на стил и поведение в сравнение с махленските скандалджийки Камелия Воче, Кали. Бъди здрава Данче и " Продължавай" да пееш за хората , които ти вярват, обичат и харесват такава каквато си!

Да е жива и здрава ! Но никой никого не вкарва насила там да търпи млади разглезени алкохолици.Тя се ползваше с привилегии там,които дори нямаше друга звезда като Камелия Тодорова.Истината е че това не беше нейната сцена

ПОКАЗА ЗАВИДНО ДВУЛИЧИЕ И ЛИЦЕМЕРИЕ,НА КОЕТО Е СПОСОБНА САМО КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪЗПИТАНИЧКА И ЛЮБИМКА!ИМАШЕ МОМЕНТИ В КЪЩАТА,КОГАТО ЕДВА СЕ СДЪРЖАШЕ ДА НЕ ПОКАЖЕ ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ!!!

Влязоха като"звезди", а излязоха като помияри- прости и дребнави и нищо не ги оправдава, че са били 2 месеца затворени! Никой не ги е вкарал насила. Моля БИГ Брадър да внимава кого нарича ВИП и да не дава лоши примери за поведение.

На кого му дреме бе, тъпа соц селянко!

Дайте да си говорим истината!Йорданка Христова е безспорно голяма звезда,но в това шоу беше бутана до финала от продуцентите.Дори второто място,което се полагаше на Албена или Уош и беше подарено.Именно такива звезди като нея нямат място в такива предавания,защото заради тях се омаловажава волята на зрителя.Като Станка Златева миналата година,понеже имала медали,трябвало на всяка цена да е победител,а повечето хора не я харесваха!

Цялата същност на Й.Христова заблестя с пълна сила, когато се самопредложи като най-заслужаващата да бъде победител и когато нямаше доблестта да стане и да признае написаното от нея. Това е пошло поведение. За мен това поведение не е достойно!!! И в никакъв случай не е примата на българската естрада, нито "императрица" на къщата "Образцов дом", а една обикновена махленска женица, ДВУЛИЧНА !

Никога не съм я харесвала

А някоя да те е питал?

и аз.

и аз,без да ме питат геиберастите

Когато бяха елиминациите една вечер и тя беше номерирана ,си беше легнала да спи.Това говори,че е била наясно,че ще е на финал или победител.Изказването и,че искала Влади да спечели,показва,че си е отстъпила първото място на него и се е задоволила с второто.

А бе верно ли почти всички сте клиенти на Евгени Минчев? Амче той бил по-Важна Персона от всички ви взети заедно тогава.

Навън може да е била звезда, но в този формат се влиза да играеш, да покажеш себе си, интелект, характер, взаимоотношения с колектив!! Уважавам я като звезда, но в играта й видях фалшименто, прикриване, нечестност в някои ситуации и т.н. Като за играта имаше по-добри и достойни! И не смятам, че публиката й даде второто място. Продуцентите й го дадоха!!

В този формат е главно и основно да покжеш двуличност, дебели нерви, дебелоочие, да не те дразни чуждата мърсотия, интриганство и жестокост! Кои го имат? Дебилите.

Когато в изповедалнята гласуваха за човекът, който трябва да спечели и този, който не бива да спечели - единствено Йорданка Христова гласува за себе си, че трябва да спечели, а да загубят всички пушачи в къщата. Как така е искала сега пък Влади да спечели??? А, че и двамата не са за победители в това шоу е ясно, защото тази награда не е за творчеството ти отвън, а за това вътре в къщата.

Пиша преди да съм прочела какво се е изказала Данчето,но само от заглавието разбирам:ДАНЧЕ,ЛЪЖЕШ!!!

Йорданка лъже като дърта комунистка!

Може да е харизматична,но е мно е много прикрита и двулична-типична номенклатурна креатура!

И ние всички сме изпаднали отдавна в дупка, но няма кой да ни помогне и "извади", душко-о. Да си жива и здрава все пак.

Думите и са потвърждение за напълно режисираната победа на Въргала. По-скучен и тъп съквартирант нямаше. Той самия се изненада че остава в къщата. Да кажат продуцентите че бигбрадър е благотворителен и наградата е за този който е зле материално и едепресиран! Скоро ще им отнемат лиценза, и с право!

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ИСТИНАТА Е'ЦИНИЗЪМ' И ЗАТОВА ТРИЯТ КОМЕНТАРИ....Е НАЛИ СТЕ СИ ОТГЛЕДАЛИ ЛИЦЕМЕРКИ КАТО ДАНЧЕТО ТА САМО ТАКИВА ОСТАНАХА ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ ФАЛШИВАТА КАУЗА.....

Още един простак на , който само комунисти са му в главата . Аман от простотия и дебилщина

На Йорданка Комунистите са Житие и Битие-Ние без тях можем,Но тя не може да просъществува без Другарите!

които са написали "скромните" си мнения или не познават Йорданка Христова като артист /аз не я познавам лично/ или не могат да правят обективна преценка или за просто завистници. Това е една от най-харизматичните личности на България, ерудирана, спокойна, весела и сериозна /визирам журирането и в "Мюзик айдъл" преди години. Знаеща и можеща. Това, че е направила кариера по време на соца не я прави недостойна. Никой не може да избира кога, къде и от кого да бъде роден. Обичаме Ви искрено Госпожо Христова. Поклон и адмирации. от Провинцията /не пенсиониран/ почитател.

НИКОЙ НЕ ИЗБИРА КЪДЕ ДА БЪДЕ РОДЕН,НО ВСЕКИ ИЗБИРА НА КОГО ДА СЕ'КЛАНЯ'!Е,ИМАШЕ МНОГО ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРИ,КОИТО НЕ ВИДЯХА БЯЛ СВЯТ И СЦЕНА,ЗАЩОТО ИЗБРАХА ДА БЪДАТ ПРИНЦИПНИ И ДА ЗАПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ!ДАНЮЕТО ИЗБРА НА ЖИВОТА ЛЕКОТО И НА ХЛЯБА МЕКОТО!

Това, че на някой не му е "стискало" или не му е "стигало" /талант имам предвид/ нека да не злобее и да не си изкарва яда от успелите. Има много примери на успели артисти с "неприемлива" биография от соца. Няма да цитирам имена. Артисти, които пълнят залите и публиката им става на крака повече от 40 години, заслужават малко повече от възхищение и уважение. Все пак не са седели на бюро в някое дипломатическо консулство. А СЛЕД ВАС КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ? А ВИЕ ЛИЧНО ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ СЕБЕ СИ?

Писането на целия текст с главни букви се счита за държане на висок тон или меко казано е невъзпитано. Аз бих добавил, че е тон на завислив, нещастен, неосъществил се човек. Съжалявам!

Данче,този формат не беше за теб!Изложи се!Никой,обаче не посмя да те критикува за нищо,защото си звезда!Това не е честно,защото като влезеш в такъв формат трябва да си наравно величан и плют с другите.Ти стоеше НАД и за теб се казваше само хубаво или нищо.Не е честно!

Защо бе Дани? Непременно ли трябва да се карат с нея да и правят забележки и то без причина? За какво моя да я критикуват? Тя не дразнеше никой с нищо. Смехории.

Данчето ставаше за някоя закусвалня с нейната готварска лудост,не и за такъв формат!

Честно ли беше Ели Гигова да стои почти до финал заради безмълвно присъствие? Честно ли беше избирателно да се спестяват изцепките на Уош, капризите на Гигова за храната и мързелуването и? Йорданка Христова се представи блестящо за нейните 71 години и динамичният живот изпълнен с радости, победи и унижения. А ти "dani", пиши името си с главна буква , стигни възрастта, житейския опит и успехи на Й. Христова и тогава я съди.

Абе ,момичето казва,че формата не е бил за нея,не оспорва заслугите и успехите и Вие четете ли добре или се дразните

Никога не съм харесвала Евгени Минчев, след това предаване още повече ми опростя, независимо че собстеното му мнение е до небесата. Но всички ние сме това което хората виждат в нас и как ни приемат, а не какво мислим ние за себе си.

за соц. подпомагане на каталясали пишман- комици се казва биг брадър!

Е-е-е-е... Много изпростя това Данче бе!

Двуличница. Затова се изкара най-достойната сред всички

ком. к--ва като Лилито и др. певачки на соца

Затова се предложи сама да спечели играта.