Въргала: Съжалявам, че забърках семeйството си

Грешка беше, че разказах историите си и забърках семейството си във "VIP Brother".

Обратно в новината

Коментари - Въргала: Съжалявам, че забърках семeйството си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАНИАКАЛНОТО ЕГО е в пълна сила от тези изцепки на "нещастника" - Въргала! А бе, ти нямаш ли малко достойнство - срам ни за такива отпадъци като теб в РОДИНАТА НИ!

До МАНИАК ти си съм маникално его и си пълен нещастник и душевен отпадък болен злобен комплексиран мозък срам ме е от такива хора като теб и като твоята любимка Хигиена Нулева опс пардон Албена Вулева със прашеската физиономия.Ако обичаш не се обаждай МАНИАК ,че през 1990 още не си бил в утробата на майка си и не знае ,че точно тогава имаше едно студенско предаване куку Владислав Карамфилов-Въргала и Слави Трифонов бяха част от него.Помня тогава бях на 12 години и го гледах.После се разпаднаха.Леле как бързо лети времето.Влади напълно си заслужи победата в вип брадър 2014 пожелавам му още много успехи един съвет към него да върви само напред нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобарчета и много целувки от мен.

Най големите отпадъци в България и срам за нея са злобни камплексирани хора като МАНИАК и разни подобни на него те са най големия срам . Ще си признае нещо точно към тези злобари през целия сезон на вип брадър 2014 гласувах за Владислав Карамфилов-Въргала щото си го обожавам от 12 годишно лапе но за да му се върне на лицето онази негова красива усмивка на лицето която беше позагубил от доста време.Е със победата в вип брадър 2014 Влади си върна на лицето чаровната усмивка.Сега мaлко шега към Ники Кънчев аз му викам Пънчев кога ще го пенсионираме ,че да си почине човека от работа.

и аз мисля така

Въргал,нали това беше основният ти коз да спечелиш!

Всеки които е роден през 1990 знае кой е Владислав Карамфилов-Въргала.Единствените които не го знаят са тези който не са били родени през 1990 .Влади напълно си заслужи победата в вип брадър 2014 Пожелавам му още много успехи един съвет от мен да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобари и много целувки от мен.

Дано да се е изкъпал или някой да му е помогнал за това!!!Човек като го гледаше да го съжали -беден и нечистоплътен!!!

По скоро твоята любимка Хигиена Нулева опс Албена Вулева не се изпъла и тя има физиономия на прасе и на жаба хемофродит.Ха ха със камъните на феновете на сигнално жълтата дама по техните прости главици.Влади си е готин не само като човек но и като личност.Пожелавам му още много успехи от тук нататък един съвет от мен да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобари и много целувки от мен.Сега малко шега към Ники Кънчев аз му викам Пънчев кога най сетне ще се пенсионира ,че е крайно време да си отдъхне човека от работа.

Въргал-стегни се. Хората те обичат. Стига се обяснява. Поне си истински-много ставаш да си знаеш!

злати, ще те позлатя! ела насам!

Гадно племе сме си и това е! Не е нито гадняр Влади , нито пък е лош човек, напротив....Но малцина го познават извън екранните му образи или ролите в театъра, помагал е на много хора с каквото може...Това, че има личностни, семейни, финансови и служебни проблеми съвсем не го прави по малко талантлив, известен, добър и смислено говорещ човек...Тука и намесиха съпругата му и дечицата...ми не сте прави ама никак...Жена му е изключително светъл и добър човек също, децата са прекрасни...познавам нея и децата бегло, но винаги са ми правили много добро впечатление...Работил съм с Влади и винаги е бил мил, позитивен в личен план и изключително точен и коректен в бизнес отношенията си...Нямам какво повече да добавя, а на плювачите...ми спете си спокойно в калта и се надявайте да не изпаднете в несъстоятелност...тогава да ви питам какви ще ги вършите...жалко, много жалко!

Нормално просто тука пишат разни злобарчета под 18 годишна възраст които през 1990 година още не са били заченати и не знаят ,че тогава имаше едно студенско предаване куку Владислав Карамфилов-Въргала и Слави Трифонов бяха част от него.Помня бях на 12 години и го гледах.После се разпаднаха.Леле как бързо лети времето.Влади напълно си заслужи победата в вип брадър 2014 пожелавам му още много успехи един съвет към него да върви само напред и нагоред да не обръща никакво внимание на разни злобари и много целувки от мен.А тези които критуват Влади са феновете на сигнално жълтата дама Хигиена Нулева пардов Албена Вулева със прашеската физиономия и са също злобни като нея и може би затова си я харесват

Извинявай, кой казваш, е намесил съпругата и децата му? Евалата на Влади, че с победата си за пореден път показа, че българинът не обича успелите и щастливи хора. На него му дай лузъри. Не че Влади е лузър, но такъв се показа и ТОЧНО в тази си роля спечели. Имаме още много хляб да изядем докато се научим да се учим от успялите и немрънкащи хора, от хората, които търсят решения на проблемите, а не съчувствие от напълно непознати.

БРАВО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Колко хора могат да си го признаят пред себе си и пред другите: "Аз съм цар без царство и съпруг без съпруга, баща без деца, богаташ без една стотинка, актьор и режисьор без възможност за работа".. ЕВАЛА!

За съжаление има една истина е ,че много комплексирани България които злобеят не могат да бъдат обективни щото така им изнася.

Тва аз ли не съм добре или ни лъжат - нали уж заложил апартамента си да направи филма Шменти Капели - филма казват не бил лош - не е ли изкарал пари. Апо пък е загубил апартамента си заради филм и е алкохолик и нямало какво да яде - тогава, защо му е да прави нов филм - нали пак по собствените му думи иска да си върне семейството - как ще го върне като загуби за втори път парите паднали му от небето ли. Не е ли по-логично да си върне апартамента пък да остави филма за по-късно.

логично е да се хване на работа като редови актиор и да не се прави на копола, но и за това подозирам че не става,пълен бездарник и се мисли за велик , хелоу ?!

Влади си е много готин не само като личност но и като чавек.А на тези злобни комплексари които го критукават пожелавам им да ги втресни земетресение от 8 степен та след това дано им дойде акъла в тъпите им глави и повече да не злобеят.

На мен изключително много ми падна в очите. Талантът и приносът са едно, но не е задължително да вървят с достойнство и морал. Успехите лесно се консумират, истинската същност на човек лъсва в моменти на изпитания. Има много големи артисти, които са минали през неговите драми, дори и по-големи, но го направиха с гордо вдигната глава, без да обвиняват който сварят за нещастията си. Пресен пример - Стефан Данаилов, който също "пострада" от Брадъра. Въргала да си спомни той как реагира и да си даде сметка какво жалко човече е. Защото всеки прави грешки, но важно е - как ги поправя. Заставам за всяка дума на Камелия Воче за него. Друг е въпросът, че трябваше да го спести в ефир и изобщо. Камелия, това, което виждаш ти, го виждаме и всички ние, не е нужно и ти да си показваш простотията като го коментираш...

По твоята логика ти си също толкова проста като го коментираш

Хаха, не че защитавам Въргала, но да ми разправяш, че Стефан Данаилов се държал достойно, когато пострадал от Брадъра ми идва в повече. Стефчо не пострада от Вип Брадър, а от собствените си глупост и упоритост и фалшиво чувство за чест и достойнство. Няма нито чест, нито достойнство в това да не признаваш детето си, еле пък да се срамуваш публично от него, пък ако ще то да е най-големият ти провал в живота. Аз само това мога да кажа по въпроса! И мен ме е срам от хора, които вземат пример от "светила" с елементарни човешки недостатъци, и то точно в частта с недостатъците.

Доколкото можах да видя, носи неговата фамилия - значи го е признал. Безгрешни хора няма. Или има? Ти? Направил е грешка едно време, случва се. Хората правят грешки всеки ден. Един прегаря манджата, друг убива човек на пешеходна пътека. Последиците са различни. Знам че повечето хора в БГ биха искали да видят махленски скандал, размяна на обиди, или пък да каже, че го е омагьосала едно време с някакъв ходжа и да реве и да се изживява като жертва, но приемете, че някои хора не са като вас. Те са много повече от това. Някои хора казват "сбърках" с гордо вдигната глава. Други, които нямат смелост за това просто им завиждат за характера. И в безсилието си ги обиждат. Гадно е да гледаш как някой не се е свил на четири, а си живее живота и не му пука за твоето ретро мнение за ценности и морал.

Камелия децибел Воче е психично болна жена.Освен това въобще не може да пее и е много грозна жена.Моя съвет към нея да отида да се прегледа ще нещо не е наред със нервите.Същото се отнася за Калигула и тя хич не е добре със нервите .

Всичко е точно, брат ми. Стоте бона са си сто бона, каквото и да говорят. Така че само напред, кръ-ъгом и пак напред......Дано ти се усдлади уйскито с лед на плажа под палмите.

"Няма грешка", има грешка - уИски (без Й) :)

И какво точно е станало със семейството на пича,филмът е добър,самият Въргал го помня с едни ланци в едно шоу Ку-ку,май беше

Възможно е схемата на възнагражденията да е такава: % от набраните от зрителския вот средства, но не по-малко от ХХХХХ лв. Ето защо е от значение дали си победител, втори, трети и т.н

За мен и много други, Влади е един скромен, добър и стойностен човек!Не всичко, което блести е злато!

браво ! аиде сега си го изберете за министър председател , егати наивниците

Влади си е много готин като личност но и като човек от малка съм му фенка.

Незнам защо Влади се определя като цар пък било то и без царство, по-скоро е просяк, койдо доволно напълни шапката с парици, защото е професионалист с дългогодишен опит в просията. Противен измекяр и цървул.

Извинявам се за помията, която написах!

Ти да не си онзи скитник - Въргала или някой от близките му, че използваш чуждо име.

Просветата ще ни спаси като народ. Попрочетете малко книги вместо да плюете безцелно. Така има риск плюнките ви да паднат върху вас.

Нормално какво очакваш от злобни комплексирани хора чиито идол е Хигиена Нулева пардон Албена Вулева със прашеската физиономия.Нищо хубаво не можеш да очакваш от феновете на сигнално жълтата дама те са също злобни като идолката и може би затова си я харесват.

Всеки месец изпращам по няколко sms на 17777 DMS за някой наистина нуждаещ се човек или превеждам малка сума по банкова сметка при възможност....Не си харчете парите за да пълните джобовете на разни самозабравили се продуценти, при положение, че има хора на които животът зависи от вашия лев!

Отдавна съм забранил в семейството ми да се пращат SMS-и за всякакви безумни формати. И аз дарявам, но директно към нуждаещи се хора, за които съм на 100% сигурен, че са в нужда. Иначе познавам сумати фондации, които го играят посредници било то на животинска, човешка, природна или всякакъв такъв род тематики, в които хората взимат по 5-6 хилки заплата, а каквото остане отива към нуждаещите се. Жалка българска картинка.

Благотворителността,освен ако не си адски богат да направиш собствена фондация и да правиш нещо в големи мащаби е винаги тиха,индивидуална,незабележима и ненатраплива.Дори чисти дрехи или останал обед от семейството в чиста кутия до кофите е благотворителност,за тези които търсят коричка хляб в кофите.Живота предлага огромно поле за благотворителност.

Фактът, че си забранил в семейството си "да се пращат SMS-и за всякакви безумни формати" изобщо не говори добре за твоето семейство: 1. Изпращали са SMS-и за всякакви безумни формати. 2. Не си ги убедил, а си забранил. Може би за малко трябва да спреш с филантропската дейност и да отделиш повече внимание "в семейството си"?!

Ми той за нищо не става,даже и говори на наречие,що за артист?

Казва се диалект, а не наречие.

Всеки знае кой е Владислав Карамфилов-Въргала освен тези който не са били заченати през 1990 .Влади напълно си заслежи победата в вип брадър 2014 пожелавам му още много успехи един съвет към него да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобарчета и много целувки от мин

Филма на въргала изобщо не тъп , от всичките кино продукции след 89 година , включително и супер сериалите в направени в България този филм е единствения които гледах докрай защото ми хареса играта и сценария . Всичко друго е баси буклика . Просто пича се е родил в грешната страна , или не му е стискало да се чупи или не се е чупил заради жена си , това вече е негов проблем .

Ей , пич нали се сещаш , че "По вкус и цвЕт товарищ Нет" тъй , че това че на тебе ти е харесал филма не означава , че и на другите може би им харесва . Аз също го гледах и смятам ,че е абсолютна боза . А що се касае до Въргала , ще кажа само че - Лекето си остава за цял живот леке ......

Най голямата бездърница и лика е Хигиена Нулева пардон лбена Вулева със прашеската физиoномия.Моя съвет към Вулевата да си смени носа ,че сегашния нос доста и загрозява физиономията.Ха ха със камъните на феновете на сигнално жълтата дама по техните прости главици.

Точно така. Единствения филм за последните 25 години, който и аз догледах до края. хареса ми начина по,който Въргала описа това, което се случи с БГ. това е неговия начин и на мен ми допада с чувство за хумор и малко тъга. Браво на него.

Абе хора ,вие още ли се заблуждавате ,че някой ще гласува за тия измислени предавания ,сигурна съм ,че ако са гласували някои ,то това ще са близките на всеки вип и някои вманиачени хаховци.Всичко е изкуствено нагласено и Ники Кънчев обаче се дере ,та се къса да вика с все сила по телевизията ,че еди колко са гласували ,но го разбирам човечеца ,той и затова му плащат ,иначе ще остане и той без заплата!Това е реалната истина!Иначе Въргала е един жалък мишкар... с това поведение и визия!

За съжаление хич даже не си прав. За съжаление така наречените от теб "хаховци" никак не са малко. Поради тази причина и самите формати с SMS-и се режисират върло от продуцентите, а хаховците пускат ли пускат SMS като си мислят, че от тях зависи нещо. Идеята е да се натрупат максимално парици накрая.

За твое сведение през целия сезон на вип брадър 2014 гласувах за Владислав Карамфилов-Въргала щото си го обожавам от 12 годишно хлапе.Но и да се върне в лицето на Влади онази негова красива усмивка която беше позагубил.Е със победата в вип брадър 2014 Влади си върна онази негова чаровна усмивка.А камплексирани злобарчета като вас които го критикуват заслужавата да ви случи земетресение от 8 степет пък дано след това ви дойде акъла в главите и повече да не злобеете.

Тоя никога не е създал нещо стойностно за гледане. Улични лафове, жаргонни изцепки, стремеж към култивиране на терикатлъка като водещ принцип в изкуството и ежедневието. Сега е изпаднал до реалното положение на терикатите , които пресъздаваше на екрана-разтрисащи семейни и лични драми, сълзи, сополи и всичко това в името на заветната цел-мангизите на най-тъпото от всички шоута, видели бял свят-Биг Брадър. Да ви пикая на емоциите - и на участниците палячовци, и на тъпанарите , които гласуват.

6 плюс на Достоевски !!!

кои е гласувал за влади след тези коментари??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина ли мислиш сериозно, че коментиралите до тук 30 човека са определи ли нещата??? Дори да има 200, 300 коментара и всички те да са негативни, пак не може да се стигне реалната бройка на гласувалите, които аз не разбирам. Дори и половин смс не бих изпратил, но това не означаава, че други стотици хиляди не изпращат смс-и

Аз!!! Даже два пъти! Филмът му е емблема на нашето време.

Аз също гласувах за Влади през целия сезон на вип брадър 2014 щото си го обожавам от 12 годишно дете но и да му се върне онази негова красива усмивка която беше позагубил.Е със победата Влади си върна онази негова чаровна усмивка на лицето.

А, то и аз се чудя кой гласува за тази глупост. А той като се е главил за твърд хонорар какво друго очаква?

Ми нали и той това казва, бре Лорче, че е бил на твърд хонорар и не е очаквал друга награда. Как не разбирате какво четете, ама пък си драскате, точно като чукча.

То май и ти четеш, като чукча. Той се чуди кой е гласувал за него, е и аз се чудя на толкова глупави хора.!

никога не е блестял със стойностен продукт, но беше най- популярната тв фигура през 90-91г. той заведе слави трифонов в ку-ку...какво му се е случило за да пропадне? алкохол, комар...?

живота му се е случил , скапан е живота и не е нужно да си алкохолик или комарджя за да пропаднеш

Този доста годинки си поживя пунтирайки тарикатите от Магура. С друго май не си го спомням.

Пак лъже Въргала!Естествено ,че в предишните формати на крайния победител са давали публично парична награда и то доста добра .Въргала ,а и не само той ,който и да беше на негово място-"Първо" и не получи пари ще е разочарован ,ама го обработиха и той веднага смени позицията си.Иначе за какво ще се боря да съм първи ,ако нямам финансова облага-че съм любимец на България,това е най-големия абсурд и лъжа ,а и изобщо това не би ме интересувало,защото на всеки е ясно ,че всички ,които са вътре са основно за пари !

Има записи и можеш да ги видиш. От три години насам във vip brother не се дават пари на финалиста. Всички участници получават хонорари, но не получават още пари на края. А тези в allstars получават накрая кола

публичните личности без да искат преминават през два теста - на богатството и на бедността. някои като волен сидеров се провалиха на теста на богатството. други като владо въргала се провалиха на теста на бедността. повечето се провалят и на двата теста. малцина успяват... иначе въргала не е беден. има пари и за пиене и за кебапчета и за дрехи. всъщност това е мечтата на всеки средностатистически човек. но за така наречените вип-ове когато нямаш пари да ги пилееш като героя на тодор колев във филма опасен чар - значи си беден

Браво на Камелия Воче, като му каза, че от него лъха на нечистоплътност....всички алкохолици са такива!

А твоята любима Камелия децибел Воче освен ,че не може да пее е психично болна но доста и грозна жена .Същото се отнася и за чалкаджийката Калигула много грозни жени са двете със Воче

Алчно животно, за пари и семейството си затрива! Бездарник, негодник и пияна свиня!А има наглостта да се изживява като артист. Как го търпят женицата му и децата му! Сигурно и те са като него ..... Парите, парите са техния бог...

докато докарваше пари женицата му и децата му също се правеха на голяма работа, а големият син ни се води, ни се кара. рядък лигльо и с голямо самочуствие. но въргала сам превърна семейството си в това, което са сега. в началото не беше такъв и семейството му беше читаво, но времето лети и хората се променят.

Променили са ги многото пари и после липсата на пари. Въпрос на ценностна система.

Крайно нелициприятен човек. Направи се на жертва,сега се прави на велик.Истината е исписана на лицето м-клошар алкохолик.Дори на снимката с костюма и прическата пак има вид на пропаднал клошар алкохолик.Толкова грозна е деградилара личност-и как само се врътка.Бездарен ,алкохолик.Не хората не те съжаляваха,те се гнусяха от теб.

Страшна логика е това. Щом човек не изглежда добре, непременно трябва да е отрепка и нехубав човек.

Има една наука,казва се френология. Това е наука за това ,че визията особено след 30г е пряко следствие на духа в теб.Не случайно манекенките се избират със скули и визия на лоши момичета-там продукта ,трябва да е секси и хот.Търси се секса във излъчването.Когато говорим за миловидност или кротост или духовна красота-виждаме картините на Майстора,на млади български моми,изображенията на иконите.Не случайно модата е с определени изисквания,за визия.Красотата е субективно понятие и както вече казах има дяволска и ангелска красота.Но лице на Въргала издава ниски страсти и морална деградация.Той изглежда запуснат и нечистоплътен,дори с костюма и прическата.Тялото е храм на душата.Храма много прилича на обитателите си.

ми той си го е забъркал от край време..щом ги е оставил без подслон.....

пияндурник. държа се като страхливец в брадъра. никакви личностни качества не показа, освен да гледа страхливо като мишка дали ще бъде харесан или не. Ами не те харесва никой, Владко. Освен аверчетата ти по пиенье, които ти осигуриха победата.

Ами като съжаляваш върни парите защото не вярвам даже от съжалиние българите да гласуват за алкохолик ,те са състрадателни но към хора с истински нужди ,а тук както винаги става победител този с лични драми ,а не заслужил .Не разбрах като си в такъв крах какъв ВИП си и защо отне наградата от истинския ВИП.

Тея вътре беха чиста проба палячовци. Данчето Христова, снахата на политбюро и в частност на Григор Стоичков, който излъга за Чернобил ли да е победител. Или вие не помните вече, как благодарение на свекъра на Данчето бяхме на манифестация на Чернобилския дъжд.

Нещо не си схванал,аз не видях Григор Стоичков да участва във формата.Ставаше дума за живи хора,бе психопат.

Добре де, много ми е странно тук как хората му се нахвърлиха - бил алкохолик. Това безспорно е така, но ние станахме вече нация от алкохолици, та ми е чудно останали ли са хора, които да критикуват този порок... Защото примерно аз не пия изобщо, но и не ми е работа да плюя... Ако можех, щях да изляза пред народа на една трибуна и да му дръпна една лекция какво точно правят алкохола, цигарите, наркотиците с тях, но онези аспекти, за които хората дори не се замислят, и да ги призова с разбиране да откажат пороците. Истината е, че много хора се поддават на тях поради уязвимостта си от недобротата на околния свят и липсата на истинска сплотеност и безкористна християнска загриженост един към друг. Това е отчаян ход, казващ: да става каквото ще, аз съм прекалено сам и уязвим, за да следвам високите идеали на духовна и морална чистота. Така че, драги ми съграждани, ние дори сме съучастници на алкохолизма на близките си. А едни се скриват в алкохола, други в яденето, трети в трето пристрастяващо паразитно деяние и т.н.

Как щеше да играе ролята на жертва, ако не беше забъркал семейството си. Но и тази нагласена победа няма да му помогне. Тоя тъп филм, за който неразумно е жертвал всичко, показа на всички колко е некадърен!

Тая пиянка не знае ли ,че всичко е нагласено заради него, да го вадят от алкохолизма като, че на някой му е зор за него??!!!

А твоята любима Хигиена Нулева пардон Албена Вулева прилича на прасе и на жаба хемофродит.Моя съвет към Вулевата да си смени носа ,че сегашния нос доста и загрозява физиономията.Ха ха със камъните на феновете на сигнално жълтата дама по техни прости главици.

"Собственият просперитет е ненужен, ако не води до обществен просперитет" За да се оправим това трябва да стане мото на нашите политици.

напротив , точно личния просперитет води до обществен , има движение на парите , икономиката е жива , а тоя въргала е егати дървеня философ , само глупости ръси ,пълен лузър , тръгнал да дава съвети на хората как да живеят

"Кой в днешно време ще даде пари за такова нещо?!" И аз така, чудя се и не мога да спя, кой ще си даде парите на Михаля, тоя дето духа.

А бе вчера като слушах шестата при Диков и изведнъж прозрях, че тази година всички там вътре, май бяха все длъжници на банката. Кой колкото дължеше, толкова стая. Дали не си изплатиха дълговете с развяване на кирливите си гащи? А този уж нямаше жилище а сега ще снимал нова боза. Вече съвсем се обърках.

Руиз

Вип Братър е една измислена простотия! За никакви пари не бих се унижил да участвам в този позор! Следователно за мене участниците и водещите не заслужават моето внимание. Съжалявам, че им отделих тук две минути.

Ама разбира се... Хахаха... И сигурно не го гледаш, но пък имаш абсолютно категорично и непоклатимо мнение. Ти си ни най-любим типаж!

Emilia

Достатъчно е да си попоглеждал по малко още на първия такъв бълвоч и да си съставиш мнение за всеки следващ, защо да няма мнение чоека, без да си е губил времето да гледа поредния такъв? И аз не ги гледам, стига ми че гръмки заглавия из нета обявяват поредната простотия случила се в заветната къща, нема нужда да чета и статията, а не ме вълнува. Малките хора много обичат да се ровят в мръсното бельо на другите, това вече го разбрах, затова го има и това измислено-безмислено шоу, само едно не мога да си обясня- как уважавани хора се съгласяват да участват в такова мероприятие ?!?! например Йорданка Христова.. другите дори не ги знам кои са и не ме интересува, но ей за такиви люде, просто не мога да си обясня... пари пари, ама де го достойството?

Вип Брадър е социален експеримент. Социален, т.е. свързан със социалната психология. За да бъде осъществен и да се навлюдават определени поведения, е необходимо хората да бъдат поставени в определени ситуации, свързани със задоволяване/незадоволяване на базисни потребности. Хората, които подписват договор са наясно с това - че ще бъдат използвани с "опитни цели" в психологическия смисъл на тази дума. Т.е те са съгласни и затова голяма част от тях не напускат, а продължават. Хората, които са влезли за пари са ясни още от самото начало. Зрителите също са част от експеримента - така се изследват реакциите и толерантността на обществото към определен тип поведение. Част от ситуациите вътре са на практика изиграни от хората вътре не заради другите съквартиранти, а заради самите зрители - да се видят реакциите по форумите, на сайта, чрез СМС-ите. Форматът в България е изключително професионално направен, тъй като води до някои много кардинални изводи за фунлционирането на обществото. Това, че някои хора се дразнят особено много, също е показател за разпознаване на подобни практики в неговата социална и фамилна среда. Хората, които в голяма степен са наясно и ОК със себе си, се очаква да покажат по-малка или никаква реактивност към формата. Хората реагират на заплахи, а не на неутрални неща. Ако видя лъв на улицата ще откача и ще говоря за това поне три години, ако видя обаче червей, по-всяка вероятност няма да съм го забелязала. Моят приятелски съвет всички, които мноооого се дразнят на Биг Брадър е да си отговорят честно и сами на въпроса кое точно ги е подразнило. Тогава и те ще имат реална полза от формата. И не забравяйте - хората вътре са наясно и ОК с манипулациите. Те са се съгласили доброволно.

Emilia

Добре че Ехи разясни неща, световно известни, или поне на 80 % от хората... Ей това ме дразни, такива психологически експерименти, за мен лично е грозно и недостойно дори да се замислят, а толкова по-зле за участниците по договор или без договор от другата страна на екрана. Не ми харесва хората да се правят на идиоти заради едните изследвания, но пък падат и пари разбира се. Участникът си продава достойнството за колкото си го е оценил - един на твърд хонорар, друг - зимата в Куба на топло... Че то не било толкова скъпо... Затова не искам нито да ги гледам, нито да ги знам кои са. Ето, моята реакция сега може да се добави в статистиката на експеримента също.

А бе какво ни занимавате с проблемите на този псевдо артист и режисьор!