Майките извършват 23 дейности по Коледа, татковците - само 8

Майките са натоварени средно с 23 задачи по Коледа, докато татковците се разминават само с осем, сочат резултатите от ново проучване.

Обратно в новината

Коментари - Майките извършват 23 дейности по Коледа, татковците - само 8 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е помощник на мъжа. Мъжа осигурява и поддържа главните неща, около които се върти житейския живот, а жената трябва да му помага в останалите неща. Ако жената не се помръдва пръста и за тези неща, тогава такава жена за нищо не става.

Още като бях малка се зарекох, че никога няма да допусна да съм с подобен мъж. Толкова е грозно, че няма повече накъде. Но пък и не е луд само този, който яде баницата. Щом има балами, които да се връзват, що пък да не ги товарят с колкото може...

Предполагам че искаш да си с мъж, който чисти къщата, готви, пере и домакинства даже и след връщане връщане, а ти преди,в майчинство и след майчинство само да си говориш с приятелки, да седиш на компютъра и нищо да не правиш... и после защо "нямало" мъже...

Не. Просто искам човек, който не ми товари 23 неща, а за него само 8. Няма значение какво е точно, каквото има за работа - това. Капризи в детската градина. Същото се отнася и за мен, без мрънкане и това не мога, онова не мога. Така правят големите хора. В това възпитаваме детето си. Не ме познаваш, за да ми обясняваш как съм си карала майчинството. През цялото време съм работила от вкъщи. Но и ако си мислиш, че да гледаш бебе е като да гледаш мач, жестоко се лъжеш. Но това го знаят само бащите, които са се грижили за децата си, не само да си поиграят с тях за малко, но и да чистят памперси, да гледат болно дете, да го опазят да си не си троши главата всеки ден и т.н.

Оооо 8 са много Моят купи дренчето и тиквата.5дни на дивана и масата ето това от него Утре отпочинала отивам на работа

Така такаа, като допуснем, че спането, яденето и другите физиологични дейности не се включват остава да изброяваме: 1. Превключване на ТВ канали с дистанционното. 2. Преместване от ляв в десен крачол 3. Разходка до кухнята за да си вземе нещо за пред телевизора. 4. Проверка на жената до къде е стигнала с приготовленията. 5. Мъмрене на жената че много се вживява и създава паника. 6. Проверка на дира и други любими сайтове 7 и 8.... помагайте, аз не се сещам в момента.

Предремване, похъркване и др., говорене с приятели по телефона, крещене по мен и детето, претенции, ама това така ли се готви или онака. Не ги обичам тези празници на чужд гръб..

Много лъжете бе! Аз за тия празници съм натоварен само с три задача: да ям, да пия и да еBа!

А бе кви са тия щуротии. Ми нормално е жената може да ражда, мъжа не. За тва и жената може да върши повече работи то колкото мъжъ.