Катето Евро: Приятелите на Тодор го използват

Тодор Славков бил налазен от знайни и незнайни познати, след като стана победител в "Big Brother All Stars".

Обратно в новината

Коментари - Катето Евро: Приятелите на Тодор го използват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбрах на кой ще става баба, щото като го гледам нейния ????

хората от зодия дева никога не знаят кога да си затворят устата. знаем, че те е минала половин софия, поне си траи!

Който иска да е звезда, да сяда връз елхата!

Гледам някои хора и си мисля изтървали са ги щъркелите, изтървалиии!

Много са малко хората от т.нар ни елит,които се осмеляват да кажат нещо лошо за нея.Защо ли?Естествено не защото е перфектна,а от страх,защото знаят,че е злобна и отмъстителна.

...приятелите му го използват, а ти си останала назад. при това ти измъкна колата под носа. трудно се преживява. знам.

Изнасилвач, алкохолик и женомразец спечели Биг Брадър Ол Старс - да ви е честито на всички!

Освен това се държи като маниак и е ексхибиционист.

защо слагате минуси бе маймуни - кое от това което съм казала не е факт? Лежал ли е в затвора за изнасилване тоя келеш? Да! Пиянде ли е? Да! Мрази ли жените? Да - вижте как говори и се отнася с тях! Истината не ви угодна, нали...

Е, кв'о искаш от маймуни?!?

Katя е голям лицемер!!!!!Петя и го каза в очите!!Тя се показа като злобна ,хитра дори нагла!Дастава баба ,но какво само това ни говорише!!!Прекали и получи 2 място и това и беше много!!!

Абсолютно съм съгласна.Тя е първа махаленка, пияница и купонджийка, но беше облякла друга кожа в брадъра. Тя е известна само с разгулния си живот, а изведнъж се прави на баба, на готвачка, на срамежливка, ужасна лижемерка.

sx69

Big Brother All какво ?

Ами ти не се ли лепна за Азис, нищо,че той не е актьор, за да се натресеш в шоуто му..Не се ли пробва за готвачка при Иван и Андрей..Отиде в ТВ 7 за повече пари и там гризна дръвцето..И тук се вмъкна за пари и се прави на интересна, ама по-скоро беше жалка досадница..Накрая ти изби пяна на устата от яд. Радвам се че Тодор спечели,а не тази залязла псевдо актриса е една рпля и която яде и пие на гърба на такива като Тодор..

Лицемерка!Мина и яда и взе да дава интервюта,не можа да скрие злобата си на финала,като не поздрави Тодор.Така е като си е мислила,че ще спечели на 100% Не знам Тодор дали е пример,но и Катето е някакъв абсолютен анти пример Дано повече да не се налагаме да гледаме злоба по телевизията

Аз мисля,че Катя загуби с това непрекъснато говорене и парадиране,че ще става баба!!Тя дотягаше !!!!!!!!Всеки ден има нови баба,но нейното беше малко изкуствено!!!

"Big Brother" е нагледен пример за възхвала на глупостта и простащината, правете си изводи за тези така наречени "звезди" , които участват в него . Тодор Славков е примерът на това,че ПРОСТАКЪТ Е НЕПОБЕДИМ ! А глупост и наивност е да правиш изказване"А ла Катерина Евро".Всички я видяхме що за лицемер е ! Не може да й бъркат отзад с ръка пред толкова камери /видяхте пияндурника малък Тошко/ и след това да се хвали , че не е имала никакви връзки в миналото с него ?! Лицемерието й я класира 2-ра. ПО ПРИНЦИП-ЗА МЕН ЛИЧНО-НИТО ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ СЕЗОН НЕ БЕШЕ "ЧИТАВ"И НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ КАКВАТО И ДА Е НАГРАДА ! Време е"Big Brother"да се"пенсионира"!

Заглавие в столичен вестник - Баба използва до дупка Малък Тошко Катето Евро: Приятелите на Тодор го използват Горкото Катееее,ма то въобще не е използвала Тошко ,горкото!

и двамата обичат да пият, и двамата са заобиколени от използвачи, разликата помежду им е само, че тя е по-злобна

И ТИ СИ МУ ПРИЯТЕЛ.........И ТИ СИ НА ОПОШКОТО....

Не се получи новата роля на Катето. Не беше убедителна, че се е променила. Променена е възрастта и. Никак не ми пука, обаче за нея. Но ми е противно, че този деградирал алкохолик е любимата звезда на зрителите. Повръща ми се.

О, моля ти се, Катерино! Знаем колко струваш и ти. Една нагаждачка и използвачка, от най-можещите!!!

Да обича да си пийва е едно, да се налива от сутринта, съвсем различно. Също както и да си откровен и честен човек е различно от това да губиш задръжки и разум, вследствие на това "пийване".

Вие искате извинение от останалите или сами си го давате това извинение?!? Тази възвратност малко ме обърква - моля за извинение, но нека езиковата полиция да се активира тук и да ме светне по българска грамотност ;-)

Извинете да ни извините, молА. Айде стига си се заяждал/а. Написаното е вярно. Алкохолик и на всичкото отгоре продуцентите му дадоха и кола.

За каква грамотност, за каква възвратност, за каква езикова полиция?!?! Изразът е заимстван от любимата риалити звезда Тодор Славков. Той така се извиняваше непрекъснато. Или не сте гледали, или с този изказ искате да впечатлите някого.

25 години по-късно пияни комунистически дегенерати ви серат по главите, а вие сте си отворили устата и папкате ли папкате!!! Странно защо ли фиркания лумпен спечели зрителския вот - може би средностатстическия българин разпозна именно себе си в тоя лирически герой? Никога няма да се оправим, а и не заслужаваме!!!

Хей "Пфффф" дегенарати са , такива като теб , защото не различават бялото от черното - ПО ДОБРЕ весел и почерпен човек обичащ живота , отколкото ЛИЦЕМЕРЕН ИДИОТ И СРЕБРОЛЮБЕЦ хайде сети се за кой говоря .........

Този весел и почерпен човек имаш ли представа за какво е лежал в затвора? Ако, нямаш ще те светна - за съучастие в изнасилване и убийство на една млада телевизионна водеща!

Обяснявай му на бай ти българин, ама той си знае своето. Това, което е било през соца е оставило дълбока следа и ще мине доста време преди тя да се изтрие и да има Народ. Но май сме си били все такива - простовато племе повечето, гледащо собствения си келепир,а не всеобщото благо!

Написала съм го горе и пак ще го напиша - не ме интересува каква е Катето Евро - по-важното в случая е че един зинасилвач и гнусен алкохолик спечели този сезон. ето такива прости хора са останали в България. Заслужавате си съдбата с този долен средновековен манталитет!!!

Gnusen, gaden cinik!Кой нормален човек може дапише такива неща? Отврат.`

---е щом са купили храна как да им откажеш

абе форума, има ли нещо по което да не плюете. Дори и български филм 1 "Оркестър без име" не пожалихте. Явно всички лично познавате Катето, за да сте толкова категорични в преценката си. Аз също я познавам от телевизията, но странно, не виждам нито злоба,нито лицемерие,дори ми е симпатична. Вероятно е от качеството на телевизора. Вие сигурно сте на 3D.

много сте права. нека си харесваме който си харесваме, но да не оплюваме другите. да поздравим катето.

Мимчо,я се огледай колко по-стойностни филми има.Този,за който говориш незнайно кой и защо го нарочи за номер едно.Апропо,посочи други нейни филми,само не тези,в които играе треторазрядна роля или е статист,за което ще ти бъда благодарен

"дзифт" например. ха ха. или пък "елена от сутрин до вечер". или пък "шивачки". хайде да не даваме квалификации. а оркестър без име публиката го нарочи за хубав филм. макар че беше доста орязан. ама такива бяха времената

Виж какво сега, катето сама се е натискала да е обществена личност и като е имала в миналото си срамни и нелицеприятни случки и постъпки няма начин да не се споменават. И така е било и така ще бъде и това е правилното , защото след баба ти катерина евро , идва ново поколение на което трябва да е ясно че не може докато си млад да вършиш простотии, да се събличаш гол и да пиеш до припадък и това един прекрасен ден да се изтрие от живота ти и от спомените на хората и от миналото ти изобщо. Такива обществени личности не се определят за 1 или два месеца, през които са на екран, а през целия им живот - личен , защото непрекъснато ни го натрапват и обществен. За щастие имаме и положителни примери на великолепни истински актриси за които ако дира напише няма да има отрицателни коментари - Албена Павлова, Ева Тепавичарова, Стефка Янорова, Силвия Петкова и още много други , да не изброявам тук, но тези актриси нямат лоша лична слава и можеш да ги видиш както във филми, така и в театрални постановки. А ми кажи катето в коя постановка играе и в кой филм в последните 25 години ?

Никой не говори срещу филма, а срещу една личност, която играе епизодична роля, което е много различно. Иди един път на театър да я видиш и тогава говори колко е "велика"

Тази дърта баба изтърва паричките

тя си ги взе по договор. не се притеснявай. всички с изключение на малък тошко са били с договори със задължителни хонорари

Тази пък, никога не ми е харесвала като актриса, но явно по социалистическо време си е имала някой гръб който я е подсигурявал с леки филмчета...и романтични "приключения"!

подсигурявал с леки филмчета.... Не,не си прав,филмчетата са един филм,а останалото са халтури за парички,това е актрисата К.Евро.

И не от яд към него не отидох на партито, което беше след финала на шоуто. Мечтаех да бъда с моите хора, които бяха накупили храна и ме чакаха, каза актрисата. Катеее,бабо Катоооо, това не е кой както си пожелае,това са договори,които се изпълняват,не говори празни приказки злабна жена си и използвачка.

За мен Катето Евро е изключителна интересчийка. Погледнете нейното поведение от предаванията, в които е участвала. Винаги търси келепира. Обаче, евала за това, че успя да нареди сина си в телевизията. Да е живо и здраво момчето, то не е лошо!

Абсолютно си прав. А по въпроса за сина й...момчето наистина е пич и доста интелигентно.С удоволствие гледам предаването "преди обед".

еееее така е - едното е за сметка на дугото-в природата има равновесие

Евро,мислиш се за много хитра,но от километри личи колко си двулична,каква използвачка и интересчийка си.

Тодор Славков е деградирал тип,но има и някаква честност при него.Защо мислите че го извади точно на Екатерина Евро.Защото сигурно знае,че е била първо с дядо му,после с баща му и накрая с него,така че Тошко просто я иронизира.Той я познава отвън,кой знае как се е усуквала около него когато има пари и затова като видя че се прави на нещо което не е направи този цирк.

не е деградирал. много си е добре

е деградирал

са деградирали

Може ли някой да ми каже, в какви филми е играла тази "актриса" и като каква???:-)))

Като дясно храстче:-))))

то само "оркестър без име" да кажем е достатъчно. и си изигра добре ролята. и никой не може да и го отрече. а има и много други филми. а за малкия тошко (аз така го познавам и така ще му викам), каква лоша дума да кажеш? вички го харесват. има си хора за работа, има си хора за семейство и домошарство, има си хора за престъпления, има си хора за курварлък. има си хора за купона като малкия тошко. време е да приемем това. кой му завижда? който иска да е като него. и аз благородно му завиждам. и аз съм роден за купон, но съм принуден да работя. ама приемам съдбата с радост

Върнете държавата на Тошко че не се търпи вече!

дя-до

Тя, че е тъпа, тъпа е, ама че и Тошката ще изльока с аверите лесните парички си е съвсем ясно.

Да е жив и здрав, поне не се лицемереше като тази дърта "актриса"!

Наистина голяма злоба лъха от тази посредствена застаряла "актриса"!

как разбра отвратеняко,че лъха злоба от катя,а каква приятност лъха от тодор,особено като си сваля гащите пред цяла българия,това е неуважение към околните,което ти простако явно не разбираш,българия на простаците и един от тях си ти.

Че Катето да не би да не си е сваляла дрехите пред цяла България!:-))) Но простено и е, тогава беше хубавичка и за това я канеха в "развлекателните " филмчета:-)))

"Жалко"... то си личи простака по думите, явно сте една категория с Катето!

Много се ядоса Катето,че не спечели наградата!Тази роля която тя игра в къщата не е нейната-тя не се е променила и няма да се промени.Същата е като Тошко,но разликата е ,че той не играеше и затова спечели наградата!Да му е честита!

Хубав филм има актрисата Катето Евро - "Оркестър без име". Един единствен. Ама като излизаше от къщата цялата и физиономия казваше "Ама, нали, такова, господин, другарю продуцент се бяхме разбрали аз да спечеля!" Изненадаха я, не можа да го изиграе и направи много лошо впечатление на злобна бабка, каквато за съжаление май вече е.

дя-до

А защо Катето си изигра добре ролята в този филм? Защото играеше себе си - некадърна простакеса.

ако нямахте нищо.защо точно в теб си тuркаше оная работа.а не в другите жени?

Катя недей да лъжеш, не ти отива на възрастта. Не помниш ли преди 15 години когато ти, аз и Тошко правихме тройка на Приморско? Сега сети ли се?

дя-до

И кой беше жената?

Туй с накупената храна вкъщи е много плоско оправдание. Какво пречи на близките й да отидат с нея на купона, па макар и за 10 минути?!

Ами защото нямаше луканка и кюфте.