Обявиха финалистите в ”Гласът на България”

Ясни са четиримата финалисти, които в неделя – 21 декември, ще излязат за последен път на голямата сцена на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха финалистите в ”Гласът на България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не разбрахме зрителският вот. Ами ... ако вече е била отпаднала? Трябваше да го направи по-рано, отпаднаха много добри участници и сегашната победителка/Кристина/ не беше най-добрата. Но се радвам, че не е Невена. Регламента на конкурса не е справедлив. Треньора може да съпостави двама много добри и единият винаги отпада. В същото време съпоставя и двама посредствени - единият остава. Неиздържана работа и несправедлива класация от самото начало.

Браво на Невена. Знаех си, че ще направи точно това- да се откаже от наградата в последния момент. Затова я защитавах . Към нея- You Keep On moving! Far Away! Far Away! Wish You Love,Love,Love... Be Happy!!!

То пък един шанс, едно чудо дето дават тези предавания! Ако беше така, досега Невена щеше да е цъфнала и вързала. Невена, пееш приказно и обичам да те слуашам. Днес слушах поне 100 пъти песента ти Самодива. Изявявай се по-често с песни, но вън от тези измислени безмислени реалити формати! Успех!

Невена Цонева кучката на "Куку бент". Ситото не я хваща тая

Престанете с тия предварителни нагласи. Нямаше смисъл от това шоу. Краят е предрешен. Победителят ще е Невена Цонева. СЛАВИ , докога с тия неща - след като си решил да дадеш на Невена парите не прави цял български народ на простак.

Колкото и да се възмущаваш,истината е, че Невенчето има най-добрите изпълнения до момента,при това в различни стилове. Не може да изпълняваш еднотипно песни само на цигански или рок,а да имаш претенции за "глас на българия". Само с протекции нестава,момичето напълно заслужава да спечели чрез таланта и изпълненията си. Другите финалистки също пеят добре,но - едната единствено приликата на гласа и с този на Шер впечатлява,втората - пее единствено фолклор,а третата направо беше отвята като глас от истинската професионалистка Марги хранова при дуета им. Затова не бъди черногледец,а признай таланта на момичето от Севлиево.

Невена,не трябва да участвува .....затова гласувайте завсеки друг!

да попитам;ТАЯ до кога ще виси тук?Само тя ли е ТАЛАНТ в БГ ?Ало модераторите,съмна вече!!Толкова ли много парички ви даде Славчо да я държите тук?????

Явно в тези коментари участват само отрицателно настроени хора, които не разбират от музика, които са завистливи и които са по един или друг начин свързани с участниците. Всеки иска неговото гардже да спечели. но не са искрени да признаят истината, че има и до добри от него. Бъдете честни и обективни. Не злобейте и не плюйте по по-добрите. Така не си възпитавате отрочетата добре.

Защо допускате Невена за втори път. за да я класира Миро на първо място.Не е правилно, да се постъпва така спрямо останалите участници

"Гласът на България" на Слави е мнооого по слабо предаване от "Х фактор" А Славин и в по - малка степен момичетата са: " неземни човек "

Потресена съм от факта,че са дали възможност на Невена Цонева да се доказва за пореден път.Толкова много таланти чакат на опашката,а тя ще стане за втори път" гласът" на България.Защо по тази логика не участва и Преслава Пейчева?Тя поне наистина заслужаваше първата награда на мюзик айдъл,бог да пази музикантите

Защо е тази злоба, нека най добрия да победи. А вие пишете и като ЕДНА БЪЛГАРКА и като Татяна, коя сте? Явно ваш близък участва и затова реагирате така.

Пишеш едни и същи глупости втори път.

Потресена съм от факта,че са дали възможност на Невена Цонева да се доказва за пореден път.Толкова много таланти чакат на опашката,а тя ще стане за втори път" гласът" на България.Защо по тази логика не участва и Преслава Пейчева?Тя поне наистина заслужаваше първата награда на мюзик айдъл,бог да пази зузикантитее.

Голяма натегачка няма ли срам , че има конфликт и спи с един от екипа , марш и бегай у село, че такава като теб интересчийка народа ще намрази.

aradia

"Шуробаджанащината на България" трябва да се казва това предаване

Аз съм потресена от факта, че Невена участва, а това, че има възможност да спечели за пореден път потвърждава теорията, че по всяка телевизия все едно и също дават. Не оспорвам таланта на дамата, но мисля, че е редно да не се явява повече в подобен род конкурси. Смятам, че има безброй талантливи деца, които искат да пробият.

В тези среди - кой кога и къде ще се яява, ВЪОБЩЕ НЕ ЗАВИСИ от изпълнителя... След като се е продал на шоубизнеса, трябва да прави каквото му кажат. Прекрасно си спомням думите й преди години, когато се появи в някакво предаване на кастинк. Слави я пита: какво ще дадеш,че да станеш известна? А тя: ВСИЧКО!

Невена изпълнява песен и рефренът е: - Ако бях птица От публиката се чува: - А ако имах пушка! ...

... и тогава Невена докоснала с пръстче слепоочието си и казала по микрофона: - Ако осъзнаеш колко си прост- ще се гръмнеш!

И защо така, с лошо ?!?! Не харесвам Невена Цонева и вместо да описвам колко ми е несимпатична, разказвам виц. А вицовете се разбират от интелигентни хора! Усмихнат ден :)

На Невенка мястото и въобще не е там.Вече сме я гледали,печелила е,знаем й възможностите.Не можах да разбера защо се явява отново на такъв тип конкурси?!? Има много талантливи момичета и момчета,на които можеше да се даде шанс,дори Зоя трябваше да е на финал. Поредната нагласена история за мен.

да явят на този конкурс и Лили Иванова, Маргарита Хранова и т.н. ами и те имат нужда от наградата

...по повод тези безбройни конкурси, ще си позволя да цитирам по памет изказване на Дейвид Гилмор от легендарните "Пинк Флойд": някога, хората просто свиреха, пееха и правеха музика.Никой не го правеше за да се състезава и да участва по конкурси"....в случая наградата е...един сингъл?!? не, не мисля, че това е характерно само за България. В света отдавна има голямо зацикляне в музикалния.."бизнес"....Днес се издават повече сингли, отколкото албуми. За да издадеш албум се искат не само финанси, но и креативност, вдъхновение и т.нт....т. Днес не се раждат музикални звезди, днес се моделират и създават музикални звезди "еднодневки"от които компаниите печелят.Твореца в случая, няма никакво значение, уви....Именно затова големите рок и поп-динозаври, макар и доста остарели ще продължават да пълнят многохилядни зали....

Невена Цонева ще спечели , в интимни отношения с Венко 0т Ку-ку бенд

Невена ТРЯБВА да спечели защото очевидно е над всички.Видяхме и чухме за пореден път,че тя се справя перфектно както с народно пеене,така и с поп и рок.Но точно заради връзката с Венко,вероятно зрителите няма да я поставят на първо място.Което едва ли е голяма драма за нея.Ати също е добра,но само в народното пеене,в останалите изпълнения беше доста неубедителна.И понеже Невена е "извън класацията",аз ще гласувам за момичето от Попово.

Ми ок, нека да участва и в следващото издание, и в по-следващото, а нека накрая да прекръстят конкурса на нейно име, стига да е останал някой, дето да иска да го гледа....

Невена харесвам те, но не съм сигурна, че зрителите гласуват за теб, Миро, след като е харесваш, защо даде по-малък процент? Явно, че знаеш вота на зрителя. Поредната гавра със зрителя. Жалко.

Не мога да разбера защо това шоу въобще продължава, като от началото е ясно, че противната връзкарка Невена ще е победителка???????

Къде са снимките на останалите финалисти? Защо само снимка на тази? Защо първо нейното име в статията? Защо не по азбучен ред? КОЙ я подпира, кой... питам аз и отговор не искам.

Подпира я Венко и Ку-ку бенд. Ти не знаеш ли?

Не сано финалистите.И победителката е обявена. Ето я на снимката. Горката Невена. Кой те набута отново в този формат за изгряващи звезди. Във всеки случай су губеща.Ако спечелиш формата, ще си натресеш омразата на хората. Ако загубиш - губиш от начинаеща певица. Ще станеш за смях. Не искам да те мисля. Жалко за теб, момиче.

В бедна,безработна държава със свито потребление много трудно се пробива... Сигурно затова е решила втори път да се яви, за да спечели поне лек автомобил, нов запис и малко кеш. Но грешката е на организаторите, тъй като те не трябваше да я допускат до повторно участие, след като веднъж е спечелила такъв конкурс. Колко пъти ще се явава и ще го печели? Трябваше да даде път на другите нови участници.

Съгласен съм с коментара на Dia, само за тази част: "Невена пее, спор няма, НО няма място отново в подобен конкурс, който вече е печелила и отдавна не би трябвало да е на ниво "начинаеща". Ако е така и не може да пробие, значи има някакъв друг проблем, но с бутането й по конкурси, нищо няма да се промени!" А другия проблем, може да не е от нея. Знаем колко бедна и мизерна е Българи и в каква мизерия и бедност живее по голямата част от народа, хората нямат пари за нормална храна, повечето нямат работа, как да си позволят да си купуват музика? В бедна,безработна държава със свито потребление много трудно се пробива...

Обявявам и крайният финалист-с гласовете на зрителите печели...................НЕВЕНА ЦОНЕВА.Честито!!!!!!!!

Само не ми е ясно Невена Цонева като спечели първия формат, какво прави отново тук? Нямаше ли такова правило победителите да нямат право да се явяват втори път?

Никой не оспорва таланта на Невена, но мястото й не е след тези участници. И аз съм убедена, че съвсем съзнателно отпаднаха много добри конкуренти, за да е по-категорична победата на Невена накрая. Ако тя беше участвала в друг формат конкурс - примерно за "танци" - тогава имаше право. Но при положение, че веднъж вече е спечелила подобен формат - участието й е нахалство и не е на равни начала с другите участници. Та тя вече се е доказала. Като певеца може и да е добра, но си е статична, вдървена и има по-добри от нея. И Нети/на Дони/ участва в различни формати, но я видяхме като танцьорка, певица, актриса ... беше великолепна и това се казва многостранен талант. Не е нормално присъствието на Невена тук, но Слави кога е бил умен? Що се отнася до вота - нагласяват си го както решат, не се заблуждавайте, че с нашите СМС правим нещо. Затова престанах да гледам "конкурса", защото отпаднаха МНОГО талантливи участници и всичко е нагласено предварително. И тази статия е такава - да проучат общественото мнение и да направят добре каламбурите.

Аз пък с нетърпение чакам да чуя дуета на Наско и Ати, за която никой нищо не казва... А тя, най-вероятно щеше да е отпаднала досега, ако не бяха гласовете на публиката.

"Гласът на България" не е формат за начинаещи певци, а за утвърждаване на най-готов изпълнител, показен за у нас и навън! Не харесах "Ку-Ку бенд", защото заглушаваха изпълнителите и така гласът оставаше в сянка. И , според мен, често липсва динамиката, "живецът в песента", което , особено в собствените композиции и разработки, ги прави излишно мудни и провлачени. А Слави и комиците му, както и сценаристите станаха ужасно противни с цинизмите си и простотиите си. За съжаление са, че нямат сили да повдигат естетическия критерии на българите и шоуто им окончателно губи позиции. Сега се хванаха да оправят политиката и да бълват гнусотии срещу партии и Правителства.

Слави, Слави, всичките ти предавания са пълна порнография! Що не се оттеглиш вече?! За всички е ясно, че защитаваш само собствените си интереси и тези на кръга около теб! Шоуто, което водиш има за цел да манипулира хората, които нямат достъп до друга информация или пък достатъчно капацитет, за да достигнат до такава и зомбирано и сляпо вярват на това, което им се "пуска" по "телевизора"! Но Слави, живеем в 21 век и много от нас не са на ниво аборигени, така че не се хаби, зрителите, които все още ти се връзват са или от 3-тата възраст или пълни неграмотници! Поздрави от един млад и мислещ човек, отвратен от теб и екипът ти!

Той си мисли, че всички са на неговото ниво - от преди ерата на мобифоните дори! :D

Ти ,вероятно си поредния наритан некадърник ,та затова си се загрижил за Слави,шоуто и естетиката на предполагаемите му зрители.Не се терзай,а просто ползвай дистанционното!

Ооо, здравей Ния!Приятно ми е че те виждам!Мъничка си Ния, за да знаеш за чичо Славчо как е потеглил в далечната 1990 година.Ако научиш, 100% съм сигурен, че ще престанеш да си му фенка, както и ако разбереш кой стои зад него.Иначе да е жив и здрав, щом има хора да го гледат, добре за него!Нали знаеш поговорката за зелника....

Невена пее, спор няма, НО няма място отново в подобен конкурс, който вече е печелила и отдавна не би трябвало да е на ниво "начинаеща". Ако е така и не може да пробие, значи има някакъв друг проблем, но с бутането й по конкурси, нищо няма да се промени! За мен Невена е момиче с чудесни гласови данни, но без харизма и излъчване за сцена. Красива е уж, но няма чар или поне не такъв какъвто на публиката явно допада. Тя е от типа, при който "провинциалното" трудно се заличава и каквото и да прави едва ли ще й се получи. Жалко за нея, защото мисля, че тя ще е най-голямата губеща от целия този резил. Не знам кой я подлъга да се включи, но определено й направи "мечешка" услуга. А за Слави е нещо много типично да прави неща, които нямат нищо общо с морала и честността, за която уж така се бори. Толкова манипулативно предаване като неговото рядко се среща! Все едно гледам Тв от преди промените - не се дава трибуна на инакомислещите, преиначава се информация, изкривява се общественото мнение. Така че, простотиите в този конкурс са най-малкия му пролем, той вече е бита карта!

Невена не става! Ако ставаше, досега да е направила кариера! Слушах я на живо - пълна скръб!

Невена си е за финал ,няма за какво да и завиждате ...

Имаше много по- хубави гласове, но отпаднаха поради неправилен и неподходящ избор на песен за техните гласове. Имам друг фаворит.

Поредната простотия-"реалити" в Булгаристан!Как може да се дават толкова много пари за такива измислени и подготвени предварително предавания,вместо да се вложат в нещо по-смислено и положително-все пак Коледа иде!Няма такава държава,не в Европа,а по света!Още от самото начало беше ясно ,че предаването е предназначено единствено и само,за да може Невена да спечели.Нищо лично-хубавка,с глас и голеееми връзки!Ама защо заблуждавате хората?Вярна,че българина непрекъснато е манипулиран и лъган,но всичко си има граници!

Аз я харесвам, но се надявам Невена да НЕ спечели, защото това ще е само в неин ущърб. Ако загуби, пак ще е кофти. Най-добре да се оттегли сама от финала.

То пък в Бг ,...има ли някакви стойности ,за каквото и да било?

Ststar

Какво е това гласът на България? Машинка за балами?

Миро вече записа дует с Невена, който от скоро се върти по медиите...Нима очаквате някакъв друг победител??? Нима очаквате "добрите хорица" да се откажат да си приберат едни пари??? Нима изобщо очаквате от някой от това жури да е честен, при положение , че дори не стават за певци???

Всъщност даже не е необходимо Невена да спечели, тя спечели достатъчно. Един вид я "извадиха" от нафталина-няма лоша реклама. Достатъчно време беше в ефир, за да я наложат по-нататък. Победителка няма да е тя, тя нейното си го взе предостатъчно

всичко е парлама..готвят Невенка от 1 ден... срам...Миро дал за другата участничка 10% повече,но пък още преди шоуто продуцирал Невена...

Махнете тази снимка от статията! И вие ли се включвате в кампанията "за" Невена?!? Много я харесвах, но само се изложи с това участие. Ако поне малко честност има в този конкурс, трябва да спечели КРИСТИНА!

СРАМ ЗА ЖУРИТО с това ,че Невена е там,но това даже не е и тяхно решение.Знае се тя защо е там,жалко за останалите участници,които се напъват с надежда за в бъдещето си.Но като всяко нещо и това е с наши и ваши.Момичето ако имаше морал,нямаше да участва.Ние знаем,че тя може да пее.Но да се надяваме,че и в следващо предаване за таланти,няма пак да е там.Това срива авторитета на Слави.Може да направят неговите актьори вечер с този случай,ще стане забавно.

Абсолютно точно Сте го казал смятах да напиша точно това , което Вие сте написал .Поздравявам Ви за коментара

Мисля че сега Невена пее по-зле, отколкото преди години, когато участва в Мюзик айдъл. Започнала е да вкарва някакво ужасно вибрато, в резултат на което дори англоезичните песни звучат така, сякаш пее народно.

Погледнете само,крадецът вика дръжте крадеца....Слави Трифонов се изписа голям патриот (не че си държи парите в БГ),опитва се да печели всенародната любов(заради рейтинг),а в същото време нагло демонстрира"конфликт на интереси" лансирайки Невена.Тя е много красива и талантлива и би могла да опита в други формати,вместо да злепоставя шефа на мъжа си.

Искаше ми се да вярвам, че завистта и злобата в годините на демокрацията ще изчезнат, но уви - още по злобни и завистливи станахме българите! Талантлива ли е Невена - ДА! Момичето има глас, визия, дарба и сценично присъствие. ВАШАТА ЗЛОБА НЯМА ДА Я ДОКОСНЕ, ЗАЩОТО ТЯ НЯМА ДА ПРОЧЕТЕ ЗЛОСНИТЕ ВИ ДРАСКАНИЦИ!

Явно нищо не сте разбрали от хората, които не желаят Невена да спечели! Няма никаква злоба, нито завист! Никой не отрича таланта и, но ТЯ НЕ ТРЯБВАШЕ ИЗОБЩО ДА УЧАСТВА! Спечелила е подобен конкурс, има и конфликт на интереси както казват хората! Нейният Венко е барабаниста на Слави и всичко знаем прекрасно това! На вас какъв ви е проблема, че обиждате хората! А Невена ако иска да чете форума - неин проблем!

В Гласът на България имаше и други певци, които са участвали в други музикални формати. Ако Невена не нарушава правилата какъв проблем е нейното участие? Не можете да допуснете, че може да спечели във три- четири музикални формата ли? Това означава ли, че който има Грами не може да вземе Оскар?

Не става въпрос за злоба, завист и т.н, в този формат ДОКАЗАНИ ТАЛАНТИ НЯМАТ МЯСТО!!! Ако се включат и другиизпълнители това вече няма да е Гласът на българия , а просто някякви концерти! Не е това идеята!!!

Когато няма други аргументи, обикновено всичко се обяснява със завист и злоба. Факт е, че Невена се е доказала като талантлива певица печелейки друг формат. Факт е, че има близки отношения с екипа, който прави това предаване. Може би целта е реклама в крайна сметка.

Когато обявиха, че Миро е дал повече проценти на Зоя Мутишева реших, че може и да са се разубедили да бутат Невена, но... как чудесно нагласиха уж зрителският вот в нейна полза. Мисля си, че след толкова приказки за нея гласуват само роднините и "Ку-ку" бенд. Нали не виждаме как са гласували зрителите, могат да си го нагласят всякак. От сега знам, че Невена ще спечели и ако не и е неудобно, да вземе да се запише и "България търси талант".