Стивън Фрай се омъжи за партньора си

Комикът Стивън Фрай се омъжи за партньора си Елиът Спенсър само 10 дена след като обяви годежа си, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Фрай се омъжи за партньора си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дечицата на педалите са два вида - твърди и редки

защо не ги показахте двамата заедно? като дядо и внуче са. гнусотия, света полудя.

Исруди

Супер! Доказателство, че за любовта няма граници!

Граници може да няма, ама поне има посоки. А посоката при мъжа е отпред, не отзад.

Разбрахте ли сега защо такива мацки като Елен остават без млади мъже? Разбрахте нали... Ми те отишли на другия бряг!

"На другия бряг" не се "отива", а там се раждаш. (Просто да знаеш).

Така ли ти казаха като ти запълниха дупките?

"Не си служа с Августовия аргумент срещу това, в смисъл че хомосексуалността пречела на мъжете да създават деца, които да увеличат държавата, но винаги съм го смятал едновременно за жалко и отвратително да гледаш как възрастен човек, да речем, един магистрат със собствено семейство, се лигави и пилее пари по някое момченце с изрисувано лице и гривни; или как някой древен сенатор играе ролята на Венера пред строен млад Адонис от конните преторианци, който понася стария глупак само защото оня има пари."

Така е, извращенията са от време оно. А упадъкът на империите - историците го знаят! - винаги е предшестван от упадък на нравите. Интересно дали това го знаят радетелите за толерантност от БХК, подразделение на който е и този сайт?

Дрогиращ се хомосексуалист се жени за 30 г. по-млад мъж, когото познава от 1 г. .... Кому е нужно да познава този индивид (а може би по-точно - дегенерат), защо биографията му трябва да се популяризира от нашите медии, какъв пример е тя за младите? Тъй като дир продължава политиката на натрапване на подобни "ценности", предлагам за такива информации да обособи отделна рубрика - Сексуални и др. отклонения.

За истинската любов няма възраст! Стивън Фрай е гениален актьор, а Елиът е толкова сладък! Тъжно е, че има прости и ограничени хора, които приемат любовта с омраза. Хомофобията е дегенерация и престъпление, не любовта!

Педерастията е дегенерация и престъпление, не любовта. Ама всъщност е нормално да обърнеш нещата. То затова и се казва "обратен".

Хомофобия означава страх, враждебност или неприязън към хомосексуалните. С този термин жестоко се злоупотребява. Повечето хетеросексуални хора (като мен) изобщо не мразят хомосексуалните, т.е. не са хомофоби. Те се дразнят единствено от ПОЛИТИКАТА на НАТРАПВАНЕ на хомосексуализма като НОРМА. Толкова е лесно да се обясни - няма как едно отклонение да е норма.

Тони, виждал си ти истинска любов щом на извратенящина викаш любов.

каква любов, бе извратени типове? ректума и ануса са саздадени за изхвърляне на фекалии, не за любов... самата природа е срещу вас, или вие по-точно сте срещу природата.

Абе, я стига сте си натрапвали хомофобските идеи, че сте ми писнали вече!

Може да са всякакви,но са по-добри и от най-добрия човек.Стават гадни,когато ревнуват,маже и да убият за това.Педофилите заслужават ли да живеят?НО,категорично,съм против да осиновяват деца!!!И да не го демонстрират.Иначе и вмоя брак и аз все съм права 30 год.

Прекрасна новина, толкова им се радвам! Дано България се присъедини по-скоро към модерния свят, за да можем да се гордеем с подобни новини и у нас!

Писах ти +, защото високо оцених иронията ти.

Ами дано да е хумор, че то много хора си мислят такива неща сериозно...

Абе писна ми от тия болни хора, какво ни ги натрапвате. Да не пишете утре, че са си родили детенце и как ще го възпитават в съвременните ценности.

И ти ни натрапваш малоумното си мнение, но никой не те спира!

Щом се е "омъжил" значи е жената в брака им. А честито..ще те дупят, както казваше баба ми.

На баба ти невежеството и е простено, но на теб - не!

Винаги съм се чудил: В гей браковете кой винаги е прав? В моя брак винаги е жената, ама ние не сме модерни като тия двамата...

Защо когато човек се мисли за Наполеон или слон го вкарват в лудница, а когато мъж се мисли за жена не го лекуват??

Кой те е излъгал, че се мислят за жени?? Много сте зле, честно!

angoabg

...ако ти все пак се възприемаш като мъж, вероятно си изключението, което потвърждава правилото...;-)

Двама педери си говорят: - Леле, снощи ако знаеш как ме еб..ха! Ама секс, секс... Значи, ако беше жена сигурно щеше да умре! - Мани, бе, нали затуй сме мъже...

Е бива ли по обедно време да публикувате такива гнусотии!

Да са живи и здрави! Лек семеен живот и да си народят много дечица!

Майко мила, колко си забавен!

Наистина, рева от смях...