Защо мъжете винаги си мислят, че жените искат секс

Норвежки учени обясниха защо мъжете винаги си мислят, че жените искат секс с тях.

Обратно в новината

Коментари - Защо мъжете винаги си мислят, че жените искат секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще махнете тази тъпа статия? Ясно е защо мислят винаги за секс, по-важно е, че жените решават кога и на кой?

"Но и тези им усилия не винаги се възнаграждават със секс. " Значи искат и мислят, че заслужават "награда" и то секс!? Това да не е баница- просто така да се раздава!? Как ли пък не!

до 2507: хахахаха!!!:-))) ми аз това и правя! сЕдя си дОма!:-)))

чудя се, с жена освен секс, какво друго може да се прави?

Към Стани Шеф: Освен секс има много неща, които жена може да прави за теб, защото маминка е до време. Би могла да ти готви, да те пере, глади, да ти гледа и възпитава децата, да се грижи за тях, когато ти поркаш някъде, дори да те издържа .... , но всичко това ТРЯБВА да го заслужиш?!

Началник

е, моята пишка е къса и явно не си го заслужил все още!:-)

Защото мъжете мислят първо с долната глава и чак когато им се наложи - включват и втората. Съгласна съм, че когато жената е любезна, възпитана и мила, внимателна - те веднага си мислят , че ги харесват и секса им е в кърпа вързан. Не познават женската психология и има още много да учат за жените.

И в нашата фирма е така.. с клиентите. Говориш им любезно - те веднага решават, че им предлагаш отстъпка. Искат и настояват. Казваш им - НЯМА НАЧИН, всичко е калкулирано, а те продължават да те "дърпат за гащите"... :(

Знам че жените никак не обичат секса.Така е .

Да бе, що да не обичат. Ако една жена не иска секс значи не може да стигне до оргазъм. Нормално е тогава да загуби интерес към секса. Защо не си представите вие-мъжете не може да свършите. Не е здравословно най-малкото. Но с повече старание и от двете страни, всеки път може да удовлетворявате жена си. Тогава сама ще те търси.

Това го казвам на всички мъже, чийто жени им отказват секс, а те не са малко. В случая ти може и да се бъзикаш, но голяма част от мъжете се оплакват, че жените им все не им е до секс.

на мен ми е смешно, когато му ве усмихнеш от неудобство понеже те зяпа, като теле. после, идва да те заговори и ти култорно му казваш, че нямаш интерес, а то се провика: а ма п..оооо ти за ква се мислиш хахаа

Разбирам. Интересите на жената са важно нещо в живота.

Принципно не е редно да даваш фалшиви сигнали. Усмивките от неудобство няма как да се разберат от мъжете. За тях всеки поглед и усмивка означава симаптия от страна на жената. Това е логично. Мен непрекъснато ме заглеждат всякакви мъже, защото съм хубава жена, но никога не обръщам внимание на мъже, които не ми харесват. Правя се, че не виждам погледите им. А за псувните ми се случвало един път, докато си вървях по тротоара, някаква мутра от джип се опитваше да ми подсвирква и да ме заговори. Аз не му обърнах грам внимание, благодарение на което отнесох цветуща псувня. Но простаци и невъзпитани хора има и сред двата пола.

Значи ако на мъжете им завират разни неща изотзад и те ще се правят на разсеяни и няма да търсят незабавна сексуална реализация.

Ади да не обобщаваме - това че 50% или по-скоро 90% от нашия пол са тъпаци не значи, че всички сме такива

Като човек на точните науки, за мен най-авторитетен е математическия подход при оценяване на личността. А именно - разглеждаме човека като обикновена дроб - числителят на тази дроб е сумарното мнение на другите хора за този човек (обикновено някаква константа), а знаменателят - неговото собствено за самия себе си. Далеч съм от мисълта, че всички тук знаят какво е обикновена дроб, но на останалите им е ясно какво означава да имат знаменател клонящ към безкрайност.

Много просто, какво друго да си помислиш,например когато една жена ти обяви тарифа за един час.

А аз да попитам тогава защо жените си мислят че мъжете си мислят само за секс???

Разчитат на това, може би ...

За тези, които обвиняват златотърсачките. Тези заблудени секс маниаци най-много да им се откъсне една бира да черпят.

Питали радио Ереван: Кога една жена не мисли за ласки? Радио Ереван: Когато е гони зло куче и бяга по тесен мост без перила...

Ми то - жена! Или за секс, или за пари ще те муфти...

приятелските им чувства към някои мъже били неправилно интерпретирани сексуално средно по 3,5 пъти за една година :D :D :D :D :D

Ами много просто - защото те самите мислят само за секс. Като видят една жена първо я преценяват като сексуален обект, в главата им първо е секса, после всичко останало. При жените не е така.

При жените на първо място е размера на портфейла и после останалите размери и габарити. Нали?

то пък портфейлите ви са едни..... не е за това, да знаеш!

Айде, айде чак пък толкоз да сме приритали - нещата или се случват или не се...ще ме възнаграждавала със секс - де тез неземни убавици

Да не би бастунчето да ти е омекнало!

туй май трябваше да е смешно, пробвай се другия път

Усмихвам се на лево и десно но последните десетилетия нищо не ме огрява. хи-хи-хи.

Защо мислят ли?Защото са тъпаци,защото егото им е мнооого голямо,но в крайна сметка са въздух под налягате.Моля да ме извините-разбира се има и изключения.

Не,защото се навъдиха вече толкова много ку*ви,които само за това си и мислят,гледайки някой паричко в портфейла!Е,има и изключения,де...

Ася е права. Действително мъжете толкова са се самозабравили, че и здрасти да кажеш на някой той вече си мисли, че непременно искаш не само секс , но и да си майка на неговите деца. Аллоооо, мъже, пораснете малко. Ама то не може до 40 годишна възраст само да изграете на компютърни игри и единствената жена, с която да говорите да е майка ви. А тя винаги ви казва, че сте много хубав и неповторим

Странно. Доколкото ми е известно, човек не може да забележи в другите качества или недостатъци, които са чужди за него самия.

Не може ако е малоумен