Брайтман ще лети в космоса с тъмносин костюм

Британската певица Сара Брайтман ще се отправи в туристически полет до Международната космическа станция в тъмносин костюм с флага на Обединеното Кралство,

Обратно в новината

Коментари - Брайтман ще лети в космоса с тъмносин костюм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тая па изтрещялата леля най-големият проблем е какъв цвят ще са и тоалетите в космоса

Луд умора няма.

dsco@

Датчанина ще стане астронавт, когато полети с мисия на НАСА. Докато лети със Съюз ще е космонавт.

Каква е вероятността да й се разтекат силиконите и ботоксите при излитането или кацането? Както всички знаем, тя си има доста такива материали в тялото ...

Няма такива

голяма новина бреж голяма...

Космонавтите ходят непрекъснато с памперси . Това е факт . То няма и как да е другояче . Хайде сега представете си какъв секс пада в космоса .

В МКС не ходят с памперси. Там си има тоалетни и т.н. Със памперси ходят когато трябва да останат в кораба повече време преди да се скачат. Но със Союз нямат този проблем, защото от излитането до скачването е няколко часа , а със совалката беше два дни!

вдъхновяващо е

Богатите с това се занимават, чудят се къде може още да си /им го наврат!

В условия на безтегловност няма навиране. Не може.

kak-da-pravim-seks-v-usloviia-na-bezteglovnost Нещо такова си пусни на търсачката...

Горчиво! Има си дизайнер жената. Поне на екскурзия над земята ще отиде.

Виждам, излитат трима. Ще се върнат поне четирима...

Па то у Космоса има кои да и види цветните костюми?!

Някак си ми харесва тази идея, да изстрелваме в космосът разни хора. Хайде да събираме пари, за разни политици. Ще ги изтрелваме да си седят там и ще ги връщаме само за празниците.

Айде стига с тия политици. Вие тук някои сте направо болни от политикомания- всяка новина я обръщате на политика. Човек има чувството, че политиците са ви навсякъде- даже и в леглото, и в тоалетната, във всеки детайл от живота ви, във всичко! Иначе новината си е яка, а и Сара Брайтман е по-нестандартна и по-интересна личност от повечето звезди от шоу-бизнеса.

А бельото, бельото какво ще бъде ? Как може в такава жизнено важна за човечеството новина, да не кажете какво и е бельото? Безобразници.

По план няма да й трябва.

Ще падне голяма радост! Както са загорели астронавтите и при тази безтегловност, която увеличава мъжкото достоинство до 3 пъти, лошо и се пише! Ще мине на три сменен режим!

То и дълбочината и широчината се изменят пропорционално ама нали си кУсмУнаФ та затова не ги знаеш тези неща.