Дичо стана татко на момиченце

Певецът Дичо и половинката му Карина са станали родители на момиченце. Това сподели щастливата майка във "Facebook".

Обратно в новината

Коментари - Дичо стана татко на момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАХ МУ МААААТА

Да са живи и здрави! Иначе "Амии.. да ви се похваля, най-накрая и от мен излезе човек! :)) Thanx to ДИЧО Христов, на който му предстои да бъде най-готиния татко на света!" е меко казано кух коментар, но явно потенциалът е толкова!

Честито да е живо и здраво пък може да станете сватове с Дилянчето

Честито, но името Ариел Дичова, звучи малко, като Ричард Груев.

УУбавци!!!!!

Нямах представа, че Д. Попова е била гадже на Дичо, малко странна ми изглежда такава връзка. На родителите - живо и здраво детенце.

Дичe, явявай се на поправителен за мъжко, брат.

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!!! С ДОБРИ РОДИТЕЛИ . ИМЕТО НЕ ПРАВИ ЧОВЕКА ВЪЗПИТАНИЕТО И ПРИМЕРА НА РОДИТЕЛИТЕ .....

Дичо е разочарован,бебето се родило без шапка,чуди се кой е бащата

Детето е кръстено АРИЕЛ. За интелектуалното или друго ниво на родителите вече не си струва да се говори.

Ариел май е мъжко име, но нищо. Доста случаи в България има когато кръщават момче - Мишел. Важното после да гледа в коя държава ще ходи, да не се излага.

Не е мъжко, чисто женско си е. Справка- русалката Ариел.

Във Франция Мишел е мъжко име. Пример-Мишел Пиколи. А според Вас името Тони мъжко или женско е?

Да им е честита рожбата, много здраве и щастие им пожелавам.

Тия на снимката хора ли са или НОВООТКРИТИ ПОДЗЕМНИ ЧУДОВИЩА,живяли по времето на девона-палеозойската ера?

Честита радост на новите родители!!!!!!!!!! Когато такива хора се множат, има надежда за България!!!!!! Защото, като гледам невежеството и злобата, преливащи от коментарите, едва се сдържам да кажа: Хак вие такава държава, хак ви е ББ и ЦЦ, хак ви е мизерията, хак ви е комплексарското самосъжаление - друго не заслужавате хейтъри безпросветни! Искате хубав живот - е, няма да го имате докато душите ви са грозни и зли и не можете да излъчите грамче положителна мисъл или чувство от себе си!!!

Не те ли е срам да убиждаш хора кадето не ги познаваш. Май че уписа много добре самата себеси. ами като не искаш боико и ЮЦветанов гласувай за станишев , той е майстор по правене на деца.

TИPAMИCУ

Тя с мнението си но ти определено с правописа си.

ОБИЖДАШ, А НЕ УБИЖДАШ

Защо ней-после не кажет истината?

напълнихте софиа с хора от селата като тея двамата които се заплодиха за наша сметка и ни натресоха малко провинцялисче...После квичите че за наще софиански деца няма място по ясли децки градини и класическити гимназий. Веднага да се завърне софииското жителество и тез двамцата да се командировяа по родните им места при севлиевскити колибари... там са нужни децки еденици заради прираста. Задушихте ни в софиа превърнахте ни в оскотели зомбита с ваща провинцялна селендурщина .... АМАН

Правописът ви не съответства на претенциите, които имате. Иначе е вярно, че София е пълна с какво ли не...

По принцип всички столици по света са пълни с какво ли не. Затова са столици.

Осмисли защо е така! 90 % от данъците отиват в София. От тях 90% остават за града. Само 10 % се връщат обратно по общините. Нима някой има избор. Нима това не е изкуствено създадено от управляващите? Да е живо и здраво дететои да им носи радости. :-)

Съгласен съм да има софийско жителство. Ако може да изгонят полека повечето хора и в София да останат 600-700хил. НО с една дребна подробност - после бюджетът за харчене и живуркане да стане колкото на Пловдив или малко отгоре. А не 10-20 пъти повече. Да ви видим кореняците после какво ще говорите.

София трябва да се изчисти и от простите софиянци!

София не трябва да е столица на БГ. Не ни носи късмет, само катастрофи.

Аз пък искам Русе да стане столица, че е по-далече от София. И тогава всички столичани в повече ще се сурнат натам да стават софианци. И София пак ще стане едно хубаво място за живеене...

ДИЧКА, СУПЕР СИ ТАЛАНТЛИВ ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ЧЕТЕШ ЕСТЕСТВЕНО И БЪЛГАРСКИ ГЛУПОСТИ НА КУБИЦИ!!!АМА ДА ТЕ ХВАНАТ ЗА ШЛИФЕРА ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ!!! ДНЕСКА ТИ Е ХУБАВ ДЕН БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ВАШАТА СВЕЩЕННА ВЕЧЕ ТРОЙКА !!!!! АМИН!!!

Да са живи и здрави! И Дичо, и детенце, и красивата майка! И все пак, тъй като сте решили да пишете, "свещено" се пише с едно "н". Дразни ме неграмотността, това е!

всички говорят едно и също - "почувствахме, че сме готови да имаме дете". Че двама като се обичат, най-естественото е да се появи дете. Какво "почувстване", какви глупости от филми и тиражирани в жълто кифладжийски изказвания. Дано сега почувстват, че това дете иска грижи и обич. Да е здраво и по-умно от родителите си.

Все едно ей сега ще му потекат лигите, или фъфли? Всеки опитен логопед и дефектолог ще погледне професионално на казуса. Да му е честита щерката все пак и да не ползва много депилатори един ден.

Защо не момче? Момичето ще стане като порасне кифла, по цял ден ще виси във Фейсбук и няма да носи пукната пара вкъщи.

Ами като са го поръчвали от Амазон са объркали поръчката. То така става пишеш писмо с какъв пол искаш... ма на стават грешки !

Дано не прилича на родителите си...

Да им живо и здраво...и дано е по-красиво от тях...

ТОЯ ДИЧО ПРИЛИЧА НА ЦИГАНИН. ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ ГО БЕЗ ШАПКА, НЕ РАЗБИРА СЕ ЗАЩОТО ГЛАВАТА МУ Е КАТО ЧУКУНДУР И ЗАТОВА НИКОГА НЕ ХОДИ ГОЛОГЛАВ, СЛЕДЕТЕ ГО И ЩЕ ВИДИТЕ. ТАЯ КАК ГО Е ВЗЕЛА СЕ ЧУДЯ, НО КАТО ЧЕ ЛИ И ТЯ Е КАТО НЕГО "ХУБОСНИЦА" ТЕ КРАСТАВИТЕ ЖАБИ СЕ СЪБИРАТ.

Би било добре такива новини да се пускат без коментари, че не е хубаво всеки неудачник в БГ да се "изхожда" на хубави новини

ДА СЕ РАДВАТ НА СЪТВОРЕНОТО ИМ ДЕТЕ,ДА Е С КЪСМЕТ ОТ МЕН

Дичо никога не ми е бил симпатичен, майката ми изглежда простовата, а както личи и от написаното - също е неграмотна. Имат пари и раждат деца. После ние с минималните заплати ще им плащаме детските градини и глезотиите. Позор!

Всяко едно българче е добро дошло в тази циганизирана държава...

застреляй се за да не плащаш!

"Thanx to " - какво е THANX???!!! И на какъв език го е написала тази жена?

Ма чи си прост на инглайски...

Грешката може и да е в дира.

ДИР, моля не смесвайте настоящи и бивши приятели и приятелки. Тази хубава новина за нов живот, много е жълто да вписвате и информация за предходни гаджета. Иначе честито на родителите!

Айде Дичка и едно момченце ти пожелавам Персил в краен случай Цилит Бенг...инак да ви е живо и здраво детенцето но ще му е трудно с това име...

Че на тебе лесно ли ти е било, Гоше? :) Ама на, оправяш се. :)

Раждането на деца не носи след себе си нищо хубаво. Евентуални стрии от бременността, напълняване, качеството и количеството на секса намалява, не искам да изброявам повече, за да не депресирам момичетата, които все пак са решили да станат майки.

Как може да си толкова тъпа и егоистка???????

""Амии.. да ви се похваля, най-накрая и от мен излезе човек! :)) Thanx to ДИЧО Христов, на който му предстои да бъде най-готиния татко на света!"..... ?!??! .......най-накрая и от мен излезе човек! :)) Thanx to .....!!!! Дано обаче ти влезе малко акъл...

извинете ме,но и двамата са направо уяс.4овек може да се изплаши като ги види. а другото,което не е вярно написано - диляна /крадлата на женени маже / и лубовника и незнам кои си имат незаконно дете.моля ви пишете истината.

Хубаво е, че са използвали последния си шанс. Доста са възрастни за родители, но важното сега е синът им да е здрав и да се грижат за него доколкото могат.

За кой син става въпрос?

Дано наследи гласа на баща си! А красотата... да си я носи в себе си!

...!??! Родило им се е момиче...ехоооо! С гласа на баща си.....ще задмине Кончита по евронезнамсикво.....

Честито за детето! НО,Дичо къде намери тази бухалка?

Като не могат със нещо друго да се похвалат например със успехи които са постигнали пишат за раждането на деца което е хубаво но е нещо лично и не би трявало да занимават цялото общество с подобен род новини. Ако е навапрос, всеки ражда деца или поне достойните жени го правят но това не е достатачно за да се наречеш успял или щаслив. Тази Карина какво е постигнала а Дичо той е музикант но вече никому не е известен и си прави реклама с тази новина. Ефтин трик за безплатен пиар.

Къде учи, Душко? Или си ходила по юноши в часовете по български език?

Важното е че има смисъл това което съм написала а не да е написано по най новите правила за правопис. Стига вече сте се правили на интерестни. Да си интелегентен значи да мислиш активно а не да следиш за всяка дума как точно е написана.

"Ако е навапрос, всеки ражда деца или поне ДОСТОЙНИТЕ жени го правят" ???!!! Ти с всичкия ли си? Раждането на деца е въпрос на физическа възможност.Според скапаната ти "философия" най-"достойните " жени са циганките

Не искам да звуча песимистично, но това дете наследява много тежка карма, която няма да се изчисти със следващите прераждания. Тук има кармична обремененост на астрално ниво, може да става въпрос и за вселил се дух, не съм сигурна...

Шарлатанка мръсна.

Как пък я измисли тази простотия? Аз пък мисля че ще е готино и щастливо дете!

Абе и тебе те пере сачмата яко. Дано те "изпере" и някой момък да ти затвори простата уста.

Не звучиш песимистично а шизофренично...

Честито!Да сте здрави и щастливи !

Ужас!!!

Аз пък имам 3 момиченца и съм още по-готин татко от Дичо. Що не пишете и за мен ?

по хубаво е да имаш момченца

Щот си Пичо а не Дичо. Ако беше д Д-ъ друго щеше да е.