Алекс Сърчаджиева: Не бих се снимала гола

Актрисата и щастлива майка отказва да се появява гола пред камерата, въпреки че е имала предложения за подобни сцени.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Сърчаджиева: Не бих се снимала гола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимай се , бе . Искам да те видя !

Мдам, да се чете: "...Очаквам интересни и мотивирани предложения. Нека наддаването започне СЕГА!"

не са й предложили 20-30 лева щеше

Айде,айде,публично не,но из нета те има с разни порно нещица ...

жалко,красива е,но нищо повече!женитбата и с иван ласкин е напълно достатъчна,затова,че е празна глава!

Защо сте толкова завистливи и злобни, мъжки и женски парантии неграмотни?

Защото под тази относително лъскава опаковка се крие миризлива смрад! Трябва да си дълбоко морално пропаднал, за да си партнираш с хора като Ники Кънчев в "риалити" като Биг, Вип, Шит Брадър...

защо да участваш в брадъра е 100 пъти по-лошо там проституираш с душа

Тази жена е еврейка. При тях парите са най-важни. Ако можеше да вземе пари щеше да го направи. Това е било предложение за секс без пари и е било отдавна. Та може и да не е истина!

И няма желаещи да гледат ма друсло. Нали щеше да емигрираш, кво стана? В Холивууд търсели миячка на чинии.

що бе душа даи да видим и ние нещо

Аллекс, красива си, нормално умно, справяш се с работата си, но Ласкин е заплаха за теб.Не бих искала , но той може да те провали.Пази си.Неудоволетворените мъже около 50 г. са напаст божия.Успех

Не би се съблякла гола? Слава богу!

те такива те утрепаха изкуството. Все са им малко и малко парите да се поразсъблечат, пубис да покажат. Ти му викаш на ти едни пари да потичаш по прлощана гола, то вика - бе аз това дете с кюлоти, ушанка и тежководолазен костюм съм го правила бе ей. Не съм такава и това си е! На какво ги учат в тоя ВИТИЗ, просто не знам. Щото това всяка физичка или математичка от университета го сторва дорде да видиш.

Детето обикновено се появява в резултат на акт на висша форма интимност между двама души, които са намерили причина да слеят в едно душите и телата си ... Това е съвсем различно от веене на гол задник по екрана пред очите на милиони зрители ... Егати извратеното изкуство! Браво, Алекс, поздравления за принципната позиция!

"Шивачки" беше доста тъп филм и събличането и (дори и до кръста), не беше оправдано според мен. Както и на другата актриса, не си спомням Елен или Виолета беше.

Тая на какво са я направили???? НЕ прилича на себе си!!!

Опит за Бриджит Бардо - почти сполучливо, струва ми се.

и по добре, не ни се гледат сланини...

боли ме фара дали искала или не ама ти ся тва го говориш щото ласкин не го вдига айроплана ли?

Би било голем майтап! По-голям от този с голата Албена Вулева.

Щастлива майка, добре..... Актриса - набедена е за такава. Виж за водеща на посредствени шоу програми, как да е, понася се. Но да се снима гола - моля те господи пази ни от такава сцена!

Руиз

Поздравления! И една стара истина, която зная още от пуберетета си. Жената е интересна облечена и заголена ,но не чисто гола!!!!

"До кръста нямам проблем със събличането, но иначе..." Да, правилен усет имаш, много е тъпо да си без гащи. В детската градина още си беше гранд позор.

Беше чаровница, преди да свържеш живота си с този арогантен пияница И.Ласкин.

как го утупаха у едно село у пазарджишко иначе се праи на мъжкар

Много лъчезарно и талантливо момиче : ))) Явно е и умна , щом отказва голи сцени. Те са за чалгарския отпадък, само дето никой не иска да ги гледа голи , пък и облечени . Много успехи и късмет , Алекс ;)

Гледай "Шивачки" и ще разбереш колко отказва голи сцени...

Е, позаголена е била, но сигурно има предвид, че тепърва няма да се снима.. Явно защото има дете.

Е не може да няма някоя твоя гола снимчица из интернета. Друг е въпросът на кого ли му е притрябвала?

Алекс Сърчаджиева: Не бих се снимала гола - наистина, не ни го причинявай!

и на кого му пука?!

Няма проблем. След 20 години да я пробват пак.

Аман от претенцийте и лиготийте на звездите -жужета, които се варгалят наляво и надясно по псевдо снимачни площатки, превърнали българскто кино в долнопробен ефтин порноцирк. тАз никой не га я карал да са саблича, измислила го нарочно за да я забележат и поканят я в плейбой я в плейгърл... и кво толкоз да се покажеш по евино респективно адамово облекло. мен без да ма канят и молат се съблачам гола и бягам по площади, афтогари и молове, и пълня очите на загорелите красиви казанови по улиците... Каняли са ма мильон пътя да са снимам по холивутски прожекции, ама ас съм горда бълканска натура и не се продавам на западната пропаднала импералистическа аморална дубка, а го правя един вит като гимнастика, ако щети клатинетика или сутренна ведрина и профилактика на потните пори по цялото ми тяло. Понякога са саблачам по спирки на гратския трансорт и кат ма видат всички чакащи изпадат в луда еманация на оргазъм, та започват да са въртят както около сопствената си ос, така и около самата спирка или другите чакащи. По тоз начин се получават едни вартеливи движения, които прочистват и изместват застоялите ваздушните маси, тровещи всички изтински интелегентни софианци. И докато всички са заети с въртенето, аз спокоино влизам сама в тролеите и лягам на 4 свободни седалки,, разбира са започвам да флертувамс шофора като намигам с горен лев мигач а той заваллията испуска волана и предава на ръчни скорости. Други път се сабличам по политически митинги, но тук причината са красивите и еротични политици и особенно техните гласове... Но това е друга тема, сега нямам време да е спуделям ,, че ме чака работа.

иванке, ти просто завиждаш.

Умна и красива, голям фен съм Ви...

Ох,умнице....поздравления! Така не съм се смяла отдавна....имаш 100+ от мен :-)

хахаха колко много бях жадна за този смях

Крименчитоооо, евала! :)

ще изплашиш гаргите.

то пък има ли какво да покажеш

А ние, и не искаме

И по-добре....

Алекс е сладурана и симпатична глезла. Логореята и ми идва малко в повече, но иначе изглежда добър човек. Дано съпругът и не я разочарова (както направи с нея баща и).

Браво на момичето! Аман от филми без смисъл и пошли сцени в така нареченото ни "съвременно" кино. Един филм привлича зрителя не с голотиите, а с хубав сценарий и чудесна актьорска игра. Невена Коканова не се съблече ни веднъж (ако изключим лекото загатване в "Отклонение"), но филмите с нейно участие са най-стойностните в българското кино.

Невена Коканова е икона на българското кино. Тя обаче живя във време, в което у нас имаше строга цензура и събличането на актриси във филмите бе табу. Не се зная какво е можела да избере, ако се снимаше в друга епоха или друго място...

А ма оня див селянин от с.Рупча после ще те гримира яко ...:)))

Само да отбела, че оня див селянин както го наричате си е софиянче, само дето чашката го провали.

Поправям се - отбележа.

И от пъпа на Париж да е-пак си е див селянин...тук говорим не за произход,а за манталитет...

Алекс Сърчаджиева: Не бих се снимала гола - и ПО-ДОБРЕ !!!