Венета Харизанова обясни защо е в болница

Най-чаровният модел сред тв водещите у нас – Венета Харизанова, е в болница от няколко дни. Тя е получила алергичен шок.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова обясни защо е в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от пошли новини за пошли личности. На кого му пука?

Много е сладка-спор няма...ама нещо все го играе "Не съм от тях како Сийке", а пък си е точно от тях....не, че искам да се пише за мен , но хайде от мен да мине....Не нами с етими номерами......

За да се снима?!?!?! Моля Ви, спрете да ни зареждте с инфо за тези жени. Нито ги знаем, нито има смисъл. Докато четях статиятийката, си дадох сметка, че си губя малката обедна почивка за да чета, че това момиче си прави селфи в болница, което само по себе си е абсурдно. Гледала съм я и в продукцията на Трифонов...не става! Да е жива и здрава! Бъдете здрави и вземете да сте по-интересни...dir.bg

Правиш обедна почивка в 22:29 :O

Не глупако, просто сега е написала поста, а има предвид, че го е чела на обяд!

мене ми е през червения шлифер за тая...

бившият съпруг на маги желязкова се казва боби ... тъпи журналя, елементарни работи не проверявате

Колко трябва да се мрази тази жена, за да се променя постоянно до неузнаваемост? Дано й помогнат в болницата. Има нужда.

ДАНЕ ВИДИТЕ ХУБАВО(НЕМОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ)ЩЕ СЕ СПУКАТЕ ОТ ЗАВИСТ КОЕТО Е ХАРАКТЕТРНО ЗА ВАС-РАЗБИРАСЕ НЕ ВСИЧКИ.

Пич, ограмоти се! И не повишавай клавиатура, не е възпитано.

ДАНЕ ВИДИТЕ ХУБАВО(НЕМОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ)ЩЕ СЕ СПУКАТЕ ОТ ЗАВИСТ КОЕТО Е ХАРАКТЕТРНО ЗА ВАС-РАЗБИРАСЕ НЕ ВСИЧКИ.

Ний сме ,,хейтърки" и затуй-ха ха ха ха ха ха ха ха ха

тва е, а може и да пиела хапчета да забременява и да отслабва и изобщо всичко. Обаче аз като мъж не я мразя уважавам я. Но не искам да говори за болки, а да каже какви гащички носи и харесва.

"Най-чаровният модел сред тв водещите у нас" Пак много таланти , ей ! Нито е модел , нито водеща , а колко е чаровна ... ? Да не я срещнеш в тъмното . И съм мъж , да не ме "помисли " за хейтърка .

На кой ли му пука??? Тази е по-досадна и от Тоца Крокодила!

Като я видях, и мигом също получих алергичен шок!

Аман от негативни и злобни хорица ! Тук, във форума на ДИР ли си правите срещите!! Аз не я познавам лично, но й пожелавам и бързо оздравяване!

виж бе коте, на всичките ни проблеми и тая щуротия че и било станало лошо. Ти знаеш ли колко такива момичета и момчета им става лошо и никой не пише за тях. А тая девойка си търси внимание щото изпада в оргазъм когато се говори за нея. Та щом си го търси ето намира го, хората я любят.

Рядко неприятна жена с определено нисък интелект. Като се почне от инфантилните селфита в болнична стая (?!?), мине се през скудоумните изказвания, които всъщност не казват нищо и се свърши с многобройните пластики, тотално променили лицето й. На това му казвам явна демонстрация на неувереност и комплекси, логично придружени с ниско IQ.

И аз съм лежала по болниците, но тогава не даваха на пациентките нито грим да си слагат, нито бижута... та гледам я тази и се чудя колко ли страда горката в болничното легло. Мъка!!

Венета обяснила?! Кой й е искал обяснение!?!?

Въйй миличката тя

Умствената импотентност не прощава и на редакторчетата.

а бе вземете пуснете нещо интересно бе, например на тази дате някой известен човек който е допринесъл за добруването на човеикия родз. Някой известен българин ама не като Бойко борисов и серьогата.

Боли ме мура къде си

Разбрах какво е обяснила, но кой я е питал - това не разбрах...

мале вече селфита на болничното легло ли си правим....хахаха

Чакаме и видЮ матрияла в късните часове по кабеларката.

Това "алергичен шок", вече е друг начин да се каже "кофти бело" ли е?!

Комплексарска история.Така правят обикновенно забравените и залязващи родни "звезди".Доста се е потрудила за тази фотосесия.

Не ме интересува, че била в болница..нали е жива и здрава, още повече явно има сили, за да направи цяла фотосесия в болничното си легло. Интересува ме несправедливостта. Интересува ме как пореден млад живот бе погубен. Интересува ме как един баща е съсипан. Интересува ме как той получи подарък за рождения си ден не лично от дъщеря си, а чрез куриер. Останалите жълтини, комплексарски истории, самовлюбени кифли, които мислят, че всички говорят за тях и всичко се върти около празния им живот, не ме интересуват !!!

Поредната синтетична повервала си "убавица" която така се преобезобрази че и родната и майка не може да я познае.Беше чаровна като беше естествена,стоеше със затворена уста и не беше станала от... бранша.

наи-прекрасната, да е жива и здрава, красавицата ми! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Понеже не е доизяснено - спукал се е силиконът от поредната корекция и от там е алергичната реакция!

Абе щом е намерила сили да се изрисува- добре е.

В тази поза мога нежно да я обладая.

може да получава алергия от латекса, смазката или от семенната течност.

"А сега хейтърките могат да се радват..." Т.е. само жени не я харесват, най-вероятно защото й завиждат. Ц, ц, ц... Ти да видиш...

След като знам причината защо "най-чаровния" модел е в болницата довечера ще заспя спокойно.

Е, колко ограничен и прост трябва да си, че да си правиш снимки в болницата бе ?!?! Много важно, че е разпознаваемо лице, нужно ли е да изкарват на показ абсолютно всичко около личния им живот... пълни комплексари и идиоти!

да де, ако ме интересуваше, щях да я добавя във фейсбук

"Най-чаровният модел сред тв водещите у нас" .... добре сега, кой короняся тоя кон с тая титла? Вие ли? Някое жури ли? Като почнете да си ги накръщавате, все едно сте в селската кърчма....

Коя е Венета Харизанова? Като име съм я чувал, но нищо не знам за нея - певица, ТВ водеща, лекар, педагог, научен работник, инженер? Какво образование има и от къде е родом? Кои са родителите й?

А ти кой си, какъв си?

желая и здраве, ако е вярно че е била в болница, но нито сме чували за нея, нито пък ни интересува. Едно типична безсмислена новина