Снимки от болницата хубавицата показа след статия в жълт вестник, според която тя има хистаминова непоностимост и е на път да се раздели с мъжа си, бизнесмена Емил Маринов.

Този път сте близо до истината. Да сте живи и здрави! Поне да спрат един път завинаги спекулациите относно килограмите ми, диети и всякакви свободни съчинения, че взимам химия и отивам на конкурс за културисти! Не взимам химия, не пия алкохол и се храня здравословно... Защото нямам друг избор! А сега хейтърките могат да се радват, а господа журналистите ще помоля за разбиране... да спрат да звънят и пишат на лични. Интервюта не давам! Ако реша да споделя нещо, имам Facebook”, написа Харизанова в личния си профил. Вижте снимки >>

Последният път, когато бе повалена от алергичен шок, бе миналата пролет. По ирония на съдбата тогава физиологичният дискомфорт изгради алиби на Венета, която бе набедена от таблоидите, че е изкарала горещ уикенд с Иво Манекена, бившия съпруг на Маги Желязкова. Заради множеството си алергии към храни Харизанова отказа участие и във втори сезон на „Къртицата”, където дегустацията на телешки очи и суровоядството бяха част от регламента.

„Никой не иска да се покаже слаб. Да се отбележи на не толкова приятно място... Всеки качва снимки от най-прекрасните си моменти, но животът не винаги е цветя и рози. И никога не е това, което изглежда на пръв поглед!”
, написа Венета под серия кадри от болничната си стая.