Авика Гор: Ананди ме научи да следвам мечтите си

Образованието е изключително важно за индийската актриса Авика Гор ("Малката булка"). Затова въпреки огромния си успех тя продължава своето обучение.

Обратно в новината

Коментари - Авика Гор: Ананди ме научи да следвам мечтите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен лично тези сериали - индийските, са не само забавление, а и източник на познание. И да, аз също се отнасям със снизхождение към трафаретите в тях, към клишетата, често много прозрачни за разгадаване, към характерите на героите, към просветителския, да не кажа пропаганден, характер на сюжетите... Обаче те ме накараха да се поинтересувам дали показаното е истина. И за мое учудване се оказа, че много от нещата, които смятах за худ. измислица, са си точно такива - като се почне от спането с дрехите и се свърши с безпрекословното подчинение на родителите, уредените бракове и живота като низ от ритуали.

Каякво означава "трафарет" в случая?

относно образователния характер на индийските сериали, аз лично изгледах един и това, което научих е как се правят интриги и как се действа подмолно.

пълна лъжа е, че вече нямало уредени бракове. дори имам познати индийци, живеещи в лондон и родени там, на които майките им търсят в момента булки индийки. културата им е такава. а какво да кажем за момичето изнасилено от 6 човека в автобус в индия преди 3 години, включително и от шофьора, защото смятали, че никое свястно момиче няма да е извън къщи след 18:з0. дори в интервю съдиите се изказаха в този смисъл. а съдиите са все пак от каймака на обществото.

Всъщност никъде не се казва, че тези бракове са изчезнали на 100%. Наистина има щати, в които това е практика.

"детските бракове" в индия и други държави са чиста педофилия. деца недоразвити още психически и физически да бъдат измъчвани и принуждавани да спят с възрастни мъже! относно избора на телевизиите да ни заливат с турска и индийска помия нон стоп говори, че се превръщаме в ориенталска държава. би било хубаво да се миксират сериалите с някои от англия, испания, америка.

Радвам се че циганите гледат тези сериали защото те са и образователни. Учат хората да ценят образованието и да уважават традициите и възрастните. У нас уважение към никого няма. Разни младежи със забучени в ушите слушалки и таблети, разглезени сополанковци стоят по седалките на трамваите , а хора с бастуни се подпират до тях. Но след време същите тези младежи ще се подпират с бастуните до децата, възпитани от тях самите.

Вчера се редях на каса в хипермаркет, а зад мен две момиченца циганчета - на по 15-16 години - забелязах, че носят само 2-3 стоки и ги пуснах пред мен. Те се зарадваха и минаха пред мен, а като приключиха с плащането, се обърнаха и вежливо ми благодариха. И това не е първия подобен случай, сред тях има доста възпитани хора - и аз си го обяснявам с гледането на телевизия, не само сериали, но и всякакви предавания.

Хапчетата!?

Това което преразказавате сюжет от турска или от индииска сапунка е.

Много повърхностно изказване.

На циганите у нас започнаха да им пускат индииски сериали да ги учат "нагледно" защото "Господарите на ефира"показаха как и колко циганските деца ходят на училище.... един път седмичното или понякога.

оооо и индийски сериали ли тръгнаха вече по телевизията... става все по-зле... че ние тези филми ги гледаме по улицата всеки ден, особено хората, които живеят в близост до определени махали и са се нагледали на сватби и чудесии...

Изненада за мен е, че има хора които гледат тези "филми" и ползват интернет !!!

Не е изненада, че на някои хора акъла и погледа им стига само до монитора.

На теб, след като акълът ти прелива над междувеждието - ще се напънеш ли да ми обясниш значението и символиката на тези косми, издигнати в култ?

Ако едновеждието е характерно за индийския етнос,, то кажете ми, защо мъжете от тези снимки нямат??? И защо поставят на пиедестал жените с вунясало междувеждие? Да не навява еротични асоциации? :(

като теб акъла им стига до междувеждието.

На теб акълът ти като е малко над междувеждието, ще се напънеш ли да ми обясниш значението и символиката на тези косми, издигнати в култ?

Може ли някой да ми каже защо по дяволите си клатят главите докато говорят?

Хаха, да. И аз искам да знам :)

И се пулят като бавноразвиващи се.

Е стига вече де.Не може да се диша от турските сериали,сега започнаха да се пулят и въртят очички и главички и тея с едната вежда и точка по средата.

А от коя държава трябва да са актьорите, за да не се задушаваш от злоба? :)

Какво веднага скокна с глупавите въпроси? Това блещене и театралничене си е доста идиотско.

Много ценности, които сме изгубили според мен безвъзвратно -са на висота в сериала. Само че младежите не искат да се привързват към тези ценности. Затова и не гледат сериала.

Младежите не гледат сериала, защото е тъп, предназначен за пълни лелки -да си го гледат докато готвят.

Щом си останал тук.

И Айшвария и Ритик са чисти индийци без никаква английска жилка изобщо в родовете им. Влезте във филмовата енциклопедия и прочетете вместо да пишете глупости,

И защо ни осведомяваш за това?

Абе много некрасиви зели да стават младите индииски актриси бе!!!...къде отиде Айшвария, къде....

То за хубавите индийки като Айшвария Рай , а и индийци като Ритик Рошан май нещо английско се е намесило.

Нищо не познаваш.Красотата на тези жени идва от тяхната женственост и меко излъчване.Помислете си Дали имат силикон и нагло перверзно поведение като западните хубавици.От там идва всичко.

Не обръщайте внимание на глупостите

Там са си, хем бая ги има ... Тази просто не е от тях. Виж примерно кака ти Катрина Кеф (Katrina Kaif ) каква разпръсквачка на сексапил е!

О, да много далеч са от уредените бракове ...