Анджелина Джоли беше обявена за женска икона

Анджелина Джоли, която се подложи на превантивна операция за премахване на яйчниците с цел намаляване на риска от рак, беше обявена за световна женска икона.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли беше обявена за женска икона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агитация и пропаганда,за който се подава.От къде на къде някой ще ми налага аз да харесвам някои каквито и да са ,,звезди,,.тая ли ще ми е пример за подражание.Всичко е агитация и пропаганда с няколко екземпляра в света така наречени секс -символи.Че то сама секс ли бе ,трябва и акъл.

много добър пример, хайде сега всички жени да се юрнат да последват това гениално действие на тази откровенно празна шамандура Джоли! пфууу, колко жени ли ще го направят? не отиват на добре нещата... аз предлагам, леваците да си отрежат лявата ръка, че да не пречат на околните, а и на себе си...

от ден на ден по - вампир стаа

И твойта майка също.

Майка му да не е и тя артиска па и чак женска икона?!

Става ясно, че драскачката на статийки в Лайф дира е пълна неграмотница! "Анджелина Джоли, която се подложи на превантивна операция за премахване на яйчниците с цел намаляване на риска от рак, беше обявена за световна женска икона." Според неграмотницата това е причината и затова педизвика тази безкрайна полемика!

Що не си потърсите по-интелигентни журналисти, не може да няма! Сегашните ви са просто нули! Или какъвто дира, такива и журналистите!

"обявена за световна женска икона" Направо трепач журналистика!

Не знам коя и е мениджърската агенция, но колегите им скоро ще ги обявят за богове.

"Богове сигурно са полудели", замерят ни не само с празни бутилки от Кока Кола, Колорадски бръмбари, а и с женски икони а ла Дали

Хайде сега всички фенки на кака ви джоли да вземат да си изрежат гърдите,и да си изкормят вътршностите за да не могат да раждат деца,а нефенките като местните ромки да засилят възпроизводството и да знаят че няма да станат икони като джолито!Новината е за простият народ!

Феновете да си отрежат оная работа! Тогава сексуалните насилия безспорно ще се сведат до кръгла 0!

Е, ти като си нефенка, значи си мангасарка.

в нея има и славянска кръв освен френската немската и ирландската затова е така чаровна и с големи очи-баща и е наполовина словак

чаровна като дявол и с едит куп пластични деформации

Крака от едно, глава от друго, опашка от трето, дето и се вика кръстоска между няколко улици

И в мозъка И се кръстосват поне толкоз потоци. Видими.

Тази са я обявили за икона?! Хм... ми тя става все по-зле, преди я харесвах, но сега не остана нищо от нея - лицето го модифицира, гърдите си изряза, и що (?!) от страх че евентуално ще се разболее. Кое точно й е за пример?! Пример е за пластичните хирурзи тип - алчен месар. Пример?! Върти една фикс идея в медиите до безкрай, пък може и истина да стане.

иконата на св. Унуфрий

Перверзията дрънка. По-добре да обявят за жена-икона Кончита Вурст. Той поне топки има. Човек може да се съмнява колкото ще, че има световна конспиративна програма "златен милиард", докато попадне на новина като тази.

От няколко месеца чета статии в този сайт и последващите коментари в различните рубрики. Признавам си, понякога много се забавлявам с остроумни мнения, понякога се чудя как може пишещите да са толкова негативно настроени. Любопитно ми е каква тема ще е интересна на потребителите тук и коя личност ще им е за пример? Администраторите може и да сметнат въпроса ми за спам, но се интересувам чисто човешки и добронамерено. Ако някой ми отговори, предварително Благодаря!

Ама тоя сайт за да ни дават примери ли бил?! То не бяха футболни баджанаци, плеймейкърки, бременни Катрини, Николети, Анджелини,,,,

Здравейте, аз веднага мога да се включа с отговор, каква новина мен би ме зарадвала много, но все още не съм видяла такава в Дир. Давам ви няколко примера, които са от последните няколко дни само : - Страната ни е една от великите сили в олимпиадите по природни науки.През 2014 г. националните олимпийски отбори на България по природни науки завоюваха общо 61 медала и спечелиха почетни грамоти. - С тpeтa нaгpaдa oт Нaциoнaлния кoнкypc зa yчeничecки тeaтъp нa иcпaнcки eзик ce зaвъpнaхa млaдитe тaлaнти нa Езикoвa гимнaзия - В.Търново - Песен на 8-годишно българче разплака хиляди - Българчета с 6 медала на Олимпиада по лингвистика ......... Да продължавам ли? Хората искат да четат положителни новини. Не кой какво си е отрязал от тялото, кое модно списание си прави пир по време на чума, кой пореден милионер футболист с коя чалгарка си е легнал и т.н. Хората не искат вече такива новини. Нима не разбирате. Кое му е чудното, че под такива новини има негативни коментари? Нима е нормално един ритнитопковец да получава по 10 хиляди на мач от 90 минути, докато един лекар работи за 600 лева? Една чалгарка да взема 2-3000 лева на участие, а една учителка 500 лева? Световното богатство е разпределено между няколко десетки души, докато останалият свят умира от болести, бедност, мизерия... Как така вие не разбирате, къде е проблема в тези новини?

уфсите не моат те разбра

Вероятно ни е трудно да дадем някой за женски пример..камо ли пък женска икона.Нещо като Майка Тереза..възможно е! Но тази..с нейното СВ..айде стига

На мен не ми е трудно да дам пример за т.нар. женска икона в България. Например докторката и медицинската сестра, които вървяха часове в преспи от сняг, за да стигнат до боните деца в бедстващите райони. Това са икони, на които можем да се възхитим! А какво стана - българските медии писаха 1-2 пъти и край, забрави се. Анджелина Джоли е родена със сребърна лъжичка в устата - от дете е била задоволена и презадоволена. За какво се е борила - отива в Африка, карат я с частен самолет и хеликоптер в някой район, разхожда се 15 минути с 20 души охрна сред болните и умиращи от глад деца, после отлита от където е дошла. И? Къде е геройството? От какво се е лишила? В България има пенсионери, които дават последните си 5 лева от мизерната пенсия, за да помогнат на някое дете да отиде на лечение. А Анджелина била дала 1 милион от нейните 50 милиона долара. Кой е дал повече? Бедната пенсионерка, която е дала последните си пари или Анджелина?

Рискът от рак? Не ме разсмивайте... "От устата си ще се разболееш, от устата си ще се излекуваш". От това, което влиза и излиза през твоята уста ще се разболееш от рак и от това, което влиза и излиза от устата ти, ще се излекуваш. Предпоставки за рак- червено месо,кайми, пачи, буламачи, салами и колбаси, тъпкани с карагенан, суха мас, суха кръв, оцветители, сиренета и кашкавали, пълни със суха мас, масло, което е толкова маслко, колкото и аз - космонавт, "натурални сокове", лютеници, консерви, полуфабрикати, вафли, майонези, сосове, сухи супи и сгъстители, подобрители и други химии. Също- облъчване от антени на телевизии, мобилни оператори, интернет-доставчици, облъчване от телефони, лаптопи, смартфони, замърсени въздух и вода от изгорели автомобилни газове , отпадъци от заводи и радиоактовни замърсяване, разпръскването на аерозоли от натовските самолети.... Тия простотии, че ракът бил генно-обусловено заболяване така наречените професори да ги приказват на бушмените в Африка. Спрете да ядете боклуци и ще оздравеета- ще станете здрави като камъни и ще хвърлите лекарства и терапии. Антиракови фактори- вегетарианство, пост, по-малко храна, коприва, спанак, целина, лапад, лук, чесън, киселец, глухарче, шипка, орехи, кантарион, живовляк, великденче, иглика, невен, овчарска торбичка, маточина, мента, глог, прополис, пчелен прашец, мед, ябълков оцет...И...най- важното- молитва към Господа иисуса Хрисата и Пресвета Богородица и светиите. Милсен пост и молитва и изхвърляне на всякаква нечистота и кал от тялото- злоба, алчност, злъч, горост, тщеславие, лошотия, омраза, осъждане, гняв, похот, чревоугодие... Тогава ще сте здрави като скала. непоклатими.

Олееее, женската уса икона не ни е изтребвела ние си имаме чудотворна от БГ-то

Тя напоследък прекалявала с "боза" ... Със Спартак ли, Аспартак ли, нещо такова сладко, ама ... Не баш ... Произведена в EU от специални хранителни отпадъци. Специални доставки ... За него нещо?

Да му ядеш живовлека на тоя, дето ще му се молиш.

Но да не я канонизират - ще бъде прекалено. Особено пък приживе ...

А като се спомине за какво точно да я канонизирам?!

Поддържай връзка - ще ти се разпореди!

Абе вие защо ме разсмивате така?! Тази световно неизвестна модна къща "Rose & Willard" има мизерните 2000 (две хиляди) последователи, сред които е проведена анкетата за жена-икона. Постингът за това, че Анджелина Джоли е избрана от модната къща за женска икона е събрал главозамайващите 9 (девет) харесвания. Защо правите от това новина. Това е смешно! И жалко!

Много вярно. А иначе Джоли ще я призная за истинска икона, ако си смени пола. Подозирам, че вече й се въртят идеи от такъв род.

да си го смени на среден род

Интересно Дир ,кое не беше морално в кометара.

Анджелина - прекрасна си!

Браво за това откровение. Без съмнение тя чете тук и ще види твоето послание. Смешници!

И ти си прекрасна!

Благодаря.

До IR: Какво пък прекрасно намери в нея?? Лице на кон, е да има пари и с тях си поддържа имиджа, осинови деца ( и аз да имам нейните пари цяло училище ще осиновя)! Не знам как мъжа и Брат Пит ли беше? си ляга до нея след тези операции? Има явно само това и е в главата, ако има още нещо в нея?

Жал ми е за Анджи...жената е боец по природа, но също така е много лабилна и на моменти нестабилна. Да продължава да дава добър пример със своята благотворителност, защото го прави със сърце и това си личи!

Да не забравяме какво е казал Господ: Не си правете други кумири, освен мен.

Абе спрете бе! Кога се е кандидатирала за икона и кога е ходила на награждавания, та и приписвате титли, които не е просила! Пфууу ама интриганти.

Не знам кога се е кандидатирала, ама пишат, че изпреварила други 2 кандидатки за икони!

И ви сте идиоти, ако издигате лудостта в култ. Анджелина е за психиатър!

Само хора, които са имали болна от рак жена в семейството знаят че: - или се режат яйчници или се пият хормони - целта е да изпаднеш в изкуствен клипактериум и това многократно увеличава шанса да оживееш. Иначе шанс няма. - ако те застигне ранен рак и си имаш функциониращи яйчници - умираш скорострелно, доказано. Тази жена си е направила операциите по препоръка на лекари и явно не е била здрава.... Оставете я и не я дъвчете.

Ние дъвчем такива като тебе, дето приказват глупости. Никой не е писал ,че има рак. Тя си се реже ей така.

Ей,заради такива " икони " нормалните хора сме атеисти . Спрете да се подигравате с болната жена , жълтурести и неграмотни журналя !

И жълтурести и неграмотни коментарки/коментатори+клюкарки/

Тъпа, по-тъпа, най-тъпа, супер тъпа направо луда! И к'во мисли, че ще живее вечно?! Ами то има и рак на носа, на устата, на очите, на ушите, на.... да вземе направо да си отреже главата и да си ходи без глава, като е толкова безмозъчна женската икона!

Ти не си видяла нищо още, не се знае как ще реагираш като те застигне. Ограничено и нахално същество.

Защо пък мен да ме застигне?! Аз ли съм провъзгласен за женска икона?! Я си седни на 3-те букви и не си създавай идоли!

да се нарича секс икона, защото като повечето американчета е започнала секс в училищната тоалетна на 14 години, та майка й за по-лесно е прибрала момчето в къщи. Много сте далече от реалността. Това е и причината да има епидемия от ракови заболявания. В САЩ се набляга на секса, силикона и спорта, а чужденците идват да извършват както високо квалифицирана, така и ниско квалифицирана дейност. Имат всякакви доктори - почтени професионалисти и абсолютни мошеници.

Да, а в България сме цъфнали и вързали - всичките сме девствени и няма епидемия от ракови заболявания....

Изроди. За пореден път си правите гаргара с човешкото нещастие и вземате на подбив здравословните проблеми на този и онзи. Никаква икона не е, а за такива неща не се говори и се подминават просто! Жълтите хроникьори ви я бутат, не ви се бута тя! Много се съмнявам да се бие гордо по гърдите, че си отрязала нещо. Изкарахте я психо, че едва ли не си показвала жълтото на гащите, но тя не търси вашето внимание! Ако беше луда, щеше да си извади първо зъбите. Гадняри.

Щом всичките й мероприятия са достояние на пресата, значи се бута тя. Ако искаше, никой нямаше да знае.

"получава отличието за работата си с Организацията на обединените нации (ООН) и кампаниите си срещу сексуалното насилие срещу жени във военни зони." И кой ги прави тия войни и защо? Можеш ли се сети?!

Да, представи си. Сигурно за пръв път чуваш, че в САЩ има много повече противници на военната им политика, отколкото поддръжници. Ограничени същества.

Защо ли не съм я чул тая да им критикува военната политика на САЩ?! Стиван Сегал го чух и изчезна от хоризонта... А тази си е женска икона, защото се борела не срещу войните, а срещу сексуалното насилие във военните зони!!!!!

Ще се изненадаш, че още много неща не си чул. Малко слухтиш явно. "В родните си Щати изненадващо Анджелина Джоли не е безусловен поддръжник на демократите, както мнозина от холивудските й колеги. Не съм нито демократ, нито републиканец, казвала е актрисата, която е критикувала администрацията на Обама неведнъж. "

И да беше обявена за световна мъжка икона пак щтяхме да го приемем! Такова промиване на мозъци пада, че всякакви глупости минават вече!

Анджелина не е икона ,но за мен е свестен човек. А принципно ,хора които правят нещо , смислено ,макар и недостатъчно , не само да си играйкат игрички . . заслужават уважение.

Още малко - и напрао Мара Магдалина! Още нещо да си извади? Тя вместо това да се беше помирила с баща си, ме я създаде луквално и преносно!!

тя е женска икона , значи аз вече съм атеист .

ама как така женска икона когато вече е икона баба

пълно е с хора ,кито не правят разлика между реалности шега и си мислят че Белучи е божествена, а Джоли е луда.

Нито един лекар нямаше да направи тази операция, ако нямаше медицински показания за това. Не се правете на големи светила в медицината, а млъкнете и се засрамете.

Виж сега, имах гинекологична операция и смятах, че съм отървала кожата. После научих, че има 30% вероятност от онкология дори и в този случай. Няма да се правя на доктор, но няма 100% сигурност. За докторите - за пари всичко може. А Джоли има силна програма за самоунищожение, затова някои, в това число и аз, не й се радваме особено. Здраве на всички.

Съмнявам се да има силна програма за самоунищожение, защото е една от малкото, които живеят, за да са полезни на много хора, колкото може повече и по-дълго. Иначе като актриса никога не ме е впечатлявала, но като човек да.

Всяка вечер преди лягане (или сутрин) приемайте половин ч.лъжичка сода бикарбонат, разтворена в 150 мл. вода. Вместо газирани, лимонени и пр. напитки, по време на хранене, или след това, изпивайте по1.5 с.лъжица натурален яб. оцет, смесен с 200 мл вода. Пие се на бавни глътки с паузи. Особено са полезни9 тези две простички неща за хора, които обичат трапезите и си угаждат. Содата е сш доказано афективно антиканцерогенно действие. Разбира се , докторите няма да ви кажат това, щотот трябва да върви далаверата с лекарствата.

Че то нещо женско остана ли в нея? Пък и иконите не са женски и мъжки, те носят дух, а дух как се навира в класации?

Kато прочетох написаното, ми направи впечатление следното:... била наградена с отличие от OON, за кампанията и срещу женското насилие във военните зони??!! Aми, аз ще и препоръчам,.. да започне кампании срешу собственното си правителство, да спрат да създават огнища на военни конфликти във всички зони на света и тогава няма да има военни зони в които да има женско насилие, и няма да има нужда тя да си реже половите органи?! "Kаквото и да ви говорят,...да знаете, че става дума за пари".!!!!!

Тези, които я наричат противна...Само защото знаят, че си е отрязала яйчниците. Да, разбирам ви, естествена човешка черта е да се гнусите от болни и инвалиди. Не бойте се, и вие сте хора, и вие не сте от стомана и не сте вечни. Както и близките ви....

На много жени може да се наложи да им бъдат премахнат/и/ яйчни/к/ците, но това не се тиражира, защо това, че тая "Джукла" е решила да премахне своите, трябва да научи цял свят. Това е нещо лично, зависи от здравето на жената на която се налага. Ако за това трябва тя да е икона, значи и аз съм икона.

Тя просто не е целяла да го запази в тайна, така както би направила всяка една суетна жена. Ти ако се оперираш, нали няма да го пуснеш вав Фейсбук, за да си запазиш ореола на жена! А тя става прицел на обществото, защото смята, че не е справедливо да го крие.

Егати обидата за жените!! Ако тази луда анорексичка и абсолютно посредствена актриса е женска икона.... Ужас! Сега разбирам защо мъжете стават обратни!

Да, нямаше нужда от определението Икона, нито е Светица. Но не се е самопровъзгласявала сама, така че спрете да плюете! Това е нормално човешко същество, което иска да бъде живо и точка.

Нека Ви попитам - колко от вас имат женска котка - и колко от Вас не са наясно, че ако не се кастрира, тя почти 100% е обречена на рак? За жалост май ще се окаже, че това се отнася и за хората.... Всичко това идва не само от боклучавата храна, ами от противоестествените сексуални и репродуктивни ограничения. Хората масово имат сексуални проблеми и са незадоволени. Масово ограничават раждаемостта. Замислете се в каква ОСОБЕНА епоха живеем и не съдете хората, които предприемат такива действия - поради неизбежност.

Аз предлагам като се роди момиче да му се режат яйца,гърди,вагини,всичко. Ако е момче простата,топки, че може и члена. Абе Вие малоумни ли сте. Тъпунгери.

Това ти разправям - натам се движим с бесни темпове. Вече 30-40 годишни жени са застрашени, скоро и деца. Преди 20 години, когато беше болна баба ми, в болницата имаше само стари жени над 60-70. За 20 години границата е паднала двойно.

Много е противна. Каква икона?!

Ти си противна.Анджелина е страхотна. И браво на Пиронкова за победата!!

тва кво общо има.

Ами темата много ме изкушава и не мога да не пиша... Видиш ли Белучи ,дето се продаде на руския...борсук..е Божествена .. А Анджелина ,която есъпричастен човек .. е оплюта...даддада хората са страшни лицемери..

Към какво точно е съпричастна въобще не става ясно. Като използвате епитети, поне обяснявайте защо смятате, че е такава и такава.

това е когато ,някой ти казва колко го е грижа за нищо ,а нищо не прави!

Каква икона е тая наркоманка, макар и може би да е бивша?

Всяка българка е по-достойна да е икона! Но за съжаление не е толко известна, поради това че се е родила в България. Защо се се кланяте на тази огромна "уста с големи джуки", такива си имаме и ние.

името Злодеида й подхожда напълно!

Как може да провъзгласявате като икона една вербувана активна деятелка за налагане на Новия Световен Ред от Новите Господари? Всичко, което прави тя й е продиктувано, за да зомбира младите поколения и сее вредни аморални идеи сред масовите потребители, в каквито са ни превърнали нас, хората. Тази набедена актриса налага модели на подражание, които са опасното оръжие на Новите Господари. Призовавам младите момичета да не си режат половите органи, а мкадите момчета да избягват заразата пансексуализъм, спусната ни от Новите Господари. Ако забележа вредни влияния в моите момчета или насочване на мисленето им в посока на собствения им пол, ще обвиня със силен глас Новите Господари, налагащи ни Нов Ракурс.

Остава да ни осветлиш и за новите господари .

И да ги знаем поименно, няма какво да направим.

Хипохондрик с вече бивши заслуги в разцвета на силите .

Ба тая не е раждала нема яйчници като жените , ква икона жена Е? Или само такива яловици и обратни са иконо Аман

Е как да не е раждала? Родила е три деца. Дали е икона е съвсем друг въпрос. А ти нещо против яловите жени ли имаш?

Понякога е по-добре за обществото една жена да я "ялова", отколкото да роди изрод като теб

Всяка година реже по един женски атрибут. Остана да си махне и влагалището и я отпиши. Егати и жената, че и икона.

мдаа....както и други тук отбелязаха, това си е чиста лудост! За борба с рака, най-важна е профилактиката. Младите жени, особено след 30-тата си година е добре всяка година да си правят профилактичен преглед.Днес медицината има възможности да се пребори с рака, ако е открит навреме, ако е в начален стадий и туморът няма разсейки в околните тъкани. Това става обаче единствено с профилактика, друго не е необходимо. Кофтито при рака е, че в началните стадии при повечето видове няма изразена силна болка или симптоми. Затова - прегледи!!! При откриване на доброкачествен тумор, просто има съответния оперативен метод за отстраняване.защо човек трябва да си маха цели органи, превантивно??? лошото е, че тази "икона" дава лош пример и сега мало и голямо ще тръгне да си маха разни органи.това дори е по-вредно, защото е свирепа намеса в "божия ред" на организма. Ако човек е предразположен към раково заболяване или е в така наречената рискова група, спасяват го само навременни и редовни прегледи и самодисциплина, съответни диети, начин на живот и т.нт.Просто пример - ако си в рискова група за рак на белите дробове/генетично предразположен, по наследство/ и си пушач, просто спираш тютюна. и т.нт.Тази жена, която се опитва да влезе и в политиката имаше едни изяви, които показаха че е доста пристрастна.дано един ден да не стане втора "Хилъри Клинтън" и да казва кой да бъде убит и кой не...в името на "демокрацията"....за мен лично е посредствена актриса.Просто му се чудя на Брад Пит, ама много му се чудя.....

леле леле щото лично я познаваш...та му се чудиш ..що не си гледаш твоата селянка. Първо при нея има голама генетична обремененост и това си е неино решение

Като много му се чудиш брад пит я е избрал за приятелка не за актриса ,ма някои хора това не го схващат.

Казваш, че една жена, за да ти е съпруга, приятелка или гадже не е необходимо да е умна и добра ли? А на Брад Пит му е съпруга, не приятелка.

Абсолютно съгласна.

горко на сегашните и бъдещи момичета и жени, ако една превзета жена е тяхна икона.Ясно е какви жени ще имав бъдеще -силикон и интрига