Кендъл Дженър е новото лице на ”Келвин Клайн”

Кендъл Дженър е на път да засенчи по-голямата си сестра Ким Кардашиян.

Обратно в новината

Коментари - Кендъл Дженър е новото лице на ”Келвин Клайн” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не случайно хубавиците на изток са били сравнявани с газелите /а не с биволиците/. :) Ако не се лъжа оттам идва и думата на турски гюзел /хубав/а... По повод височината - това няма значение, всеки с вкуса си. Важни са ПРОПОРЦИИТЕ. Елегантен, спортен тип, с добри пропорции е златната среда. Всяко залитане към кльощавост или "пухкавост" е неестетично и най-вече нездравословно.

Не съм почитател на ниските жени, но когато са в определени килограми...... са поносими. Но Ким прилича на буре, висока и стройна като табуретка. Нищо, че е актуална, това не значи че трябва да я харесвам. То много неща са на мода, понякога големи простотии. Това не означава, че трябва да ги харесваме. Аз винаги харесвам високи, стройни и дългокраки хубавици като мацката от снимката. Впрочем.....те винаги са били на мода и винаги ще бъдат радост за мъжкото око.....

еми.. не воже всички да сме високи и стройни хубавици. Сега като не покриваме еталона за красота, наложен от таблоидите - да се гръмнем ли?

те пък щото бг мъжете сте едни високи, снажни и красиви :))) с лупа да ви търси човек високи красавци. Повечето сте ниски и грозновати тъмни балкански субекти. Ниска жена по може да се приеме, и ток ще сложи, но мъж 1,70, че и по-малко какъв мъж е въобще? Мъжете ни са доста зле изглеждащи запъртъци. Кой те знае и ти какъв хубавец си?

Задръж си мнението за ниските жени за себе си, ако обичаш. И Ева Лонгория не надвишава 1,57, но списание "Максим" я избра за жена на 2014г. Шакира също е толкова висока. А Кайли Миноуг е едва 1,52... Още да изброявам ли? Или те са от "поносимите"?! Аман от "познавачи" на женската красота!

Личи си, че са от различни бащи. Едната висока, стройна и красива, другата ниска, трътлеста и грозновата. Но какво да се прави, човек не може да избяга от гена. По-добре да не се снимат заедно, че хич не си отиват една до друга :)

+++

а за мен ще е сбъдната мечта да и сваля дънките, собственоръчно, дето ще се снима с тях...

Ако я засека в Билата може да й предложа да я вибрирам.

има мустаци и е дюстабан, но за фотошоп е удобна..

Малко е, като от семейство Адамс.

Каква е Кардашиян ? Всъщност с какво точно е известна освен с големия си задник. Знае ли някой ?

Еми, ха де? Ама печели добре. То и чалгистите не са нещо особено и никой не помни песни от миналата година, но и те са известни и печелят добре.

Ауе, ари уе!

Новото лице ли? То да беше само лице!

Aбе, дира, .... пускаи те им само статии и материали за,.. "Hиколета и Aлисия" и им гледаите сеира на храчещите изроди!... да се задавят от плюнките си от злоба и завист!!..

Ким между сестри си се вижда какво ниско кюфте е, супер несъразмерно тяло... тя сигурно затова е и най амбицирана от злоба поради ръста си...

Тя движи имиджа на целия им род. От нея се прехранват и останалите.

Яки мацки са! Абе имат много пари и си гледат кефа. А ние тука само пръхтим на празни ясли.

Кайли Дженър е страхотна мацка. Браво на тия хора. Как си изкарват прехраната само с ПР-а около тях. Те реално са известни с това, че са известни. И вече ги публикуват по медиите, и печелят сериозно.

Боже, ами това Ким Кардан между тях двете изглежда като някакво извънземно с несъразмерно туловище, липсват му само антенките.

като трол изглежда Ким :)

Много е красива ... прилича на Ели Гигова

Гигова??? Ти у ред ли си...

хаха по-скоро на Ели и се иска да мяза на Кендъл..

познах че ще ни покажат и Ели Гигова :)

Една друга Дженер повече ми харесва от тая. Само че онази не е Кендъл, а Мишел! ;-)

можеш да харесваш ,ако искаш и маймуна ...не си позволявай да не мислиш ..какво правиш .

Ама аз си харесвам каквото си искам и правя каквото на мен ми харесва, но явно проблемът е, че ТИ не мислиш! Ама дали не можеш да мислиш, или нямаш с какво - това е отделен въпрос! ;-)

Тя вече я е отвяла в небитието! Само да не идва тук и да попадне в ръцете на 100-те мЪНИкенки или Митьо Пищоля - тия тук изгорели бушони все по млада плът си падат. Не че там са все херувими, ама и нашта простащина никъде я няма. А вие от утре вместо за Кендъл, мислете пак за съдебната система, ЧЕЗ, пенсионната реформа, боклука, дупките и заплатите, че другата неделя е още далече.

интересно струпване на молекули

Ами по-хубава е от кака си, но браво и на мама Кардашиян, от различни мъже само хубавици ражда!

Кендъл, може и да мине за хубавица,.. ама кака ти Ким е егати и бурето, ужасно изглежда между сестрите си. Не съм и подозирала, че е толкова трътлеста буца. Няма проблем, трудно човек се бори с гените си, но да ни я завират през ден като едно от лицата на съвремието.

..."да не ни я завират- исках да напиша, но бях заслепена от толкова липса на класа.