Кои актьори взимат най-високи хонорари

Известният американски актьор Леонардо ди Каприо оглави класацията на най-високоплатените актьори на Холивуд за 2014 година

Обратно в новината

Коментари - Кои актьори взимат най-високи хонорари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ди Каприо няма нищо общо с Ленин. Направете си труда да потърсите поне в Гугъл Изображения! Ленин е грозен със злобна и неудохотворена физиономия, докато ди Каприо е симпатичен.

link hypervocal . com /news/2014/dicaprio-lenin/ Ето тук има статия относно приликите на ДиКаприо с Ленин.

проблем е , че им ги дават (милиончетата). а те не отказват да ги вземат. :-) на вас ако ви дават милиони ще ли ги вземете или ще им се мръщите ?

Дават им ги, не защото им се дават, а защото хората ще гледат филм с Леонардо, а не със Захари Бахари

не съм гледал нито един филм, а прибират милиони. баба Мара отглежда агънцета , а пък е бедна

Горкият Сет Роуган! Последен в класацията "само" с 8.5 милиона - беднякът милионер!

Всичко е пазарна икономика. Те му ги дават тия пари, защото ще си ги избият няколко пъти по толкова. Ти ше отидеш да гледаш филм с ДиКаприо, а е малко вероятно да отидеш на филм с Бахари Захаров.

възпитава и то не нап

скалата не ми е ясно какви дири в тая класация, и то с цели 15 мил., но явно американчетата обичат да го гледат. той е голям актьор!:-)))

Внука на Ленин!

може да е направо прероденият Ленин

То верно има такива подозрения защото бабата на Лео е живяла в Германия когато Ленин се е подвизавал там.

А къде е Захари Бахаров в класацията и той е добър!

В западните филми той играе - закачалка, храстче и все от тоя род.

А Вие къде играете, извинете?

Това е безсмислие! кому са нужни толкова пари? Този не обучава и възппитава деца! А учителите, лекарите, полицаите, пожарникарите - са тези, които се грижат за ДЕЦАТА и хората! А са на дъното в подобни класации! Не се обърквайте с далаверите при лекарите, откъдето им идват многото пари! И никой не се интересува от това и нищо не прави да се поправя. На никой не му пука! Особено ако му е пълен търбуха и има достатъчно мангизи в джоба! Затова и меркалиите за подлоги на политици и слуги на бандити се умножават постоянно!. Всеки иска лесно да заграби пара и власт, па после да става кот ще ...

шоубизнеса ,комулира средства.

А как ни се ще и ние "да имаме достатъчно мангизи в джоба"!!!!!

а ти защо не стана актьор? високо платени са, защото са поели голям риск и имат нещо, което малко други имат, а пък много хора са склонни да платят да ги гледат. кой каза, че всичко е честно?

смотан , толкова по-богат.Интерсно дали някои от тия са играли в театър.

Блазя им! Четох някъде,че Морган Фрийман имал над 1 милиард суха пара,отделно имоти...

А дали е щастлив от това? И дали ще ги вземе със себе си в отвъдното??!

Да, бе да. Пет милиарда имал.

Провинциализма наистина е гадно нещо.Само един провинциал може да се впечатли от подобно нещо и да го публикува като нещо заслужаващо вниманието на хората.Ако не знаете кой е уорън бъфет вижте в нета.Е, този човек живее с $100000 на година. Разбира се той няма да плати на 20 или 30 девойки на куп да си тръгнат от заведение с него(и няма да го направи не щото вече е възрастен човек а просто щото това е тъпо).Или пък няма да остави$20000 в бар за една вечер като кумира на провинциалите, провинциала кристиано роналдо.Това аз наричам "синдрома на НЯМАЛИТЕ" хора които цял живот СА НЯМАЛИ и изведнъж се "сблъскват" с имане на пари.Като този сблъсък се обикновено се отличава с НЕЗАСЛУЖЕНОСТА(не мога да измисля думата за това ползвам тази) за получаване на толкова пари.И се чудят каква глупост да сътворят.Що ли?Ми щото са си останали с психиката на НЯМАЩИЯ.А каква е тя ли.Е ми като всичко на този свят ТАКА И ПАРИТЕ СИ ИМАТ ЦЕНА.А нямалия просто не знае тази цена(той за това е нямал,щото е втора или трета категория човек).И за това няма никакъв проблем да остави толкова кинти в бар или да плати на 20 парцала за да ги заведе в къщи.

Вие сте най-невероятният провинциал с префърцуненото си и неразбираемо писание под темата за актьорите с най-висок хонорар. Аман от социопати злобари навсякъде.

Момче ти трябва да си ватман...А бе да те питам нещо което би трябвало да е по силите ти(щото това дето съм написал,очевидно те е затруднило):а бе трудно ли се кара трамвай? Искам да изкажа задоволството си от седемте плюса.Чесно казано не вярвах че толкова много хора ше оценят казаното от мен.Процента разбрали- неразбрали :не знам добър ли не е ли добър.Ама май не е лош.

Много ли е кисело гроздето или е в границите на разумното?

Дааа,потрошените крака,тичането подир топката в моменти когато ама изобщо не ти се тича....Все неща от най киселия сорт грозде.Просто момченце,ако не си разбрал ролята на гладиатора е да развлича малоумниците като теб,щото умните хора са разбрали че на малоумниците тртябва да се създават зрелища на всяка цена.С една единствена причина-на тъпото копеле мисълта му трябва да е ангажирана с нещо(обикновено глупости,щото глупака се вързва на глупости),за да не почне да мисли и да създава проблеми.Не очаквам да си разбрал ама айде от мен да мине

Бъфет пък какво произвежда извинявай,че нещо не се сещам.Колко човека работят при него за ресурса,който притежава?Ако ще и с един долар на година да живее не ми го давай за пример-станал дядка на 90 години още не се наситил на парите.Айде нема нужда.

Момче твоите въпроси нямат отговори...в разумно време.За да ти отговоря трябва да си загубя адски много време да ти обяснявам неща които ти би трябвало вече да знаеш, но не знаеш синурно щото си имал по-важни задачи от това да се пообразоваш. Съжалявам.

Ди Каприо е много ограничен актьор. Играта му не се е променила на йота от 93-та насам. Едно поне му признавам, много умно си подбира ролите - всички са един типаж, който той си е усъвършенствал и си ги играе едно към едно.

Защо тъгува Гилбърт Ъф? :) Навремето май не си имал пари за видео касети...като те гледам и сега къв си разбирач, гаранция си с все още същия цървул! :D

Точно ролята на Арни Грейп имам предвид. Никаква еволюция от тогава насам. Изгледала съм всички негови филми и мога да си го позволя да го кажа. Малоумните физиономии на Арни се повтарят в една или друга степен във всички сцени, където трябва да покажа някаква емоция - "Авиаторът", "Бандите на Ню Йорк", "От другата страна", ""Вълка от Уолстрий". За щастие не се ограничавам единствено в това, което Холивуд пробутва за добро кино, и имам поглед върху световното кино. С чиста съвест мога да кажа, че Лео е твърде надценен актьор.

За мен най-добрите актьори са Обама и Столтенберг. Порошенко и той не е лош като поддържаща мъжка роля...

Ебаси, гадните типове бе. Как може да имат толкова пари, а аз да нямам.

ха-ха, ами харесват го жените и си плащат да го гледат. Кво да правиш, не сме родени под щастлива жена като него. Но пук всички ще умрем някой ден, а парите в гроба не можеш да ги занесеш.

"под щастлива жена"... ако и обявите са ви такива...

тоя освен да играе Ленин за друго ми е много смешен

Браво Лео, наистина си връх! А ония "капацитети" от "Академията" нека да продължават да те държат далеч от Оскар-ите, това говори зле за тях, а не за теб!

оскарите отдавна не са фактор за качествени филми или актьори