Ники Кънчев: Обичам да глезя дъщеря си

Ники Кънчев разказа, че дъщеря му Мари София като малка целувала телевизора, щом го видела на екран и то с бойни викове ”Тати, тати!”.

Обратно в новината

Коментари - Ники Кънчев: Обичам да глезя дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безкрайно голямо разочарование за мен се оказа Ники Кънчев. От едно чудесно предаване "Стани богат", където си изгради добър рейтиг скочи директно в Биг Брадър и такива грандиозни излагации направи там, че лично на мен ми е паднало мнението за него до минус безкрайност. Да му е жива и здрава дъщеричката, но честно казано ако не го видя никога повече на екран, няма да ми липсва.

няма да видя повече тази втръснала физиономия , той пак се намества , пак се урежда и води поредната простотия и безвкусица ! Какво обкръжение , моля ви се на снимките - фолкаджии , простаци - като си спомня края / само това гледах / пиянските изцепки на Еврото и дядовия внук - думи нямам ! И за тези идиотщини пълнят гуши с милиони , окупирали всички телевизии -въртят се едни и същи , едни и същи - един път като водещи , после като гости ! Отвратителни истории !

За съжаление селянията се проявява дори при хора ,които не очакваш и искрено се съмнявам дали схващат че не могат да си позволяват подобно поведение...дължат много голямо извинение.

Ники, всички дърти бащи са такива, комплексират се от закъсняло бащинство и произвеждат глезотии.

Егати кухата лейка си, драга.... Изобщо не му е закъсняло бащинството - ти се водиш по циганските стандарти. Аман от морализатори, дето си налагат средновековните разбирания, щото няма какво друго да предложат.

Тоя досадник ще умре на екрана, но няма да се махне.

тоя стар убитак нали мрази жените, били ограничени и ставали само за разплод - а сега "щастлив татко" на момиче. Явно бог го е наказал:)

Кога го е казал това, че ми стана интересно

Кънчев, пенсионирай се. На всяко предаване си мерудия, а вече мязаш на кисел чичак

ммм, има логика. Ето за това тази игра е велика. Ники Пънчев

Може би беше интересен, но в началото. Отдавна се изтърка и е дори смешен. Крайно време е да постави някое младо момче или момиче, а той да работи зад кадър.

Гнусен помияр е тоя. Много лаком за пари и нагло копеле. Пълен ,убитляк! Видя ли го ми се драйфа и веднага сменям канала.

ПОМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ , ИМА КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ , ИМА НАДЕЖДА , ТАКА ДЕ

Не му се подигравайте, детето е със здравословни проблеми, той също. Не го хулете и не му завиждайте за нищо!

Ники, кофти човек си приятелю, много кофти, пълен отпадък - третичен, не ставаш и за преработка!

е ти като обичаш , другите да не би да не обичат , ама че глупак.

Излята е традиционната простотия и помия. Изявили са се традиционно тези, които с повод и без повод ругаят Русия. И тези, за които "Кадърните?! " са в чужбина, а тук са отрепките. Ами идете тогава да ви хранят българите от чужбина! Защо чакате на нас за детски, майчински и пенсии, вие ,с деца в чужбина?!

къде си? Ще изтечеш и ти в канала.

Аз познавам Николай като дете до 5-6 годишна възраст - съседи сме в Червен бряг.Родителите му са интелигентни хора и благодарение и на учителите му и възпитаните му съграждани той в момента е любимец на всички българи.Със свойте изяви и висока ерудиция е успял да впечатли всички! А за съжаление при капитализма,вече 26 години се наслушахме и нагледахме на прости,злобни,завистливии т.н., не ги наричам хора а примати ,като по долу пишещите.

любимец на всички българи?!?!!! Би трябвало да сте наясно, че парите променят хората. Обикновено към лошо. Но какво да бяснявам, та Вие сте инженер. Кънчев е една съвременна телевизионна трагедия и това е видно от всеки безпристрастен.

Колко ниЗко трябва да си паднал, за да водиш гадост като Биг Брадър и да мамиш и заблуждаваш участниците в "Стани богат" - тук твоят любимец е пълна отврат и се различава коренно от водещите в други държави, напр. Германия и Русия!!!

Оф, и тоя на 50 години направи едно дете ин витро с триста зора и сега ще ни занимава с него.

А доказателства, че е ин витро имаш ли?

Не бъдете строг към дъщеря си. Децата от бебета всичкочувстват и разбират.

според твоите критерии е интелигентна въпросната .А ти благодарение на това,че си завършил в русия(нали си от най-червения край на България и няма нищо случайно),там със Станишев,Елена и др подобни,иначе и ти братко не блестиш с ум.Къде къде има по-умни от теб ,но без твоите познанства.Пак повтарям ,нали си от провинцията и то от най,най-червените Това е то.

след това ако има малко акъл ще се срамува от теб руски продажник

Точно заради теб и други звезди не гледам българска ТВ. Писнахте ни, досадихте ни. Все едни и същи, ужас просто!

обичам и да си гъделичкам г*за

Кънчев , абе какви са тези извинения ? Какво ги интересува хората на бедна България какви са ти отношенията с кръстниците ти.А това за дъщеря ти , да ти е жива и здрава и да те прави щастлив , както ме прави щастлива и моята дъщеря , но не виждам на кого му е необходимо да знае това , че да се пише по форумите ? Немога да си ги обясня тези излияния......

Кънчо.Московски възпитанико на какъв се изживяваш.От такива като теб съм се преселил на хиляди километри.Да не ви гледам червенобрежките мутри.

притрябвал си ни ,измет продажна,дасе връщаш.амбреаж с амбреаж!

ти си стой тук, лешпер недоучил. Къде другаде ще се пишеш инженер!

А пък съседа обича да глези жена ти!

Смятах го за много кадърен, докато водеше "Стани богат", но откакто взе да участва в други предавания, и му се налага да говори без да му е написано, резила е голям - говори мъцайки такива простотии, че става смешен.

За теб е добре, че кадърните хора напуснаха България, за да могат посредствени особи, като теб да "блеснат" с ума, красотата си и младостта си, макар и прикрита с обикновена къна, която личи дори и по телевизията.

Има ли родител,който да не обича да поглези децата си?Няма според мен,но не всеки родител може да има такива връзки като теб.Втръснал си ни и ти и твоите приятели и предаванията ви.