Ани Цолова навърши 40

Водещата на сутрешния блок на Нова ТВ Ани Цолова навърши 40 години.

Обратно в новината

Коментари - Ани Цолова навърши 40 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са наи симпатичните водещи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Ани Цолова навърши 40 години" Ако някой и е бил мераклия сега шансовете му се увеличават многократно!

дали Ани Цолова вече не трябва да се казва Многоцолова?

А,бе не ми харесва,затова не я гледам.Има толкова много други канали.нека е жива и здрава,нищо ,че не е за водеща.

Не гледам сутрешния блок на Нова заради двамата водещи. Тази само преглъща, кокори се и си потрива и стиска ръцете, не става, омръзнала е на хората, а пък водещия пази боже, но нещо като шут ми се вижда такъв невзрачен, мижитурка. Жалко за Нова телевизия, че такива изтрити типове търпи и храни. Пък и не само те Милен Цветков също, но по добре го изтикаха в 24 часа и много други подобни изкопаеми.

Бъркаш човече, Това не са водещи! Те са Партийни пропагандатори на ГЕРБ! Предполага се, че основните им приходи са хонорари от партийните субсидии на ГЕРБ! Как искрено и от душа се радваха милите, в деня след изборите, когато се разбра, че ГЕРБ печели! Щяха да хвъркнат от радост!

МНОГО Е ВАЖНО В БЪЛГАРИЯ ДА СИ СИМПАТЯГА И ДА НЕ СИ КОМУНИСТ.ТИ АНИ СИ ДВЕТЕ.ЧЕСТИТО!

Анче, ЧРД, но време е да ни освободиш от присъствието си на екрана. За нищо не ставаш на телевизора. Нито можеш да говориш правилно, нито да се държиш естествено. А тази самовлюбеност, която проявяваш и кокетничиш, като че ли си примадона в операта, определено дразни. И като капак ти идва онзи фъфлещият Виктор, който също като теб не трябва нито ден да бъде оставен на екрана.

Напълно споделям мнението Ви , но аз бих допълнил поведението и е недопустимо за такова предаване -кривене , стойки , кокорене, очевидно дразнещо непрофесионално поведение има тази жена .

Подкрепям казаното! Не ми допада поведението й в ефира

Купена и манипулативна.

Много си е добре жената, да е жива и здрава. Разбира се, високата заплата и личи:-)доста по разглезена е.

Е, кога и по какво позна, че е разглезена????

За тази позиция трябва младо и красиво лице. Анчето да си остане в къщи и да се грижи за внуци. В Япония жените, като се задомят не ходят на работа, а си гледат семейството.

....Да не говорим за потресаващото облекло - обикновено е в рокли без ръкави посред снежна зима и обратно....аз бих уволнила и т.нар. дизайнери...

Защо да не се празнува 40г?

Суеверието за 40-ия рожден ден е свързано преди всичко със значението, което редица древни култури влагат в числото 40. В Светото писание се казва, че потопът е продължил 40 дни, 40 години Мойсей водил евреите из пустинята. С 40 са свързани и много народни вярвания за раждането и смъртта. Бебето не трябвало да бъде показвано пред чужди очи до 40-ия си ден.40 дни след смъртта се прави помен за покойниците и т.н.

Да, но това е за суеверните.

Не я понасям !Нищо не и се разбира като вземе да говори, и една интонация, и едно злобно гласче разцепва тънките злобни джуки.... Не става за нищо тая водеща-айде да ходи в краварника на 41 !Доста и е самочувствието на селската пръчка от професионализма!

Ама вие гледатели я?... по това време не сте ли на работа, пък и да не сте, то не е за гледане.

Цолова е пример за това, как една иначе красива жена и професионалист с рутина, може да бъде толкова отблъскваща...заради продажната си дребна душица! А именно душата определя човека и с нищо не може да се прикрие! Жалко за Ани...

Откако г-н КОЙ я изгони от Би Ти Ви,вече не същата.Леко изнервена,няма го тоя блясък в очите,Личи си че Нова не е на сърцето и

Това е така....

Съчувствам!

е що й казвате годините, ще се разстрои жената, утре ще ви гледа накриво

беше пък тази?

На Цолето и липсват уроците на Любинка Няголова за сценично поведение пред ТВ камера.Не може постоянно да даваш воля на тиковете си.То не беше мятане на коса,почесване,кокорене,ръкомахане и много още недопустими движения на неврастеник,недопустими за тв водещ.Постоянното прекъсване на колегата си Николаев и поканените гости е грозно и непрофесионално.Постоянното въртене на стола показва нервност и нетърпимост,присъща на хора с психически проблеми.Ръководството на Нова се прави,че не забелязва проблема,но ще бере горчиви плодове.

Ми що не се кандидатираш ти за мястото и ? Колко му е- сядаш, изопваш се като бастун, гледаш като сфинкс и си водиш. А ръководството на НОВА ще е впечатлено!

колегата и николаев всъщност е едно голямо плямпало, което не спира да ръси простотии с много голям ентусиазъм и тя горката не може да вземе думата и става една каша, не е за гледане, ужас

И още нещо, забелязах че Ани Цолова се промени откакто доби визия, с две думи откакто отслабна драстично. Явно при такова отслабване човек го удря и в главата. Имам познати, които по същия начин се промениха след като свалиха бая килограми от себе си.

няма спокойни движения като за пред екран. непрекъснато се кълчи или оправя част от прическата или тоалета ..и ако няма нормален сексуален живот я разбирам. ако пък е много страстна и не и достига, пак я разбирам.

Най-добрите кифли са от Плевен

Леле, що е позиране, що е пъчене, що е кривене!

Защо трябва да разяснявам на някой какво значи неадекватно по-специално в държанието на Цолова. Ами че тя се кипри, прави физиономии, почесва се там където не я сърби, прекъсва с неуместни въпроси говорещите, дето само не е още легнала на работо на колегата си, абе с две думи гледа и се кокорчи като че ли не е журналист да представя новините, ами кокона излязла на подиума да демонстрира дрешки и флирт. СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО ДРАГИ КАК АЗ ВИЖДАМ НЕЩАТА КАТО ЗРИТЕЛ, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАШ МОЕТО ВИЖДАНЕ, ВСЕКИ СИ ИМА ПОГЛЕД ЗА ВСИЧКО ОТ СВОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА.

Личи си, че е продажна подлога. За пари се продаде на нова тв.

Ани,честито!Най-добрата си! Да си жива и здрава.

Много е готина, отлична водеща. Всичко най :)

Кой как изглежда и дали Анна ударя на 40 или 60-годишна е Божа работа. Но трудното боравене с матерния български е проблем, проблем на Търновския университет, който е градуирала :-) , проблем и станало и на слушащите. Ай дано в оставащото ѝ време на екран да овладее малкото останали падежи в българския език, да успее да стои сравнително отвесно и да контролира налитащия я на моменти истеричен смях. Извън това Ани е готина и си я обичаме! ЧРД, Ани!

Хайде първо ти да овладеш добре МАТЕРНИЯ български език, па тогава да съветваш другите. Градуирала била - това в кой от малкото останали падежи е?

Аз повече от 28-9 не и давам. Да е жива и здрава!

Ти пък 18-19 най много

Е сега вече е "таман"! Така да задържи по-дълго!

Да е жива и здрава! Все по-красива и ерудирана става с годините!

О , да все "по ерудирана е" селската пръчка .................Ерудирана в какво в кривенето на стола или в преглъщането ................

ДА! Много точно казано! И аз не я харесвам!

Още ли преглъща? От много време не я гледам и заради това. Мното е дразнещо.

Още преглъща и аз за това не я гледам годно е

Тази особа я харесвах преди много години, като излезе на екрана. Сега, не от женска, а от зрителска злоба не гледам сутрешния блок на съответната телевизия заради нея и нейния колега. Притеснявам се дали няма здравословни проблеми, че толкова се криви в това студио - явно нито може да стои права, нито седнала. Или просто не може да си се нарадва на фигурата. Присъствието й е натрапчиво, злобно и излиза далеч извън представата ми за "журналист".

Честит рожден ден, Ани! Много си готина и ще се радвам ако повече българи са като теб.

Не злобейте!Женичката си е много хубава,женствена и е голям професионалист.Който не я харесва,да не гледа!Аз гледам!

Прав сте, че е хубава, но не и че е професионалист.

Не го казвам от злоба, хубавичка е, но наистина не е професионалист, има в нея нещо, което дразни.

не след дълго ще започне да прелича на бабичка

защо, ти на младенец ли ще заприличаш ?

Целувка за теб Ани.Важно е че не си комунист.

Да е жива и здрава и все така борбена и да не оставя тези които постоянно източват държавата да я плашат.Да не забравяме кой задаваше неудобните въпроси на Орешарски заради което си загуби работата в бТВ. Добрия журналист винаги ще си намери работа дори и в корумпирана България, защото хората искат справедливост.

"Да точно заради Орешарски си загуби работата в БТВ " .Селянката Цолова отиде да работи в НОВА заради двойно по високата заплата, която получава там а не , защото са я уволнили от БТВ .

изпадаме в наивност, моля. Медиите в България или отразяват позицията по даден въпрос на собственика им, или на който си е платил, ако собственикът не се интересува от тази тема. Изключение прави БНТ/БНР, тъй като там влияе управляващата в момента партия, вместо както е правилото който плаща, той да поръчва музиката, т.е. ние. А иначе, да е жива и здрава, щом е рожденничка. Но наистина всичките са толкова некадърни, че няма как да се даде някой за пример. Очевидно това е и целта.

Стига си писал, че пускам РЕКЛАМА! Глидай внимателно за онази с разтройството!

Като гледам минусите на коментара си давам сметка че българинът е изключително просто същество което иска пЕЕВСКИ , оРЕШАРСКИ и дОГАН да го манипулират ежедневно. Халал да са ви изберете си ги пак и им се продавайте за някой лев.Няма оправия с този прост и крадлив народ.......

Не искам нито Орешарски нито Пеевски да ме "управляват" но не желая най-вече простаци , като Борисов да определят съдбата на народа .

Истината е, че е пълно с червени тролове из нета, за това са ти минусите, за това и този коментар ще е наблъскан с минуси. Ясно е като бял ден защо Ани и Виктор отидоха в НОВА, Орешарски гледаше като тъпо теле, докато му задаваха правилните въпроси.

да сме по-прости от който не вижда, че всичките са от един дол дренки

Не влагам нито женска злоба нито завист но ще кажа само , че това същество ми е изключително неприятно и , като поведение и като визия . Преди време не гледах БТВ заради нея сега не гледам НОВА . Иначе да и е честит юбилея .

Искрено съжалявам, че моят пост ще е в компанията на идиотските мнения по-долу, но пожелавам на Ани Цолова да с все така готина, свежа и с бързи реакции. Кой попита "кой?"? Ами ще те мразят , Ани, свиквай. Успех!

Ама тъкмо сега е!

съгласен съм със аз,.защо тази жена се натиска към николайчев,защо се дъжи така неадекватно,сякаш се намира в непрестанен флирт със зализания леко дървенеещ до нея бастун.иначе гледам само тях,защото уважавам телевизията им,и мисля че е най-независима и демократична.затова и е ми е тъжно за това странно държание,пък и преди не беше такава..ани вземи се в ръце,и се дръж достойно и прилично,моля!

Съдията към свидетелката: - На колко години сте? Красноречиво мълчание. - Ако вие сама не кажете, ще помоля мъжете в залата да определят вашата възраст...

Честит Рожден Ден Ани! Желая ти здраве и късмет-другото се купува.

Тази женица е толкова смешна и жалка н екран че се чудя и мая кой държи там. Държи се неадекватно, само се гали където й падне, оправя си косицата, бута се към партньора си по екран,прекъсва го по всяко време, дрънка все едни - ни в клин ни в ръкав...Пълна скръб. И се облича в някакви тесни дрешки, които съвсем не са за пред хилядите зрители на телевизията която представлява. Не ми се гледа предаването, заради нея. Не че по другите ТВ ги няма такива, но в момента коментираме специално Ани Цолова и изказвам негативно мнение за нея като водеща и начин на държание.

Кое точно е неадекватното в поведението й? Посочи ми друг водещ от сутришен блок или друго предаване независимо то коя телевизия, който да се справя по-добре от нея.

Остави го тоя трол работата му е да плюе малкото останали свестни журналисти в БГ

"СутрЕшен блок" се пише.

Сигурно си фен/ка на Сашето Кадиев тогава.

Че с какво е по-лош от нея?

Да, има нещо вярно, много сковано и неестествено се държи. Колкото до визията и- определено крие няколко годинки, аз не бих и дала 40. Обличат я и я гримират добре, в сравнение с други нейни колежки- дебели лелки, облечени в чаршафи и нелепи прически, си е направо супер.

по-точно не можеше й да бъде

А ве става да я треснеш един път....

Става, става, ама изодзад - да не и гледаш злобната физиономия. Не съм съдист да и нахлузя чувала на главата :D.

Цоловата ич не ми е приятна.