107-годишен мъж никога не е ходил на лекар. Каква е тайната?

107-годишен мъж от Турция, който през целия си живот никога не е посещавал лекар, разкри тайната на дълголетието си.

Обратно в новината

Коментари - 107-годишен мъж никога не е ходил на лекар. Каква е тайната? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А уж млякото било вредно, а яйцата - холестеролни!

Таман четох, че млякото било мнооого вредно, правило някаква слуз ли, ддз... На никой не вярвам вече...всеки ден различно пишат.

Добре, да е жив и здрав човекът. Но какво като вече е на 107 години като животът му се състои от едно съществуване на село край кокошките.

Странно, нали? Има даже такива хора, които са в хармония и нямат нужда да бягат от себе си, търсейки всевъзможни начини за развлечение.

Стою

Браво

На мама възвишеното гражданче.

Нали прясното мляко беше вредно след 3 г възраст и не може да се разгражда????

Може да яде Йогурт, нали е от Турция. Ферментиралите млека са страшно полезни и изграждат имунитета. Наското в коментарите по статията за японците, които ядат българско мляко, една жена беше писала, че баба й живаля 104 години, като последните 40 години от живота си е яла само попара от хляб с кисело мляко, или със смес от кисело и прясно.

Не при всички, но при голяма част от възрастните - да. И тези, които имат лактозна непоносимост, като мен, знаят че имат такава. Няма нужда някой да ми казва изрично, че не ми понася да пия прясно мляко, след като и без друго след като изпия чаша мляко, коремът ми се подува и ставам като пивоварен кон по време на жътва.

Стою

И в древен Египет са пили бира. Млякото - за къпането на Клеопатра ;)

Говорите, сякаш е нещо прекрасно да не ходиш на лекар. Дядото, да е жив и здрав, не е подложен на стрес, кофти храна, въздух и вода. Ако не ви се ходи на лекар, може спокйно да се заселите в едно от 164-те безлюдни села в България. Ама не, искате и метро, и мол. Не става.

Точно това твърдя:ПРЕКРАСНО Е ДА НЕ ХОДИШ НА ЛЕКАР!Или ти си на обратното мнение-всеки ден,за всяко кихане,за профилактика,за всеки случай-на лекар?

Никой не говори за ежедневно ходене, а за профилактика. Нима Вие при никакви обстоятелства не ходите и не пиете лекарства, дори за главоболие?

Гери , по-леко с аповете и кат ти каже някой в бяло нещо имай едно на ум. Грип - антибиотик!!! кихваш - апче , прахчетатат като степчета се сърбат. С илачи и без илачи за 4-5 дена съм шен. Се същата. 1 масаж с ракия има много по-голям ефект.

Ако разсъждавах като Вас, може би сега нямаше да си говорим, "благодарение" на кофти тумори, открити по време на преглед при личен лекар. Заради грип.

Ми той за това е доживял до 107! Ако беше ходил редовно щяха да го утрепят още на 70-80, защото на държавата не и трябва прекалено много стари хора.

Кой и как може да докаже, че не е ходил? "Той каза, че .... " ... той може да каже много неща...

На моя дядо, дядото е починал на 108 г. през 1912г. от холера, която е донесена от румънските войници при окупацията на Северна България.

Tаината на дедо шакир е наистина че не e ходил на лекар...защо? защото когато човек отива на лекари, те му дават да пие лекарства коити са Ножове с две остриета - от една страна ти помагат за това което страдаш но ти развалят друг орган!!

кой знае в кой забутан край на Турция живее, дето на 200 км няма доФтори.... всичко е до ген, има си го човекът, живее дълго - дай боже всекиму

Може да прозвучи малко пресилено, но освен на захарта и солта, и на докторите им викат напоследък "бялата смърт".

И на смърт от измръзване.

Да ама има големи яйца и чука здраво.

То и тук бе така с една жена, която ходила на лекар за първи път 6 месеца преди да умре - на 120 години. Ходенето на доктор е вредно за здравето, освен при реална нужда.

дядо Шакир е голем факир с тия 15 деца, големи яйца и от пиле мляко...

107-годишен мъж никога не е ходил на лекар. Каква е тайнатa? - тайната е ,че не е ходил на лекар.