Роман Абрамович чака осмо дете

Руският милиардер и собственик на Челси Роман Абрамович чака трето дете от съпругата си Даря Жукова, съобщиха световните медии.

Обратно в новината

Коментари - Роман Абрамович чака осмо дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Toni

Според мен раждат толкова деца заради детските надбавки. 8 деца са си добър доход на месец.

Ако ще не милиардет, а трилионер да е мъжа на тая-личи от километри, че е тъпа рускиня, без никакъв усет за вкус и естетика!!! Да си наеме спешно стилист да я облече, за да не прибича на нещо средно между цирков клоун и магистрална проститутка!!! А и модно списание оглаовявала-ужас! Тая простакеса НЕ ЗНАЕ КАКВО Е МОДА!!

има ли откраднат милиард за всяко

Най добре да не го дочака:-)

Дирчеееееееее пусни нещо за Доктор Ох-Боли бе!

Бивш руски модел, съпруга на милиардер, с отвратителен вкус, по отношение на дрехи и обувки.

Мани я завалийката. Жива да я оплачеш. Кажи за тебе.

Ще ти кажа на "лични".

И аз се учудих от подобна безвкусица, а все пак е израснала в UK, доколкото знам, пък и татко й не е никак беден. Но, както се казва - Бог дал, Бог взел!

Има пари да ги гледа, направил е. 18 да направи, пак ще са добре децата му. А вие си плюйте по форумите и си изгризайте ноктите от яд.

ма и той шъ пукне ве. Голяма работа бил направил деца иха и ко. И както ги има парите така може и да ги няма кат реши Чичо Дядко Путин.

"Блажени кротките, защото те ще наследят земята ..." И 1000 да направи (с неговите възможности не е изключено), все тази. Един от героите на Маркес от "100 години самота" - полковник Буендия имаше 35 синове от различни жени, помните ли какво се случи с тях? Ще кажете - това са художествени измислици. Така е, уви навярно няма да живеем достатъчно, за да проследим развитието на рода Абрамович лично.

маркес аууу ееее

А ти де си?

Бременната има много селско излъчване, празен поглед и криви (но удобни) карка.

Вярно е, но със сигурност има някакви други качества, така щото да е на Абрамович. Щото се съмнявам да няма поне няколко дузини дето да са му много навити, обаче тя е госпожа Абрамович.

e, да де-удобните крака;)

Руско Евреиски циганин!

Не знам как е започнал, едва ли по различно от Барон Ротшилд и г-н Морган и г-н Стенли, но познавах човек, който е работил за него, само добри отзиви чух, при това обикновен служител в офис с контакт до него, приятен, умен и земен човек. А вие, всезнайковци, си плюйте на воля, какво друго да правите, няма да свършите някаква работа я!!!

Ама не на нас тия захаросани приказки ве чевече. Ама ни е също поризхождаме от бившия соц. лагер и знаем как се става милионер и милиардер. Само с ум и младост не става. Както тук се даваха куфарчета с пари-необезпечени кредити така и в бившия СССР се раздаваха и там се продаваха за жълти копейки огромни заводи дето са колкото половината София. Не на нас тия приказки.

с морал на улична котка като всеки комунист

аха добре- уцели десятката, че те другите евреи - некомунистите- въобще не се размножават. И са високо морални, не знаят как се правят деца.

съветвам те да прочетеш две три книжки написани от комунисти и да се запознаеш с идеологията преди да я коментираш

съветвам те да четеш и други книжки, защото светът е съществувал и преди комунистите - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО - ВСЯКО НОВО Е ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО СТАРО. Затова и вече започнаха пак да дрънкат оръжия, защото помнещите световната война си отидоха. И знай - комунистите са много малка част от света, това че за тебе са критерий просто показва, че малко четеш и не виждаш по далеч от носа си и от най-близкото минало.

за богаташ, но ако дойде в България само от детските ще си купи и Арсенал.

Тоя не знае как се ползва кондом.

Еввреите са като циганите - с тази разлика, че едните обичат парите повече от другите. По цялата земя има и от едните, и от другите. И двата етноса разчитат на плоденето, защото и двата са преследвани, макар и по различни причини.

Ами ти спри да се плодиш и вегетирай с високите си житейски цели :-) Така де, какво е това да има деца. Отживелица от памтивек

има много прилики между тях и едната е, че не са етноси. Евреите са семити, този от снимката прилича ли на такъв?

и как изглежда един семит? :)

много мъ интересува тоя крадец

Какво му е на човека? Бих казал че физически е доста хубав мъж. Ако изключим факта че е богат, чисто човешки е абсолютен пич. Това да направиш толкова деца на много жени е готино и заслужава похвала! Така прави баща ми, така ще правя и аз само малко да порасна! Жените са детеродилки!

а ти си самороден кретен

така е ако имаш кесията и външния вид на Абрамович, ти ще имаш да се молиш на съседката Мара да склони за среща...

а мъжете дори не знаят кога правят дете

Искам и аз да му родя дете...Обещавам, няма да ревнувам от балеринки!

защо не не са гладни и мускурливи ще будат добре вузпитани можеби и здрави наи вече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поздрав за абрамович *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мише, кака, той Абрамович не чете тука, не се хаби да го поздравявяш :)

този има красив портфейл, тя си е красива... ми.... обичайното...

Абрамович е останал баз майка на 18 месеца и без баща на 4 години.Свалям му шапка за това което е ,и е постигнал.Личния му живот и колко деца има, не ме засяга.

как го е постигнал не е важно

жесток олигарх от КГБ , постигнал дръжки осиновен от партията като Доган и направен от нея главорез

Интересно ми е защо превръща всичките си съпруги в машини за раждане на деца ? Някакъв фетиш ли му е ?? Като циганите братче: жената трябва да е вечено с корем!

Защото е собственик на футболен отбор.... заветното число е 11.

Простотия и кухост лъха от тези физиономии. Руснаци ли са, евреи ли са, мелези между двете ли са не е важно. Но такива се плодят със скоростта на зайци. Общо взето няма избор освен биологична война на ген срещу ген.

Аз съм любопитен от твоята физиономия на какво лъха. Залагам на яхния с употребявано олио, китайски чесън и бира от 1.99 бутилката

Добър слуга си, господарите ще оценят подлизурството ти и ще ти пуснат някоя стинка.

Хехе, вижда се, че добре си запознат с бита на себеподобните си. Знаеш ли, производител съм на селскостопанска продукция - месо и мляко. Общо взето доста работи позвам втора употреба, но храната ми не е. Съответно и мисълта ми не е втора употреба. Не е чужда и внушена. Ако Том Форд, Герлен и Диор правят аромати на китайски чесън и яхния значи може би мириша на това. Като ми кажеш какво точно свястно прави Абрамович освен да е паркетен супервайзер на врейските компании в КГБ ще ти задоволя и по- конкретно любопитсвтото

Руснаците да конфискуват цялото имущество на еврейския актьор и да го видим тогава как без да краде ще изкарва пари.