Григор Димитров отдъхва сред българската природа

Българският топ тенисист Григор Димитров се прибра за кратко в България.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров отдъхва сред българската природа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,СЪЩО И КОГА ЩЕ СЕ РОДИ ВТОРОТО ДЕТЕ НА КАТРИН!

Ми спри да четеш

Grisho ne sa motkai iz balkana,ami da ti nameriat 4-5 kotenza i iako sex,tova e nai dobroto kardio i Masha niama da ti e tolkova vazna.Sex batka sex e istinata.

Гришо е бога на секса!

Няма ли кой да го ступа този въшлясал от парички пуяк, да изкарат малко кинти ?

Викаш пуяк бил. Ама като те гледам каква си проскубана кокошка ще има да чакаш да ти обърне внимание дори обикновен петел.

Защо е без Маша , тя каде е ва ?

Тоя каун, кога му стана труден българският бе!

Чудя се ако не беше поканен от ТЕЛЕНОР( да подпише договор, който ние ще плащаме) дали щяхме да имаме удоволствието да се наслаждаваме на неговото присъствие?

Григор е много добър пример за това как можеш да постигнеш всичко това със собствени усилия. Звездите го уважават, защото е много добър при разиграванията, ползва фантазия и твори на терена. Според мен му е посредствен сервиса и точно на това трябва да наблегне. В мъжкия тенис това е много важно. За това по-слаби тенисисти могат да го бият, ако имат просто силен сервис. Пожелавам му успех, той е млад и има какво да постигне. Стига да не се занимава с глупости.

пален комплехар,лаком,родата чака,ама маша не дава.повече.ами сега,,,,,,,,,у б.г. са малко.распред.парсата.поне си пласта са пр: хахаха

какво искаше да напишеш?

TИPAMИCУ

Бяга му мисълта и харда му сече. Не му обръщай внимание!

Гришо тая държава само със самолета да я прелиташ.Не си идвай,че тук е пълно с прости,примитивни,злобни и завистливи човекоподобни.Стой си там в цивилизованите държави и при цивилизованите хора.Лошото е само,че те ще останат в заблуждение,че всички българи са такива красавци и симпатяги като теб...щото като знам какви криви глави шарят по света...(нашенски )...

А ти сигурен ли си, че в цивилизованите държави хората са цивилизовани?

имат ли избор да не са?

бг медиите освен да правите интерпретации по снимки от фейсбук друго можете ли........Не, нали, а че това момче страни да говори пред Вас е знак за качеството на работата Ви и показателно за държавата ни ....

Гришо е един млад и талантлив българин, който с неимоверен труд е постигнал успехите в живота си. Изключително интелигентно момче, което с нищо не се натрапва и не парадира пред медиите. Това, че някоя медия е решила да възпроизведе новина на негов гръб не е повод да бъде оплюван. Пожелавам му успех, защото такива спортисти заслужават да се гордеем с тях!

с неимоверния труд на майка си и на баща си! Да не се забравя това. Хвала на тези родители. А самия Григор не блести с интелигентност. Никак. Това щеше да се разбере в отговорите, които дава. Силата му не е в мисловната дейност.

Не разбирам защо се плюе по Григор. Нито се набива по телевизиите/те го следват/, нито се разнася с чалгарки, нито демонстрира благосъстояние,каквото не му липсва. Той е просто млад, красив и талантлив. Но това не са поводи да го мразим.

как да не е повод да го мразят още повече след всички доводи които си изброил.Нима не знаеш,че българина мрази успели и богати :)

Aide sega balgarite! Vichki nacii sa zavistlivi...razlikata e v tova kolko umeiat da prikrivat zavistta si. Ja elate da vidite maznite svedi kolko sa "nezavistlivi" i "nealchni". Prosto sa mnogo po-podli ot drugite nacii i izglezdat ot strani dobre.

A inache na Grigor mu se kefia i mu zelia samo uspehi navsiakade. Makar che sled kato prochetoh knigata na Nadal mi stana jasno che Grishata e v malko naprednala vazrast, za pechelene na golemite sastezania...dano da gresha...kakto kazah uspeh mu pozelavam! Amin!

Четох за него в Wikipedia. Постигнал е големи успехи. Чух и интервю с него в YouTube. Не разбирам лошите коментари. Човека работи и полага усилия.

що не доведе булката

Щото е на почивка...

За съжаление спортната кариера на Гришо приключи. Сигурно все по-често ще го виждаме като рекламно лице или на други подобни позиции.

На дискотека в Хасково няма ли да ходи?

Стою

Тц. В Арманли. Приказките, примерно...

Морета отдръпнете се , птички замълчете, Григор благоволи да говори в БГ.Чудо на чудесата, моля, всички замълчете!!!!!

Пиша специално за тоя, дет ми е сложил минусче и останалите, дето ще го направят. Промити са ви мозъците. Не виждате, че това е един дришьо.

Играе младежът, добре е това, прави и някакъв пиар на БГ. Проблемът е, че го превръщат в медиен балон. Той не е виновен за това, дошъл е да си почине, а не да разлайва кучетата. Впрочем, кой беше този Григор Димитров - май един наш тенисист?

TИPAMИCУ

По- скоро известен като приятеля на Маша.

Ти си завистлива, празноглава, тъпа патка.

Иска ми се да се гордея с българските успехи по света. Ма сельо си е сельо. То е ясно, че рускинята ще го отвее един ден, като всички други блядки. Ама аскьовчето кога му почерня зад...ника, кога започна с акцент да говори. Тъпо парче.

добре че не е принуден да си изкарва хляба само в българия и то извън столицата, че тогава ще дойде на максимата че с природа само не се живее

Висшисте, ти трябва да си си купил дипломата. Виждам, че не ползваш главни букви и препинателни знаци.

Сложил е запетайка!

не си е купил дипломата , нито е вадил паяци от дупките , с умствен труд има магистърска степен , но работа в българия няма . а коментара му е без главни букви и препинателни знаци защото в този момент ядеше и го мързеше да цапа клавиатурата за да го напише както трябва, защото писа с един пръст който не беше омацан, също както и аз сега ям и пиша , просто мързел да ида да си умия ръцете и да напиша ком. нормално и затова с един пръст мързеливата за да не оцапвам клавишите по клв сега разбра ли айде извини се за това дето го набеди

Не ни занимавайте с този простак.Чух го как говори ,повече от простак е,на ниво Божинов и компания.

От Хасковската природа, по-хубава няма.

Има - Великотърновската.

Трънската природа е номер едно!

Навсякъде има хубава природа, ама таланти май само в Хасково...