Михаела Филева и Pavell вече не крият любовта си

Младите изпълнители вече спокойно демонстрират факта, че са лудо влюбени.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева и Pavell вече не крият любовта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tozi zashto taka pishe imeto si? Az niamam kirilitza, sigurno i toi, ta zatova.

Вчера ги видях с този Павел, мотаха се около около ЦУМ. Тази Михаела беше с някакъв шарен клин, ама нещо не и седеше много добре , а в лицето си е живо прасенце, с този широк нос. А Павката си е жив ром, мен ако питате, след като го видях на живо

Пръз защо всички като чуете за североЗАПАДНАЛА БЪЛХАрия и веднага казвате, че е циганин. И фънки е от Монтана, и Пачо от оркестър "Кристал" е от Монтана...

Ето защо Фънки не уважава дори колегите си музиканти. Простак.

да виде некой да те пита... :D

Тука всички се скъсаха да коментират външния вид... споко, никой от вас няма да го огрее с нито един от двамата, та не е нужно да обяснявате колко не ви кефят, нали :) Сладури са, нека са щастливи, колко ще продължи любовта им, честно казано, грам не ме вълнува, но пък ми стана драго да видя новина за Михаела и това хубаво и нарисувано/на мен ми харесва/ момче, отколкото поредната за Никлозета, Мария или нашумялата напоследък Елена Колева, ебаси гнусната мома, с още по нелицеприятния си бивш!

Ей и Елен е от нaшия крaй (Монтaнa), a зa Михaелa кaзaх, че "снaхaтa ни ще е хубaвa". Тя нaистинa е чaровнa.

Aбе Пaвкaтa бил родом от нaшия крaй, СевероЗAПAДНAЛA БЪЛХAрия (Врaцa). По-принцип чaк толковa не сме грозни. Но вaжното е, че снaхaтa ни ще е хубaвa. Дaвaй Пaвкa..

Този е хипстър, или както там се вика. Сега това е модно.

Любовта е тайнство и според мен е пошло да се афишира така .Тъпо е.

Лайна!

Това е "лайфа" на България. Какво очакваш?

Какво е това - pavell Простотията е Огромна , но най-лошото е че го мислят за гениално !

Ужас ! А ТЯ е толкова красива и талантлива ...

Абе искам да питам жените пишещи тука: Този харесва ли ви?! Просто ми е интересно..... Мацката е готина според мене (аз за жената да кажа).

Не само тука, но и по целият свят ще ти кажат, че е хубав. Класическото описание е - висок, рус, със сини очи. Този доста се доближава. Ако питаш за татусите, това вече си е лично - на мен не ми пречат.

Значи аз като съм висок и зеленоок се класирам... Добре мерси, това исках да знам...

На мен не ми харесва момъкът (не коментирам татусите).

На мен лично ми харесва. Няма никакво значение какви са стереотипите, вкусовете са доста индивидуални :)

Щеше, ако не се беше обезобразил.

Нищо лично, но аз не го харесвам!

За песни не знам, ама на вид не са лоши децата... На мен ми идват малко, както вероятно би казал Pavell, ту мъч... Тя прекалено усмихната, а той доста ошарен, но това си е моето мнение...

Нова телевизия, преди няколко години, инвестира някакви пари в създаването на шум около тая мацка. И не беше безрезултатна. Та, като го гледам този австралийски абориген (бе, как да не му завиди човек, гаджето си е добро парче!), ми минават едни мисли... Дали пък не е дошло време инвестициите да се връщат?

Павка, голяма любов сте!

Най много от всичко ме умили, като прочетох името на Pavel. Ето, по този начин най лесно се стига световно ниво. Те там на младите това им е работата. Ту пеят, ту се влюбват, ту се разлюбват. Дирята не мож им хвана. Добре, че Дира ни държи в течение на нещата, иначе сме за никъде.

А, знаем я тая фирма Pavel - павиране на площади, тротоари и улици.

Павел на латиница с дабъл ЕЛ - извинети от кое село изпъляхти? Въобще не съм го чувал тоя певец, ама въобще.

Тоя гламар що не си пише името на български? Или така е модерно! Имаше една приказка-"О,неразумний Юроде..." И сега е валидна!

Добра новина. Както се пее в една стара скандинавска песен: "Лиляно Моме, Лиляно..."

Никога не бях ги чувал. Ако случайно ми попаднеха снимки бих си помислил че просто хлапета се лигавят. Но сега знам че са знаменитости които не се крият. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО. Направихте ми деня по светъл!

Не знаеш кои са, но реши да се изходиш по въпроса, да не останеш по-назад

Язък изпуснах момичето, къв е тоз , много ме е яд ще се пръсна

9,5 по скалата на тъпомера - тази новина направо ме разтърси до дъно.....

Много сте готини,ама бързо ще Ви се изпари любовта.Не го пожелавам,но от опит го казвам.Какво стана с нас човеците-не знам.Мода ли е?Епидемия ли е?-не знам.Любов няма.

Естествено, че любов няма. Но пари нали има? "Всичко в името на любовта", "Всичко е любов" са стари, комунистически лозунги.. Днес те звучат по земно, по естествено, някакси: "Всичко в името на парите!", "Всичко е пари!". Нали?

Ужасен! Нарисуван,като циганин...

Не се подигравай с етническите особености на Различните! Приемай Различните, да не дразниш Хелзинския комитет, че пак ще глобят държавата, та всички да плащаме за неразумността ти.

Кои са тези приятни млади хора?

Поредните ''звезди''!

...и ся ко?!