Катрин и Уилям показаха малката принцеса

Принц Уилям, съпругата му Кейт и новородената им дъщеричка напуснаха болницата в Лондон, предаде BBC.

Обратно в новината

Коментари - Катрин и Уилям показаха малката принцеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не виждат ли комунетата как се излагат БОЛИ МЕ УШОТО - ЗАВИСТ ЛИ Е, ПРОСТАЩИНА, ТЪПОТИЯ - личи си от линка.

на това щастливо семейство желая живот и здраве. Най-вече съжалявам за майката Деяна - явно не само ние не ценим истинските неща. Катрин е хубава и то много, но няма общо с Деяна, която беше голяма личност с маниери, стил, достойнство. Но, каквото му е писано на човек ...

Да им е жива и здрава дъщерята. Но Кейт наистина не изглежда да е имала нещо общо с бременност. Аз също съм слаба и имах едно малко коремче, но краката се подуват/оттичат или позакръглят, бузки се наливат. Колкото и да си слаб и да си качил малко пак се вижда, че си загладил косъма. А Кейт все едно никога не е била бременна. Нещо има съмнително тука. А и толкова рано да показват бебето, пък име още не са му дали ...

Детето е родено под влиянието на кралската звезда Вега. Другото, което показва астрологичната карта е, че много хора ще се зареждат в енергийно отношение от малката принеса.

Дрън дрън. Каква кралска звезда бе? Глупости са това. Голяма работа родила се е още една трътка. Ти питай звездите дали това момиче ще направи нещо за света добро? Покланяйте се роби и слуги на царкинята.

Честито да им е! Дано да е красива като майка си,а не като лелите си Южени и Беатрис.Засега гледам на прабаба си прилича.

ти да не лъскаш на английската аристокрация. Ако това правиш и ние си имаме едни испанчета, пони бъди патриот.

... Бебето с фон дьо тен ли е???

Да им е жива и здрава! Ето, хората веднага са си тръгнали от болницата - кой знае какво е можело да й направи някоя акушерка!

Вече съм 100% сигурна, че вече никога няма да чета коментарите. И съм все по-щастлива, че вече не живея сред подобни на повечето тук хорица - нещастни по дифолт и много злобни. И това няма нищо общо с неща извън вас самите. Направо...не жалко, ами трагично. Национална трагедия е народната маса.

Хрумнало ли ви е някога, че на хората им е просто безразлично какво се е случило на няколко хиляди километра от България. Радват се за бебето и му желаят всичко хубаво, но нищо повече от това. Не се превъзнасят, бебета се раждат всеки ден и това е чудесно. Нека всичките да са здрави и да растат щастливи. И просто толкова. Когато някой не се превъзнася излишно по една новина това не го прави задължително нещастен или злобен. Просто някои хора си имат свой живот и свое щастие, те не изпитват необходимост да се прекланят пред някакви особи и си гледат живота. За протокола не живея в България, но разбирам добре защо новината не е сензация в България - нормално е да не е.

siaamst@abv.bg

Няма нужда новината да е сензация, още по-малко има нужда някой да се прекланя пред някого. Но коментарите (не само под тази новина) в повечето случаи са безмислени и откровено злобни. Ако нещо не те интересува, обикновено не го коментираш.

Права си, новината е важна и много хубава. А тук има коментари, които направо са изтрити, защото съдържат псувни и куп нецензурни приказки по адрес на кралското семейство. Никой на никого не е виновен за положението

не си права и една то причината да живеем смотано е "помоща" на Англия в историческото ни развитие. Ама честно българите са прости хора.

англииска Европейска ценност "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

ИВАН ВАЗОВ Дизраели В България клане и сеч! вестяват някои газети, но аз ви давам честна реч, че туй са клевети, навети: отдавна ние знаем веч журналите какво са цвете. Лъжа е чиста, уж че там секат народа без пощада, че от три месеца насам май много от ножа пада! От Елиота точно знам: въз Портата е туй набяда! Не крия тук, че има (ах!) и две-три села изгоряли, но турци да бедим е грях, че туй да сторят са желали: знам точно, че огъня в тях сами са българите туряли! А за жените? Може, да към тях са слаби османлийте; но и журналите всегда държат за капитал лъжите и тез безброй моми, деца в колоните им са убити! Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза. Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август От стихосбирката "Тъгите на България"

ако може този остров да потуне с всичката пасмина там ще буде наи-големият подарук за света.да им еба маиката лигава на тия боклуци.

Лигави са всички хленчещи и псуващи във форума,а не виждам на Острова някой да е толкова зле,както описвате!

Говори се за отношението на Евреина,а не на Англичанина в случая! Тези на които Българите са помагали!

Именно. Подкрепям. Премиер... Кой негов внук е станал крал/кралица?... Никой. Няма как. А дипл. отношения м/у Османската и Британската империи са доста преди него.

Стратегически маловажна новина в световен мащаб.

Я сега да попитам, защо не пуснахте мнението ми? Защото писах как е билбо,когато се е родил Симеончо и как тогава царят е раздавал пари и пр. Че какво лошо съм казал? Тя и Катрин нахрани феновете си преди раждането. а иначе жената си изглежда супер и няма нищо странно в това.Бебето също е супер и това, че изглежда толкова добре не значи, че е на две седмици както някои твърдят. Ех, български народе.... Все много знаеш, все всичко виждаш... Нека са живи издрави Катрин и цялото й семейство, а вие вместо да пишете нелепости погледнете проблемите си.

Едно бебе на 10 часа не изглежда така, най-малкото е цвета и тургора на кожата, освен това при раждане главичката се деформира за известен период от време. Нито пък жена, която е родила преди 10 часа изглежда така. Детенцето е красиво, но изглежда като поне на две седмици? И преносването не е обяснение.

Според зависи. Както има жени, които раждат за 20 минути и има жени, който раждат за30-40 часа, така има и бебета, и бебета, както и възстановяване, и възстановяване.

За да се роди едно дете, то трябва да премине през родовия канал (а там е доста тясно за едно бебе ;)). Затова костите на главичката не са срастнали, защото няма как да премине. При самото раждане костите се приплъзват леко и главата остава деформирана за известно време (но за 10 часа не може да се възстанови по естествен път). Такава деформация няма при цезарово сечение (по обясними причини), но в такъв случай на майката ще й личат последиците от хирургията и упойката в тези 10 часа след раждането. Освен това кожата на новороденото е доста по-зачервена и с променена еластичност; в първите часове след раждането бебетата приличат на старци.

глупости-снаха ми роди преди 10 дена и бебето изглежда по сащия начин дори на 3 часа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И да ви е яд и да не ви е яд ,и да завиждате и да не завиждате- това е ,някои хора имат късмет да се родят принцеси ,а вие сте простосмъртни ....

Какво злобеете, нали е важно, че се е родило едно здраво и красиво бебе! С какво ще се занимава, си решава тя, важното е да е жива и здрава! Много членове на кралското семейство се занимават със спорт или бизнес, какво толкова има в това. Не всеки иска да става монарх. Може сега семейството ѝ да я кръстят Мая, в памет на Мая Плисецкая и тя да стане известна балерина!

Не знам , защо сте останала с убеждението , че тези които не я харесват злобеят . Истината е , че нас Българите раждането на някаква персона , изобщо не ни интересува това е истината

е няма угодия за Българина- ако пишат за бебето на Халваджян ,Блатечки и Дони- защо пишели за тия бебета ,не били достатъчно ВИП ,за да се чете за тях- сега ,когато има новина за наистина световен ВИП царски елитно бебе- пак са недоволни- откъде накъде се пишело за него.....хахах,българина винаги е гаден,негативен простак

Да, не е топ новина, в сравнение с проблемите тук, но все пак живеем в глобален свят и не можем да не почетем една особа с влияние. Важното е детето да стане добър човек. То не трябва да бъде харесвано или нехаресвано заради родителите си. Всеки си има свой път. А относно нашите проблеми тук - корупцията в обществото ни я има на всички слоеве и затова живеем по този начин. Ако не се конфронтираме с корупцията по всичките и нива, няма да я оправим.

Не те ли интересува какво се случва извън твоето село? Тогава не чети.

Стою

Имаш ли представа колко пъти от Кървавата Мери насам, (и преди нея е имало кралици в Британия) Световната история е тръгвала в друга посока, заради кралици от Албиона? Да не говорим за баронеса Тачър (нищо, че не беше кралица;)... Пък Вие не се интересувайте.

О, да бе, ще си троши краката да става балерина, като може цял ден да лежи на плажа и на гърба на данъкоплатците.

ей тва комунизма ни докара дотам -да нямаме грам уважение към хората и да си мислим,че всички са равни- не не са равни хората- има по-умни и по-тъпи,по грозни и по-красиви,а някои наистина са аристократи, няма как да са равни

Посочете тема, която ви интересуват и по която можете да водите нормален разговор, без да бълвате злоба и без да се оплаквате как някой не ви е оправил.

Стою

Големият адронен колайдер. Глупости, естествено. И за него ще се скараме. Какво остава за традиции, протокол и МО... Иронията ти е напълно уместна. +

Честито на поданиците, увеличава се бройката на тези, които живеят охолно за тяхна сметка.

О-о-о,я престанете с тия изтъркани Марксистко-малоумни лозунги!!! Тези хора носят многократно повече пари за страната,бизнес възможности,стабилен имидж,контакти на световно ниво и инвестиции.Само някой непосветен и неинформиран комунист може да бръщолви и повтаря като развален грамофон глупости от рода,че Кралското семейство на Великобритания живее на нечии гръб!

Абе важното е, че ти си намазала покрай тях, нали. Така те грее новината, че чак ти е разтопила мозъка.

Хората си я обичат и й се радват, а вие злобеете. Ще се радвате, ако роди някоя златка или видна чалгарка.

Това че не ни дреме за Кейт и бебето, според теб автоматично означава, че харесваме Златка? Ми ти си много зле тогава.

Дреме ви и още как, я колко коментара има от хора, обясняващи се колко не им дреме...

Племенният вожд Мидъл Кейтингтън бил родил гущерче. Да живей родата на патравата кралица и ушастите й наследници.

а пък аз как бих и показал малкия ми принц....мм:);)...

До всички, които бълват глупости -сурогатна майка, бебе на 1 месец! Хелоууууу...слезте, моля ви на Земята!

ЗА ВЕЛИКАТА МАЯ ПЛИСЕЦКАЯ 4 /ЧЕТИРИ /КОМЕНТАРА.ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СИГУРНО ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ 500!А МАЯ ПЛИСЕЦКАЯ Е КРАЛИЦА НА СВЕТОВНИЯ БАЛЕТ!НАЙ-ВЕРОЯТНО МНОГО ОТ ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА КЕЙТ,СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ПЛИСКЕЦКАЯ Е КОМУНИСТКА,УЧАСТВАЛА ВЪВ ВОЙНАТА!

ами Мая Плисецкая е велика балерина,ама все пак не се раждат принцеси на Великобритания всеки ден:))))

Великата Мая Плисецкая щеше да навърши есента 90г. Смяташ ли, че голяма част от пишещите тук са чували за нея или гледали та искаш да я коментират?

Това показва колко много са злобарите в Бг.

Присъйдинявам се към тези които смятат че Кеит не е раждала. От къде е намерено детето не знам, може би е клонирано, но със сигурност в това се крие една от най-сериозните конспирации на 20 век.

И на мен първо ми хрумна, че е клонинг. Вече ГМО технологиите са толкова развити, че е възможно при стерилни условия да се създаде изкуствена матка, в която да се развива ембрионът. Необходима е ДНК на майката, за да се образуват тъкани, идентични с неините. А бебето лично според мен е клонинг - копие на принцеса Даяна, зашото много липсва на англичаните. Все пак е достатъчен само един косъм, за да се клонира цял организъм! Факт!

Нашата секретарка разбрах, че е била бременна, когато ми казах, че не е на работа, защото е родила. Виждах я всеки ден и беше сигурно 45 кила. На някои жени генът им е такъв, за разлика от други, които наддават по 25-30кг.

Това, че не си наблюдателен си е твой проблем.

Погледнете майката на Катрин и тогава говорете глупости.Майка й Керъл е родила 3 деца и е много слаба. Катрин има гените на майка си!

На мен лично ми е много странно, че на доста хора тук Кейт им изглежда "подозрително" и нераждала. И очите и са хлътнали (въпреки многото грим, си личи), и лицето е доста подпухнало, гледа изморено въпреки усмивките. Сега едно на ръка, че са я гримирали обилно и фризирали преди да излезе,

Не бе човек изглежда странно , защото жена която е родила преди няколко часа не би могла да изглежда по начина по , който изглежда тя и като казвам изглежда имам предвид факта , че няма никакъв корем(всяка жена , която е раждала знае , че корема се прибира най-често месец след раждането) ходи на високи токчета , движи се съвсем нормално без каквато и да било проява на болка ...........Ето това е странното а не прическата и грима .

Eхо, тази жена има сигурно обслужващ персонал 200 души- стилисти, гримьори, фризьори.. Не е като българските майки зашита без упойка, миеща се със студена вода в подобие на баня, и ядяща попара без сирене в тенекиен чувен.

Има корем, съвсем ясно се вижда на снимката без бебето.

Пропуснала си да гледаш TV снощи. Жената си имаше доста голямо коремче, което се подчертаваше от правата рокля, ходеше едва. Вероятно е наблъскана с болкоуспокояващи. А за прическата и грима е ясно. Тя има армия от грижещ се за нея персонал. Цял свят я гледа - пет минути е възможно да издържи и да бъде достойна.

Не е задължително да има голям корем след раждането, а особено с тази рокля всичко се прикрива. Не знам как е след второто раждане, но на мен 5 дни след раждането старите дънки си ми ставаха. С по-широки дрехи никой не можеше да каже че съм раждала. Всичко зависи от гена... Друг е въпроса че аз след 12 часа не можех да стана понеже имах световъртеж от упойката ...

Оная и работа кат на всяка принцеса, голяма кат войнишко кепе, снася ги кат всяка циганка за 2-3 часа и тва е. Ма кат за плешив принц бива.

Не стига, че не знаете толкова много неща за монархиите, а и сте злобни. едно он нещата е, че няма монархия, която да подмине този протокол, че веднага след раждането на престолонаследник/чка се показва на народа, разбира се, заедно с родителите й. Няма нищо неестествено, че Катрин се е показала в добър вид, след като раждането е протекло нормално. Кой от вас присъства на самото раждане, за да бъде сигурен, че е била сурогатна майка? Чули-недочули някакви клюки и хайде сега да се позабавляваме малко. А и какво би бърка това? Нека си видим хала в страната ни, пък другите да не ги мислим. Родило се кралско бебе и това е. А херцогинята няколко дни преди това нахрани всички почитатели, които с дни чакаха раждането. Да, спомням си разказа на баба ми за подобен случай в България, когато се родил Симеончо - царят раздавал монети на хората около него и казал на всички ученици да се повишат оценките с една единица. Това е било толкова отдавна, но в България, когато е била монархия. И... толкова години след това виждате докъде стигна днешната Родина. А вие си хвърляйте злъчта срещу не само Катрин, а и всички подобни от кралските дворове.

Като си толкова навътре в дворцовия живот, я кажи Даяна на кой ден се показа от родилния, че нещо не се сещам да е излязла 2 часа след раждането т.е. по протокол, както ти твърдиш. Ама Даяна си е раждала сама децата, нали.

Много логично и вярно изказване!

Да е здрава, умна и щастлива дъщеричката! Уилям и Катрин натриха вирнатите носове на българските и световни " набедени" известни звездни персони като показаха новороденото бебче.

Те и първото си дете показаха веднага

Много ги харесвам.Да им е честито и да е живо и здраво!

На всички негативно настроени мога да препоръчам да си избият от глаите мисълта за 'сурогатни' майки и прочие,защото ако не сте информирани в Кралското семейство не се признава за престолонаследник осиновено дете или дете,родено от жена,която не е в законен брак с Принца.Тала,че всички фантазии и хипотези по-долу за това,че 'сурогатна майка е родила',а не Кейт и т.н просто са невъзможни в Монахията!Престолонаследниците трябва задължително да са биологично родени деца от Законен брак в кралското семейство.Ако детето не е износено от Кейт-няма да бъде признато официално за престолонаследник!!!

Иди вече да си легнеш, от 2 дни не си мърдала от тук. Вече ни ти се разбира, какво пишеш. Наспи се и ще видиш, че светът е едно хубаво място и без кралските глупости.

Простотията българска е пословична!

брау още един бацил дето ще яде от софрата на пакитата и индииците без дори да е нужно да работи каквото и да е :-)

Пакитата и индииците доста лапат на тяхната софра,така че коментара е безмислен!Не може да сравняваш тази жена с цигани

същият тарикат като мангустите, ама много от тях поне работят, а тя е паразит

тази, кога влезе в болницата, кога роди и вече е изписана, гримирана, с прическа, високи обувки, сяда в колата, абе нещо не ми се връзва. Може да си цъкате минуси колкото си искате, не ми пука.

Има стилисти,които веднага са пристигнали в болницата,а и не е стояла навън 30 мин-не повече от 5 мин. Става въпрос за бъдеща Кралица и имиджа на Кралското семейство-това не ти е Пена от Бусманци....Имайте малко логика!

Пена от Бусманци, може да е много по-стойностна жена, така че не обиждай хората от село.

"Младежи спасиха 93-годишен старец от пожар" - 4 коментара под материала. Под този - 300. Иначе не ви интересува новината, ма хич...

Не са платили на соросите да коментират в тази тема. Медиите не са я повторили 100 пъти,за да привлекат вниманието.

Новината за момчетата, спасили стареца е 10000000 пъти по-важна. Но тя е едва от тази сутрин, а новината за бебето е от 36 часа почти. Нормално е да има повече коментари. Плюс това в новината за спасения старец, не очаквайте климактеричките да дойдат да се прехласват, те дежурят под новината за бебето и нападат агресивно всеки , който се опита да изкаже някакво мнение, различно от тяхното прехласване. И Слава Богу, че под смислените новини ги няма!

Сутринта влезе в болницата и след обяд вече я напуска, тия не преспиват ли поне 1 вечер там? И бебето от първият му ден навън за снимки??

ТЕАТЪР за наивници и климактерички. Никой нормален човек не вярва в това.

Що бе, във Великобритания е така.

Въобще не е така, но не виждам смисъл да го обясняваме вече. Пише го неколкократно надолу в другите коментари.

Много от британците повдигнаха въпроса за високата цена нощ,която се плаща в тази болница за всяка нощ престой-затова е влязла сутринта и и не е нощувала там,а при нормално второ раждане грижите ще ги получи и у дома без на нощува в болницата.Това не са българските политици,които не зачитат мнението на хората!

Много от британците вече им е писнало от рептилското семейство и отдавна наддигат глас за милионите грешна пара, които търтеите харчат , за да си угаждат, но за това нищо не казвате, нали?

По тази логика можеше да роди в двореца и съвсем да не плаща. Аман от умници дето все другите са им прости! Цяла седмица гърмят, че от болницата ще и направят намаление заради второ раждане, а и ако плаща няма да товари данъкоплатците, баща и и майка и са достатъчно богати.

Да е живо и здраво, на майка му и баща му, на мен ми е досадно да го пробутват за водеща новина в балканска държава, на хиляди километри от Лондон, то поне да сме им били колония.

Колония сте им сега. Това е достатъчно.

А ти какво си? Принцеса?

Дано този път служителките в болницата са били внимателни. Защото предния път една от тях по невнимание пуснала някой, който се представил за член на фамилията. А се оказало, че е журналист. Горката служителка беше демократично самоубита от службите за деянието.

Също както преди това леко катастрофираха принцеса Даяна...по демократичному.

Нещо си се объркал/а.Преди беше когато се чудеха бременна ли е Кейт и дали наистина е болница, австралийски журналисти бяха излъгали,че кралицата се обажда и акушерката казала каквото я питали.А,че я самоубиха после - самоубиха я, въпреки,че не беше издала държавна тайна.

Телец и Рак - голям тупаник ще пада ;)

Ами тази принцеса няма ли си име или титлата, презимето и фамилията са достатъчни?

По традиция имената на децата на бъдещия престолонаследник се одобряват от Нейно Величество Кралицата!Когато тя официално одобри името на Принцесата,то ще бъде обявено.

Дреме ми за англосаксонската сган,най-големия враг на България!Да ви пикая на паметника на убийците в Лозенец и на онази свиня чърчил!

Много защитници има английското кралско семейство в БГ. не оставиха нито един дори леко критичен коментар без отговор. За пари ли? За много ли? Иначе не мога да си обясня тази страстна защита.

Обяснението е, че мразим мрънкалници. Сега по-ясно ли ви е?

Обяснението е,че някой е наел адвокати тролое на Уиндзорите в БГ. Всеки негативен коментар отговор, всеки негативен коментар отговор и така нито един не е оставен без отговор. И да тролите за пари не умеете, прости соросоиди.

Не се стресирай, прималяващите по кралската фамилия са 2-3 стари моми, чакали по 40 години принца, а той така и не се появил. наводнили са целия форум (вероятно от подмокрянето) За това им остава само да се прехласват по някакви снимки. Нищо, че хладилника им е празен и не могат да си платят сметките. Важно е, че херцогинята и принцесата са добре. Нали се сещаш за какво става въпрос.

Миличка, добре си се описала. Точно тия с празните хладилници, но най-вече с празни души, са тия негативни хорица, които мразят всичко и всички. Най-нормалното нещо, ако разбира се си щастлив в кожата си, е да се зарадваш на една толкова хубава снимка - бебе, усмихнати родители...Какъв ви е проблема? А че не сте припарвали до държава с монархия е ясно.

Ти за пари ли всичко вършиш,че и убежденията си продаваш и променяш срещу цена???Е,аз не съм от тях!!! Имам принципи,които не променям и срещу пари-Монархист съм!

Как се казва, бе?

Фрусия. Само вие не сте разбрали.

малко да му повдига главичката, че му виси и ме притеснява така

Обсебени майчици, споко, добре си е!

Млъкни бе, дърт прилеп!

Да са питали случайно, дъртата коза кога ще мре?

Аман от подмазване.

е няма угодия за Българина- ако пишат за бебето на Халваджян ,Блатечки и Дони- защо пишели за тия бебета ,не били достатъчно ВИП ,за да се чете за тях- сега ,когато има новина за наистина световен ВИП царски елитно бебе- пак са недоволни- откъде накъде се пишело за него.....хахах,българина винаги е гаден,негативен простак

Изместихте събитието с тези ежби.Питам-от какво сте изтъкани,че само злоба лъха от повечето?

защото ги е яд ,че не Кейт не изглежда измъчена от раждането и не си е развалила фигурата- яд ги е ,че те са били чорлави и по нощница и по чехли,а тя се явила с токчета ,рокля и прическа- хахах елементарни лелки,не схващат колко са тъпи

Света от днес вече друг. И живота също придоби нов смисъл и измерения. Стана по щастлив, а аз даже забелязах на село, че и птичките започнаха да пеят някак си по вдъхновено. И разбира се, за всичко това си има своя причина- кралската фамилия се увеличава. Няма значение, че това няма да се отрази на нашата сиромашия. Ние и сега ще си останем сиромаси, но поне ще бъдем щастливи сиромаси. Бог да пази Кралицата и Англия. Хев а найс дей.

Детето е едричко, наистина. Но е сладко, като всяко бебе! Това, което ме впечатли мен, обаче, е възможността на принцесата да се омъжи за римокатолик без да губи правото си на наследство. Интересно ми е, ако тя вземе, че по погрешка се залюби с някой източноправославен, какво ще последва?

Няма как да се залюби, щото сред родата на кралското семейство няма източноправославни. А там не се женят за случайни (извън рода, дори да става дума за далечен роднина - както е случая с Кейт и Уилям)

тва е положението- не е лесно да си принцеса- не може да обичаш ,който ти искаш= спомнете си смъртта на Даяна по време на любовта и с арабина

съжалявам,ченяма как да кача да видите моя снимка в деня на раждането на детето ми, което също беше едро 3,850 кг - изглеждах като ученичка, изобщо не можеш да кажеш,че съм раждала.Обаче бебето си имаше белезите от раждането,понеже беше едро и излезе трудно,имаше червенини по лицето и главата и това се вижда на снимките. Та ,това което на мен ми прави впечатление в случая е точно вида на бебето, което изглежда перфектно.Второто ми дете което се роди изключително бързо и лесно без никакъв травматизъм, ами и то беше едно такова тук там позачервено по лицето,който е виждал новородено знае как е.Явно има някакви акушерски техники, знам ли, при израждането, за да има този вид новородената принцеса.

кой го интересува твойто бебе как си го родила,бе жена ахаха

Ще умрете от злоба!