Венета Райкова отпразнува две годишнини

Водещата, която отскоро има ново предаване - "Дневникът на Венета", навърши 41 години.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова отпразнува две годишнини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФИЛИПОВЦИ. ЛИВАДИ. ПОМНИ ЛИ

За първи път виждам и чувам някой сам да си честити рождения ден.Явно никой друг не се сеща за нея.Жалко е.

Тази дали има една снимка без манджа пред себе си?!? Изглежда, че сама се смята за фон на храната.

бахти безмисления коментар

Много ама много елементарна женица.Телевизиите ги избират с конкурс по-по-най неприятна и тогава ги назначават.И недоразумението Венетка и Джуджи която напоследък ни я навират не само от тв.екрана но и от сайтове са точния пример за това.

Много моля ДИР-а да не ни занимава с тая противна жена!

Най радостно е когато беше при папата на Шоубизнеса, след като се беше снимала гола, но въпреки това равиваше някакви философски теории. Тогава Роско Безноско и каза какво говориш за философия и религия, не си се снимала за Библията а за плейбой. Не знам защо, но когато говори, дори в сериозни интервюта винаги имам чувството, че звучи адски подигравателно. Дали и е от гадният глас или от друго но трудо я понасям. Може и да е субективно.

Ей деба. Тъкмо я забравих тая! Някои хора просто не искат да бъдат забравени. Деба и лайфа, деба и звездите му български! "Всичките мечти" в какво се изразяват: - дойдох у градо! - ожених се за мъж де ма не мариза много!

Тея са само на маса. Баси тупаните.

Тази женица като я видя и получавам обриви!

Абе тая става ли въобще от тая маса

забелязахте ли как е изтопосала това малкото зад тях с таблета....хаха

Да, много е центрирано, точно по средата, като за снимка. Сигурно специално е викнала фотограф за случая, циркаджийка.

А "това малкото , какво прекрасно име има"-ПАТРИК да е живо и здраво детето то не е виновно , виновни са Простите му родители .

позитивен човек сам ....но тази ме дразни ...алчноста за пари и изкриви физиономята

Алчност не само за пари, но и за известност. И е известна.

На тази снимка приличат на две двулевови банкноти и половина! Питате защо на двулевови ли- Защото са евтиняци, ха-ха -ха станали за смях.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ПРЕСТОРИМ,ЧЕ ГИ НЯМА- ПРОСТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ - ТЯ, ДЕНИС, НИКОЛЕТА, ФОЛКА, ТЪПИТЕ ПРЕДАВАНИЯ И ДР. ПОДОБНИ , Е ТАКА НИКАКВИ КОМЕНТАРИ, НИЩО

Иначе рискуваме да попадне в най-четени коментари, което е + "плюс"за нея, а тя хич, ама хич не заслужава. Но пък всички коментари са забавни. Кое да изберем?

Личи си колко ниски са мечтите ти, щом като си ги сбъднала. Е да-ожени се за плешив мъж, детето ти се казва не как да е , ами Патрик, водиш предавания, ако че твърдиш, че си юрист., на всички празници се снимаш на препълнена маса. И друго какво, все мечти, които говорят за един неграмотен и малък човек. Е щом те влече??!!

Браво, много точен коментар! Юрист и икономист, но иначе водеща на тъпи, махленски предавания. Глуповата, елементарна, но пък със самочувствие! И на външен вид не е нищо особено. Да е жива и здрава, и да се скрие, че коментарите тук показват колко харесвана личност е....

Венето, Тишо само тази раирана ризка ли има? На всички снимки все е с нея. Човек като мине покрай ресторанта им, вечно мирише на изгорели манджи, отвън личи, че от години не са пипани стъпалата и интериора. Дано тия перденца и завески някога да са видели вода и сапун, ама надали.

най надутото същество и антипатична селянка,не знаете как се държи като влезне в магазина в който работя....надуто,капризно и с нея никой на ТИ не може да говори...

Така е -съседка ми е .Но нали знаеш кой се държи така - Комплексирания и простоват човек ........Това е селянката Венета

я познавам само от екрана, но й личи каква е само като си отвори устата..

Нали и е много лакома, нищо, че изглежда малка.

по повода, че "никоя продавачка не може да разговаря с нея на ни". Ами естествено! Има си норми на поведение - където и да си, по етикет, никой от обслужващия персонал не може и не трябва да ти говори на ти!

Ако не беше тоя фейсбук, как ли щяхме да се информираме за това грандиозно събитие-Венета пак на маса. Защо не заведат това дете сред природата, ама иначе как ще говиди народа как си играе на таблета. Леле колко е умен, тц-тц-тц, страшен е , забавлява се в ресторанта, зад гърба на родителите си, които така желаят да им се завижда, че се изтипосаха сам сами на великия рожден ден на тази първобитна патица. Завидяхте ли и , а? А така. Чунким другите хора не празнуват рождени дни. Венето, Венето-о-о-о кога ще излезеш от собствения си филм, никой не го интересуваш, че така да афишираш "личния" си живот. Личен, личен, колко да е личен, когато ти самата се хвалиш с нещо, което не е за хвалене- 41 години.

Тия на всичките им снимки само плюскат, нещо друго случва ли им се?!

То плюскаш, плюскаш, пък се наложи да се изтропаш някъде. И така възникат: Събития...Новини.... Хайлайф...

Тези двамата са ми адски антипатични и изкуствени

ако не ме лъже паметта, тия двамата бяха на път да се разведат, ама Венета излезна по "новините", че е била бременна. Според мен са се разбрали да си останат "заедно" за пред камерите и отвреме навреме няколко снимки във фейса :D

Да е жива и здрава Венетка. Пожелавам и повече никога да не се връща на екран , защото НЕ СТАВА ЗА ВОДЕЩА . Очевидно е едно дошла е от провинцията в София за да "стане гражданка" но за "съжаление" селото не е излезнало от манталитета и с две думи - комплексирана селянка .

еманация на ума, триумф на красотата, квинтесенция на журналистиката, пиршество на естетиката, апотеоз на християнските ценности, апогей на... Абе с две думи:"Поповски номера, един връз друг, с елементи на Тишовщина..."

Милото момиче като малка сигурно е яла само филии с мас, затова сега се снима все на отрупани маси - голЕма простакЕса.

Hено и Hеновица ...

ЧРД Венета

Венета М-------та се тая стига с глупости

да е жива здрава, да си гледа детето и мъжа, ама по-добре да не се връща на екрана. не става.

Това е вярно.

Да е жива и здрава! ....и да почерпи! хихих

Как ще почерпи, не виждаш ли, че е толкова стисната, а иначе нея да я черпят-става. Как един тесногръд и елементарен материалист чакаш да те почерпи?

хахха, мен не чакам да ме черпи! Казах го най-общо - да почерпи за свое здраве! Ама и хич да не черпи, все ми е едно! Не я познавам лично, но имам приятел, който я познава лично.... Мнението му за нея е меко казано неласкаво!!!

Ех, силно одърте, ама на времето какви работи правеше! Ех ...

м че разкажи ни?

Погледни на тая постна маса и липсата на гости и разбери, че Ми ... Венета е зле с парите и сваля цените. Така, че няма нужда от раскази, ако обичаш старо и имаш пари ... И се пазари!