Камен Воденичаров: Готов съм да осиновя дете

Камен Воденичаров признава пред сп. LOVE style, че се е замислял да осинови дете.

Обратно в новината

Коментари - Камен Воденичаров: Готов съм да осиновя дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не може да ме убеди, че е нормално да се дават за осиновяване деца на гнусари, които ровят из отвратително-миришещата отделителна система на човек. Че и ближат разни работи, дето смърдят на разложение. Очевидно нещо не е наред - иначе в ресторантите щяха да ни сервират същите работи. Ултра гнусотия, ултра изродия, ултра извращение.

Дир.бг, бъдете така добри да почистите малко след този индивид, че отдавна е излязъл от добрия тон за коментиране!

i_iskren@mail.bg

Защо? Защото говоря нелицеприятната истина ли?

Защо с такава омраза към отделителната система? Всеки орган в човешкото тяло е важен и не може да се отнасяте към някои органи с такова пренебрежение, защото току виж, че се е разболял и Ви го отрежат, та после ще се чудите как ще живеете без него.

i_iskren@mail.bg

В слуай, че не сте разбрали, в коментара не е насочен срещу отделителната система, а срещу извращението на някои хора, които с гордост "дегустират" от "продуктите" на отделителната система.

Децата са дар от Бога и ако се възпитават правилно - те ще са истинско благословение. Чрез децата, хората са в състояние да изпитат истинската любов, неподправената любов, която нашият Създател изпитва към нас. Не любов, заради красотата на тялото на човека, когото "обичаме" или пък за материалните придобивки от човека когото "обичаме". Втория тип любов си заминава при промяната в красотата на тялото (възраст) и т.н. Само децата са в състояние да ни дадат да се докоснем до разбирането на истинската Божия любов. Тази душевна празнина се опитват да запълнят и хора като Камен Воденичаров.

Горките бездетни. За тях какво мислите?

i_iskren@mail.bg

Честно казано ми е жал за бездетните хора. Особено за тези, които доживяват до 50 и нагоре. Но има поне няколко начина бездетните хора да прочистят тялото си от токсините, които причиняват нарушения в репродуктивните им органи и да имат деца (прием на луголов разтвор за възстановяване на яйчниците е един от тях).

не си прави труда каменчо децата са най-неблагодарната пасмина ,от мен да знаеш, живей си живота и това е, другото е от бога

Камен е от стария и изчезнал вече софийски елит - изискани, интелигентни хора с класа и без грандомански претенции. Нищо общо с днешните "елити". Освен това е безкрайно позитивен - като се появи и те кара да се усмихнеш. Това малко хора го могат.

Никой не отрича качествата на Камен Воденичаров. В момента става въпрос, че той иска да си осиновява дете.

С тези си качества би бил чудесен родител!

Абсолютен пример на "герой на новото време"! Посредствен артист, политическа помивка,чалгар,обратен,натрупал богатства от лъжекултура и конюктура а ку.венските медии го пробутват като част от "елита"! Пу!Такива определиха накъде да вървим/само надолу /25 години! Сигурно се мисли за Елтън Джон? За осиновяване трябва да се дават деца на СЕМЕЙСТВА и то нормални семейства в пълния смисъл на думата!А не на някакви бъркани!

Див си. Селянин си.

Абе като чета новините напоследък само за бити и убити деца пишат...и все са с НОРМАЛНИ ХЕТЕРО родители...та не не знам защо се мислите за нормални...!

i_iskren@mail.bg

Защото са безбожници - затова.

Честно казано не искам да мразя никого, независимо дали човека е хомосексуалист или крадец, но това не значи, че не мога да мразя греха на човека. Казват, че няма нищо ненормално в това, човек да е хомосексуалист - ами тогава, защо партньора му на Камен не му роди?

1. Защото няма партньор!? 2. Защото не може д аима деца!? 3. Защото е на възраст, от което следва 2.!?? Каквото и да е, НЕ ЗНАЕШ какво му е на човека, следователно НЕ МОЖЕШ да го съдиш и да обявяваш нещо за грях от НЕЗНАНИЕ!!!

i_iskren@mail.bg

Още малко ще кажеш, че не е хомосексуалист.

Вземи и си намери добра девойка и на децата си автор бъди.

Казва се създател, а не автор. И не е нужно да е девойка.

А всъщност Каменчо , както и многознайкото Слави Трифонов са различни от другите мъже. Раздвоение на личността, искат да са мъже, но ги влече левия тротоар.

Много го харесвам, пожелавам му само здраве и много, много любов!

Помогни му за детенце тогава, щом го харесваш!

Извращение ... тотално извращение на всеки природен закон... на всяка "фабрична" настройка на човешкото същество. Колко заблуден трябва да е човек, за да си мисли, че хомосексуализма е нещо нормално? И с просто око се вижда, че мъжа и жената са създадени един за друг. Половата им система е дизайнирана по такъв начин. Всичко останало е извращение на това, което е предвидил Създателят ни. По това, което се случва, личи че денят на съда наближава. Правим всичко точно наобратно на Божиите настройки. Живеем в един антибиблейски, антихристиянски свят - света на антихриста. Докога мислим, че ще изтърпи издевателствата ни чистия и свят Бог? Докога?

Алелуя! По принцип си прав, ама с тоя патос ще те направят на нищо тук дращещите. Само почакай...

Неема бе, не го слушай тоя с трите кръста! И яз мислим като тебе - така съм дизайниран. И прочия ...

Няма по-нормално нещо от любовта! А такива като теб са за затвора!

На тебе пък май мисълта ти е обратна - четеш нещо, разбираш го обратно и хоп - в затвора! Я да се извиниш на човека!

i_iskren@mail.bg

Така ли? И кой си ти, че да определя кой е за затвора и кой не? Кой си ти, че да цензурираш правото на глас на хората? Май малко в повече ви идва толерантността на хомо хомо сапиенсите. Никой не ви е спрял да си бъркате из която фекална дупка искате - никой не ви е спрял да говорите, че ровенето из миризливи фекалии е ок. Но да се опитвате да цензурирате другите мнения е недопустимо. Кои сте вие, че да отнемате исконни човешки права?

Според мен, педерастията (или както му е там модерното име) е един вид израждане на гена. На този свят няма случайни неща! Та в тази насока си мисля: чия е "заслугата" на тази промяна в гена на даден човек? Дали на човека? Или на някой друг? Или и на двамата? И защо се лансира така в медии тази промяна? Мислите ми не се отнасят само за героя от "новината"...

i_iskren@mail.bg

На духовно ниво е. Зад всеки грях стои дух, който променя начина на мислене на даден човек.

В миналото почти всички философи ,изобретатели и военноначалници са били обратни като леонардо да Винчи и Микеланджело а великите кръстоносци им е било тотално забранено да правят секс с жени а само с мъже дори в знак на обичта си към църквата са буквално ближели гЪзЪ на свещеника което е било като свещен ритуал. В днешно време станахме много праведни и мъжествени а всичко което ни крепи е злобата и умразата към всичко. Не ме интересува кой с кой спи а дали има качества и добродетели а Камен ако мисли че може да създаде или осинови дете и по важното да го направи позитивна личност защо му е общественно мнение ?

*Изложената "историческа" справка е пълна глупост. Да не се чете.

Леонардо и много други са били хомосексуални, бисексуални и педофили, но чак пък всички кръстоносци?!?!? Виж, за някои рицарски ордени (като тамплиери и др. бивши тайни организации) мога да се съглася. Покрай тях и до ден днешен гърмят такива скандали (независимо дали са се предрешили за пред обществото за католически свещеници, филантропи или т.н.) По-интересното е, че Дан Браун (и подобните му) ни заливат с представите на точно тези хомосексуалисти (като Леонардо и др.) - кой е бил Христос и как е живял. По-лошото е, че много хора им се връзват. Трудно е да се живее по Божиите стандарти - не трябва да се краде, да се лъже, да се изневерява, да се мрази (и т.н.) и ако храесваме греха искаме, винаги можем да си намерим оправдание за всичко, но ако наистина молим Бога от сърце - Той ще ни освободи от всеки грях (включително и от хомосексуализма).

Хората са такива каквито са и са от там от кадето са ! ти си вярващ и религиозен човек но от сърцето а не от душата бъди здрав и направи нещо добро не чакай да ти се върне и направи пак така може би един ден душата ти ще застане над всичко.

Уточнявам че така небедените за велики кръстоносци не са били християни. Те са воювали за разширяване на влиянието на папството, а не за християнството. Не бъркай кръстоносци с християни.

Интересно, как в България има (явно добре платени) десетки организации за защита на котки, кучета, а днеска и на агнета, а пък за защитата на децата никой не се интересува... Нормално ли е всичко това?

Камен Во е сладур, а хомофобите са лузъри и смотаняци!

Ами нормално е да има процедури и условия. Това да не е като да си вземеш домашен любимец:..."Готов съм да си взема куче, ама още го мисля...". Като искаш да направиш добро на дете изоставено от родителите си създай фонд и използвай средствата за образование на дете или деца от дом, но не го вземай като домашен любимец, за да си храниш егото. А най-добре първо създай семейство, пък тогава говори/работи за дете.

Това за всички бездетни хора ли се отнася или само за определени? Вие посещавали ли сте детски дом?

Вместо да се Кани, да вземе и да го Направи и да не си търси измислени оправдания. Добър Човек е Камен и не е лишен от средства. Поне едно Дете може да отгледа и да му даде образование и път в живота. Останалото са алабализми.

А дали ако вземе и ще го отгледа? Или ще плати на детегледачка, та тя да се грижи за него?

Ако ще ще плаша на детегледачка, да гледа да е някоя млада, та белким ... Нали? Така де!

Може вместо детегледачка да вземе детегледач.. Знам ли?

Защо да не го направи? Най-малкото би било благородно в това свинско време. Но нека първо опита със старата си дружка и чак тогава. Нормално. А ние с вас да пазим медийна тишина, защото не е наша работа. Нормално. Честит празник и приятен уйкенд!

продрусан педал! ами нали като го питат в училище коя е майка ти? какво ще отговори клетото ами майка ми е мьж.......... долно човешко падение!!!!!!!!

Не си много нормален,щом пишеш глупости.Пробвал ли си го?

Баси озлобените от живота хора,като че ли чакате на прага на поредната новина за някой и се нахвърлят като лешояди на мърша,като че ли на всички тия които го упрекват без да го познават лично живота им е на шест,повечето сте шушумиги заврени в задният двор в реалността без никой да се интересува от вас и за това бълвате толкова омраза към всеки и всички,защото нямате личен живот,нищо лично.......но има поговорка....."както се държиш,това и получаваш",айде останете си със здраве хейтъри

А защо не го направи по нормалния начин . Да си намери едно добро момиче и да си направят . Може и няколко . Има си пари, нищо не му пречи . Ако се оплаква, значи проблема му е в горния етаж .

Защото е всеизвестно, че е гей. И макар опитите да продължават - досега няма прецедент - все не става.

Тоя бил гей, оная била к...а. Така не може. Да не сте ги пробвали лично, бе, тикви? Човекът деликатно ви казва, че само е чукал съседния пол и, вие пак - гей, та гей. Даже има публични личности, които нарочно поддържат загадъчен двойнствен имидж и вие явно сте се хванали яко - та това е само бизнес, бе, мухъли. Част от сценичния имидж, така да се каже, за да им купувате билетчетата и да има какво да коментирате - като подхвърлен кокал на улично псе. Колко сте лесни и наивни. И как тогава ЧЕЗ и Софийска вода няма да ви лъжат бе?! Ха-ха-ха. И кой ли не още, който ви хване.... Айде сега бегайте да почивате, че утре пак ще ви емнат и ще задръстите улиците отрано като хлебарки.

Интересно, дами и господа..когато тук някой плахо се изкаже в полза на традиционното семейство( мъж и жена) веднага го обявяват за задръстен..не знаех че така са се "променили" нещата Но, по темата, Камен може и да е гей, не зная, но е доста позитивен човек и има свежо излъчване, не парадира със това( ако е така разбира се) и е много позитивен образ, един от малкото последните 25 години Жалко, че няма да види себе си в поколението си ( не е късно разбира се) , но поне може да възпита 1-2 деца и д аим даде шанс

Точно! няма какво повече да се каже! няколко плюса от мен.

А замислял ли се, какъв пример в живота ще има даде? Продажност и педерастия?

минусите да се обосноват

Душко, до са никой не твърди обратното, пак нещо не си разбрала.

си вземе, какво му пречи?!?Парички си има, изоставени деца колкото искаш и остава само да намери някой на неговия акъл и всичко е готово!!!

на самостоятелен родител или хомосексуален/ни не трябва да се дават права за осиновяване - винаги има съмнение, че се опитват да компенсират недостатък на личността и поставят личен интереси пред тези на осиновеното дете. така също би трябвало да се отнемат децата на доказано неспособни родители. държавата е длъжна да осигурява стабилен дом само в доказано стабилни семейства, по възможност със собствени деца

А бездетните да ги изгарят на кладата, нали?

абсолютно НЕ, те са едни от малкото родители, които са способни да осъзнаят ценността на човешкия живот! те би трябвало да са от доказано способните семейства

Извинете - той гей ли е или бисексуален.? Моля да ме осветлите по въпроса.

Извинявай, а ти травеститка ли си или хермафродитка? Много е важно, осветли ни!

жената има право да пита. Иначе стават трагични грешки. Влюбваш се в някого, пък той харесва своя си пол, а сега де!?

Изглежда се лута, както се казва, между двата бряга. Като по-млад е имал приятелка, после е взел да харесва мъжете. Сега пък се вижда отново с неква жена, но може би не в интимен смисъл.

Би е.

Е, то от много "би" за пари накрая е сам.

Благодаря ви, че нито за минута не ме оставяте да се чудя защо напусках България! Прекрасни сте, не излизайте от там, стойте си в комфортната зона и не се мъчете да разбирате света! И към всички нормално разсъждаващи - дано не сте останали в цартсвото на слепите!

И за какво я напусна. Щото на някой му дремеше за теб и на кой бряг си? Едва ли... Ако това е била причината - вече можеш да се върнеш и да си педерастееш на воля. Времената са други.

Не, причината е, че учих в чужбина. Малко е трудно след като си била заобиколена от нормално разсъждаващи хора, които са видяли повече от теб и има на каквао да те научат, да се върнеш и да заживееш отново с хора, не виждащи по-далече от носа си. Направо си е невъзможно. Защото като спориш с глупави хора, ти самия изглеждаш глупак. Порочен кръг, няма оправия.

Очуден? Аз съм Узадачен...

И как е харесват ли ти на черните ... докато миеш чинии

Мина, явно много са те МИНАвали, за да се чалнеш така.

Кръга от познати ти е леко странен. Все такива ли ги знаеш?...

И на какво ще възпитаваш детето дето искаш да осиновиш- на гейски цености ли? Гейовете далече от деца.

Майки, пребиващи децата си, бащи-алкохолици, родители, които никога не си говорят, а вечно крещят-приближете ги тия деца!

Що за тъп аргумент? При това преекспониран? На нещо ново няма ли да ви научат на ЛГТБ-сборищата?

Що бе, няма ли кой да ти направи. Я се вземи в ръце , още си млад. Пенсионер де.

Колкото и да злобеете, Камен е творец, който си е спечелил завинаги място в пантеона на българската култура и в сърцата на хиляди българи!

Ееее, посмали малко - чак пък голям творец и чак пък в пантеона на културата... там шоумени рядко се допускат.

В случая не коментираме Камен твореца, а Камен майката. Мисля че има разлика тъпунгеро.

Ами, не е точно така. Камен не може да пее. Притеснява се когато води на живо. Като бизнесмен е кръгла нула - каквото и предприятие да е захванал все го е фалирал. Баща му беше шеф в БНТ, на рекламата, доколкото си спомням - той проправи пътя на КУ-КУ. Камен е хубавец и симпатяга, ама... дотам. Няма пантеони, няма некрополи, няма акрополи.

Симпатяга е. Може някой да го уважи и да си роди.

хаха,смешен халтурджия..

Как така мека китка се влюбва в жени...,което пък се потвърждава от намерението да се осинови дете,нима се свършиха сурогатните моми?Как го прави Азис,що не се посъветва с него?

Този път няма да се повтаря поста. Хората с различна сексуална и житейска ориентация, защото едното е свързано с другото, не са дискриминирани. На никой не му пука какво правят в спалнята. Не му дреме. Те вече не искат равенство, не искат права, а искат привилегии. Няма за какво. Феминизма и ту-ту-ру-ту-ту-тизма са две страни на една и съща монета, която води до крах на семейстовото. Да си решат проблема с природата - кой ще ражда, кой ще кърми, кой ще мама и кой тати. КОЙ, КОЙ, КОЙ?

Много точно написано - не искат права, а ПРИВИЛЕГИИ! Точно това ги прави нахални и отблъскващи.

Добре се описа. А с драскането и обидите тук го доказваш. "Нахална и отблъскваща." Сори.

Тъмен балкански субект, феминима се бори да не ти готви жена ти, докато ти си чешаш....квото имаш там, а да станеш да и помогнеш.

Феминизмът не се бори. Борят се феминистките. И се борят за това не мъжа да е равен с жената, а жената да вземе мястото на мъжа и пак да има неравенство, но с обратен знак. Хем мъжа да работи, хем да плаща сметките, хем да отваря вратата, хем да мие чиниите. Искате най-доброто от двата свята - привилегиите, които е имала патриархалната домакиня, заедно с правата на еманципираната(не е едно и също с феминизираната) жена. Няма да намерите такива балъци. Аз моя го въртя 20 г. - уж е шеф в къщи и патриарх, пък става каквото жената каже. Това е патриархата. Феминизма е за жени без мъже, които си търсят оправдание. И заради това демографският срив ще се задълбочава

прекрасно би било. успех, камене сигурна съм, че ще отгледаш прекрасно дете!

Нека първо го роди, пък после ще видим.

Как такива забавни съшества като теб все още дишат, имитират дейност и живеят?....

Е нема как да си от Лондон, с тоя мозък...

Мозъкът й пулсира някъде в тъмното Средновекивие. И на Марс да е , с този начин на мислене си остава същата задръстенячка.

Мозъкът не пулсира, сърцето пулсира, глупчо! И защо да е в тъмното Средновековие, за това, че отказва да приеме агресията на хората със сексуални отклонения и напъните им да осиновяват деца?!?

130 коментара за толкова кратко време, пропити с ярост и злоба, под една толкова човешка статия! Това си е направо рекорд за книгата "Гинес"! Явно темата за пан-, хомо- и транссексуалността ужасно интересува истинските български мъже, а и жени :-))). Започва се от люта критика на това "извращение", правят се нелепи сравнения с некрофилия, зоофилия, педофилия и пр,. преминава се през омразата към САЩ и ЕС, излива се дълбоката любов към Русия и Путин и се стига до извода за "налагането на нов световен ред и ценностна система". Не знам дали коментиращите тук си дават сметка какви лични, национални и преди всички СЕКСУАЛНИ комплекси издават чрез антихуманните си , агресивни, на места смехотворни и жалки коментари. Слава Богу, че страната ни все пак в ЕС и част от цивилизованата общност, та вашите "премъдри" мисли и разсъждения ще си останат само във вашите задръстени глави ! В противен случай вие бихте унищожили без да се замислите различността и неподобните на вас. Бихте задушили децата, сред които със сигурност има хомо- и бисексуални. Заради вашето тесногръдие и балканска простотия бихте ги принудили да се крият и да не живеят живота си, да страдат и да се разболеят в крайна сметка. Това ли искате? С такъв начин на мислене си заслужавате духовното и мизерното съществуване, в което сами сте се натикали! От индентичните ви коментари става ясно колко сте незадоволени и недоволни от себе си. Давайте в същия дух, плюйте срещу всичко по-различно от вас, обиждайте тези, които имат кауза и я осъществяват. В кочината наречена България сте силни герои, но извън нея пълните гащи от страх и срам. :-))). Не ставате, вие сте пародия на мъже тип Бай Ганю и жени тип "Не съм от тях, как` Сийке"!

поредната лгбт лекция и зомбиране, като сектански проповедници сте

Крайно време е смените или поне модернизирате опорните си точки, а не като червените тикви да повтарята до засиняване вехти неадекватни лозунги.:-). Размърдайте си мозъците и съчините нещо по-актуално, за което да се хванат глупаците и да ви припяват. Хайде, давайте, можете го.

Абсолютно! Не само, че се опитват да изнасят (стереотипно заучени) лекции, но са и отблъскващо агресивни. Толкова ли не разбраха, че обществото ни има достатъчно развити защитни реакции и лесно не могат да пробутат мита за "нормалността" си... Смешници жалки!

също използвате доста злобни определения като "простотия", "антихумании", "агресивни" и т.н. А това в крайна сметка говори достатъчно красноречиво за Вас. А иначе, по темата, природата го е решила - ако е искала е щяла да ни направи еднополови или хермафродити. Да, ама не е! Ние, човеците, по природа сме хетеросексуални. И науката трябва доста да напредне за да се стигне до онзи момент, когато само единия пол (без другия) ще може да се размножава.

Защо свързате сексуалната ориентация с разможаването?! Време е наистина да смените опорните точки. Всеки хомосексуален може да направи колкото си поиска деца! Природата е решила да има хетеро-, хомо-, би и прочие сексуални, а не Вие!!! Ставате смешни с теорията за изчезване на човечвството заради гейовете. Те са, били са и ще бъдат в рамките на 10%, а това не застрашава бъдещето на Земята. Напротив, населението се увеличава драстично, въпреки повтаряните от Вас едни и същи смехотвовни мантри... Поради Вашето примитивно мислене много гей-мъже са принудени да се крият, да се женят. Това добре ли е за една жена?

Да не видиш нещо от другите, по-известни педерасти. Само, че те ползват сурогатни майки, а ти си толкова стиснат, че си готов да осиновиш първото изоставено в дом ромче, защото там други няма.

В България сурогатното майчинство е забранено.

колкото за толкоз ще отиде в чужбина

А сурогатното БАЩИНСТВО?

Кусура ти е дете....Това PR ли е?

Крайно време е да се вземат мерки и да се криминализира хомофобията!

Стою

Ква фобия, пе...че? Някой се страхува от теб ли? Или някой те мрази?

Преди малко написах коментар, който беше изтрит по неясни причини. Не цензуриран, а изтрит. Единствената причина може да е редакционна политика. Та той гласеше горе-долу: Вие тъ-тъ-ръ-тите(гейовете) бяхте интересни от 10-ти ноември до десетина години по късно. Тогава имаше някаква съпротива и някаква дискриминация. В момента на никой не му дреме кой, как, с кой си го слага. И не сте интересни. Хората имат по-сериозни проблеми. И това ви дразни. Никой вече не ви обръща внимание и не му пука за вас. Не сте нещо особено и това ви влудява. Просто сте си едни хора, които правят по-различни неща в спалнята си. Вече не стига вече да си "различен". Трябва и с нещо да допринесеш за обществото. А вас това не ви устройва. Вие не искате равенство. Искате привилегии. Проблеми с хората вие нямате. Имате с природата - как ще се размножите, кой ще кърми и т.н. Това, че някой ви напомня за тези проблеми не го прави хомофоб, а реалист.

Каменчо, направи си! Щом си бил с жена, знаеш как е! Прежали се и ще имаш свое дете!

Стою

Ама и някоя трябва да се прежали. Що ли не искат? Такъв левент!...

Кое дете ще те вземе Камене, ти чуваш ли се какво приказваш? Няма толкова изперкали деца.закъснял си малко !!!

Хомосексуалистите не трябва да имат право да осиновяват деца. Целта на това общество не е да произвежда нови хомосексуалисти, а да се възпроизвежда. За това трябват семейства от хетеросексуални, които изпълняват задълженията си, раждайки, отглеждайки и възпитавайки НОРМАЛНИ ДЕЦА.

А да имате обяснение как от "нормални родители" (според вашите разбирания) се раждат хомосексулани деца? И да не споменаваме тези, които са хомосексуални, но не смеят да признаят пред себе си дори, защото са имали нещастието да се родят в мачовска държава, в която мъжете се бръснат и по цял ден носят розово (справка - един ден на Слънчев бряг и ще ви стане ясно за какво говоря). Или пък са наясно, че са гей, но понеже не е прието да се, се женят, за да направят цяла една къща нещастна, защото се спукват да изневеряват, за да си докажат, че са мъж на място?

айдеее, ти изкара целия свят обратен. Тая песен стига сте я пяли! как стават, ами като някой лгбт хване на тясно някое момченце. Не се правете на света вода ненапита!

Дори в тийнейджърските форуми има някаква модерация, а това е форум на сайт 1 в България, според едно там проучване... Какво можем да прочетем дотук в темата: Кога те изчука та си толкова сигурен? Ко та бърка???! Жуми и.. бий чекии!!! НАХУЙ тъпанарка. без извинение. дано докато видят модераторите, да го прочетеш. ТЪПАНАРКА. ПРОСТАКЕСА. ПОловият орган на баба ти!!! .. ода на курсове по ... дипломация!?... Предпочитам на лелята!?.. ... хвърлям й комбинезона на главата ... превантивно!... Оди ми на дедовия по-добре. Ма ти, с баба Вуна ли се занимаваш , бе нещастник недоносен???! .. Май никога не си чел тука? Малко да позатриете л*ната не е ли време?

jingiby

А дали детето ще е готово за такъв "родител"?