Слави кани световни звезди на ”Васил Левски”

След успеха на концерта в „Арена Армеец” Слави Трифонов и Ку-ку бенд ще провокират феновете си с още по-грандиозно шоу.

Обратно в новината

Коментари - Слави кани световни звезди на ”Васил Левски” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Придворният щут на сараите.

Странна работа. Това, че свирят чалга и тъпи текстове, не е ново. Но те стават все по-големи сатанисти като мизансцен и послание, а билетите се изкупили за един ден. Е това, не го разбирам. Имало много и големи групи организирани емигранти сред публиката. Излиза, че сатанистите са емигрирали от България. Но и много са останали за съжаление.

Странна работа... как така в изолатора в психиатрията имате достъп до интернет

да, Марая Кери, Толкин и Вълкът от Ну, погоди също са сатанисти, ха сега мирясай... :))))))) ейййй, все ще се намери някакъв такъв индивид... не съм фен на Слави и "творчеството" му, ама такива морализатори като горния - плъпнаха като хлебарки...

интересува ме какви хонорари дава стиснатия учиндолец на малката певица?

със сигурност по-голям от цялата ти годишня заплата

че в този късен час на някои им минава действието на успокоителните и започват да агресивничат пред екрана.Колкото и да се тръшкате Слави успя да събере 17 000 и ще успее да събере и 117 000 пък вие си плюйте на него докато ви пресъхне кладенчето.Не съм фен на Слави ама не мога да ви разбера истеричните изблици.

Майкъл Болтън ще подгравя "титана" Слави ли?! хахахаха

глупак ще пеят съвместно

човек върху това продажно КОПЕЛЕ!!!!!! ПЛЮЯ НА ТЕБ БОКЛУК!!! Гнии в АДА!!!! Ти си знаеш защо......

ПИПО

Да не ти е разбил сърцето?:)

Не разбирам тези,които не харесват Слави,защо изобщо си губят времето,за да пишат коментари...ОК, всеки има право на мнение,но за да имаш мнение и да коментираш би трябвало да си го гледал редовно,а по каква логика ще го правиш,щом не ти харесва?

че тоя гнусляр сам харесва ли се,че и ние да го харесваме?!

Ние българите сме невероятно щастливи и благословени да имаме толкова уникален творец като Слави!

Една част сте щастливи, другите ви се чудят на акъла.

гледайте филма ,,Изгубеният рай на Ескобар:........

Какво общо има с тези долнопробни чалгаджии?

Вече никой не трябва да е загрижен за Крисия. Късно е...

какво сте я заопявали ..детето е успяшно.

В какъв смисъл е късно? Когато говорите за деца, трябва да се точни и коректни.

Всички, които продуцентите им са ги закарали при теб, защото са им казали, че това е единственото вечерно шоу в България не са ти просто добри приятели. Те са ти направо първи братовчеди! Дует трябва тука, дует! Имиджа тип "Мерилин Менсън" на петдесет годишен чичко-чалгаджия наистина пълни стадиони. Въпроса е с какво и какви ги пълни...

Ако Крисия изпее с тоя мощен плътен глас на голяма певица " Зайченцето бяло " , "Хей ръчички " или подобна на тях детска песничка определено ще гледам като Слави на кастинга когато я откри , че може и по зле да е.По-добре да пее за бейби викам аз.

нищо конкретно. само от "ранг"-а на...Много цитираме Световно известните, но и детето, ако ни позволят медиите. Айде стига вече глупости!

"звезди от ранга на Майкъл Болтън..." с други думи "звезди" изживяли славата си през 80те. Нещо не се впечатлих! ... но да си кажа чесно, мене Слави на концерта ми стига за да дойда!

Ех.. гледам отново изпзълзяли загрижените за детството на горкото измъчено дете Крисия.Не ви ли омръзна от тази мантра или съвсем ви се е замъглило съзнанието от нея ? Така ли не разбрахте , че това дете обича да пее и че в душичката и вътре е пеенето ? Оставете на нея , родителите и на хората които и помагат да израства като певица да преценят докъде да я " експлоатират " и до къде да спрат.Просто му се радвайте на това хубаво дете , отпуснете си сърцата и без да и предричате най-ужасното бъдеще на пропаднала пияница се наслаждавайте на изпълненията.От тях има много какво човек да извлече като положителна емоция и са толкова истински и изпълнение с енергия.Ако вашите деца бяха таланти дълбоко се съмнявам да ги оставите по цял ден да ги ей така да си играят без да развивате у тях заложбите им.След като е отличничка и нещата и вървят добре вие защо сте се втрещили? Това което сега и се случва да работи от малка с опитни музиканти и да е на сцена е може би най-хубавото което и се случва оставете я да си го изживее.

Слави е много способен човек, а всички които казват друго не знаят какво означава думата обективен:)

Възможно е, но е заменил всичко ценностно с това, което мисли за комерсиално. А това обезсмисля всеки техен ден. Никога не съм мислил, че някой, който е завършил Консерватория, може да има толкова лош музикален вкус.

Какво е показал Слави, че да го харесваме - егоизъм, простащина, злоба, плагиатство, нищо смислено не е създал, цял живот само плюе по поръчка.

Най-после. Слави ще държи за ръка Майкъл докато то пее.

Честно, рядко се среща по-депресивно място от новинарските сайтове и тази "лайф" секция на дир.бг. Да седиш и да съзерцаваш пошлостта, глупостта и нахалството - ето за това е идеална ситуацията.

" ... закри лайва ... " - ако Вазов можеше да прочете какви глупости пишат наследниците му ще се обърне в гроба си. Пейчева срамуваш се да бъдеш българка ли, че допускаш такива глупости да се публикуват на сайта.

коя е пеичева?

лелееее.... тук само деградирали.

Кой,му каза на тоз че е шоумен.Той не е виновен,виновна е публиката. Не стреляйте по пианиста,той толкова може.

Тъжно е ....

Той използва Крисия като маймунка. А тя пее ли нещо детско? Пее за бейбе и неща, от които сигурно нищо не разбира, поведението й на сцена е като на голяма, и това е кариера?

Ще свърши като децата-звезди от запада в някоя драма. Оставете детето да учи и да си гледа детството.

Тя си има родители, обаче те са съблазнени от голямата сцена.

Язък за детето-Крисия, ще я опростачат от малка!

О, не без причина е попаднала там, на мястото си е.

На тоя селянин, няма ли кой да му заплоди приятелката...явно е ялов!

Хейтъри, от задръстването по пътя към Кулата ли пишете? Нали сте в поредната празнична серия, какво висите тука, отивайте да се пълните.

Баси и селтаците....селяниииии...рррр....овце! Проста селска паплач, чалгари - Славчооо и компания...селяндури!

Kalin

Тоя пак се изхвъли като-----на........Майкъл Болтън от над 10 години не прави концерти а пише само музика и не е никакъв фактор.Ако ще ми събира такива.....смешно е да говори за звезди в сегашно време.

Позитивните коментари, възхваляващи Слави и обиждащи всички с различно мнение, изказали се под статията, ги е писал един и същ неграмотник, вероятно самият Слави или някой негов служител, личи си по еднаквите пунктуационни грешки във всичките хвалебствени слова.

Да ти кажа аз пък едни и същи грешки виждам във тези, които го хулят! Както и използването на едни и същи думи, ама какво да се прави, беден им е речника. Явно защото са прочели 1-2 книги в живота си!

Това положението. Продажника Славчо има кинти и си прави чалга сбирки насред СФ. В Бардака само курвите правиха кинти 25 години. Лошото ,че има доста фенове.

Ти май идваш от поточната линия? Нормално е да хейтваш, все пак човека е успял, а ти все не можеш да отлепиш от дъното

Успял този продажник?! Славчо успя пред очите ни изпълнявайки политически поръчки и леейки чалга, и пошлост през екрана. Сигурно и ти си успял като него. Мерси за такъв успех, тъпако.

самотния богаташ Слави, чуди се къде да си дава парите, аз ще ти кажа пич, осинови едно детенце може и да станеш човек

И аз това казвам , защото той не може да има деца т.к е болен от Мс , вероятно и заради това е , толкова нервен

имам близък болен с МС няма такова нещо, той просто е един надут селянин, но Господ дава това което сам си искаш, той искаше слава и пари и ги получи....другото е за хората

Плагиат номер 1 !!!

Momicheta i momcheta, deto pishete, molia ponauchete malko bg gramatikata ta da ne sa vi palni statiite s pravopisni i smisleni greshki. Please!!!

Първо пиши на Кирилица,ако искаш някой да те вземе на сериозно,второ please,в българския език НЯМА,трето Go and F..k yourself!

Пиши на кирилица, смешко :))) Поредния чалгар...

Опростачването на един народ върви успоредно с оскотяването,така че,нищо ново под слънцето.И извънземни да покани учиндолския самовлюбен комплексар е все едно,освен пубертетчета ,които се кефят на простотиите и на цинизмите му,едва ли български интелектуалец ще го удостои с присъствието си.

За опростачването си прав/а , но бих те попитал ти за интелектуалец/ка ли се смяташ след , като обиждаш тези , които харесват Слави .....

Ба, чалгата и проституцията цъфтят. А към този селяндур единственото ми уважение бе, че е армеец. Ама бе. Сега ми дреме. Източваше пари от мутри за да им прави реклами а сега се пише за милеещ родолюбец. Истината е, че и да е избягал от село то селяндурството му не го е напущало нивга.

Жалко,че този купон небеше през м.март да раздава и мартенички.

И какво? - Майкъл Болтън и Слави заедно ще му забият една чалгичка ли?!:)

ще видим пък вие си плюйте

Абе колко от вас, които пишете тук глупости за Слави бяха на концерта му, м? Вие май и по концерти и театри не ходите, ами само висите в чата и се чудите за кой успял да напишете своите глупави мисли! Е, аз бях на концерта и там чалга нямаше, имаше много хубави песни, много български песни. Хората пееха и лицата им грееха. Може да не му харесвам всичко на Слави Трифонов, но определено концертите му нямат равни в България. Пък вие си стойте в чата и си плюйте, а той ще си пълни залите и стадионите!

Слави - чалгаджията, на когото платиха да унищожи българската култура е да вдебили младото поколение...

Не забравяйте и Митьо паинера той е доста по-напред с приноса в опростачването на народа

Слави най-големия чалгаджия в България. Че той има повече народни песни от ретро чалга, бе човек. Казвам ретро, защото приличат ли ти песните на Слави на тези на Фикрет-Фики? Я си пусни едно "Ах ти горе-долу готвиш ли добре??" и после ми говори за това кой разваля българската култура. Или още по-добре - пусни си "Стига" и спри да ми ръсиш глупости, а се замисли.

Слави Матрицата?

Слави не разбра ли , че хората не го приемат, такъв шоумен просто няма!

хаххах завистта е голямо нещо

Аз ли си Ти ли си не те знам но много малко отбтъй нарече ните ЗВЕЗДИ в БГ могат да се похвалят с пълна зала, а това че не ти харесва не го гледай.

Ще покани я Филип Киркоров, я Алла Пугачова такива звезди....

Слави е един некадърник, чалгар и шоуто му се финансира от Руската мафия и шеф му е Йосиф Кубзон.

Цървул руската мафия ли плати на 17 хил. да го гледат или те сами.

А Майкъл Болтън знае ли? Да не се окаже, че вместо Майкъл Болтън, ще дойде Михалис Бутилис от кръчмата "Пияния левент" в Серес...

нека да ги покани...звездите...и да ги остави да пеят,а той да не се показва на сцената...Ще бъде СУПЕР!

Простотията(Славчо чалгаря) няма почивен ден.

Ако докара Лед Цепелин или Rainbow с Ричи Блекмор, ще го призная.

И като го признайш или не... Абе що се вземате толкова на сериозни - някакви мишоци