Мария Шарапова: Искам да създам семейство и деца

Мария Шарапова обяви пред американския вестник "Уолстрийт Джърнъл", че любимата й компания, когато пътува, са нейното куче и приятеля й Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Мария Шарапова: Искам да създам семейство и деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маша, наша. давай Гришо.

Ама тя е много оригинална, бе. Наистина не бях чувал някоя жена да иска деца и даже семейство.

Ами време и е на кака Маша:)

Вярно е, че те се трудят страшно много, за да могат да си позволят да се поглезят. Но има поглезване и поглезване. За един е поглезване да купи на децата си луканка и нови обувки, за друг - да открадне 5 дни, за да почива на Бора-Бора например...

...Лесно е, грабвай една ракета спечели Ролан Гарос , и с луканка в ръка на Бора Бора.

генно заложена у българина завист и злоба към успелия- такива са коментарите АЗ ИМ КАЗВАМ МЛАДИ И ТАЛАНТЛИВИ ХОРА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ

Ako na teb I 10 podobni na teb im e zalozeno ne oznatzava tze na vsitzki im e zalozeno. Edva li imas idea kak izglezdat drygi narodnosti.

пусни Гришо да си ходи, а ти си хвани някой чичко, нека момчето си продължи кариерата...

Първо кучето, че и Гришо... Да не се мае, ами да я награби и яко, по нашенски. Иначе ще си намери някой негър.

Рускинята винаги ще си намери негър, поне това е сигурно.

е па и куче па и негър???

Прочети първо интервюто - Мария казва дословно: My favorite traveling companion is: my dog. Grigor and I both love traveling with him. But I dont take [the dog] out of the country with me. I wouldnt want to subject him to my schedule." www .wsj. com/articles/maria-sharapova-on-the-loves-of-her-traveling-life-1432317637

TIREX

голяма част от $ е спечели благодарение на симулативните мачове. не случайно винаги в неговата групичка е един известен мошеник познат на всички заложни къщи.Няма тенисист с толкова извадени мачове от залози.0:6 /за 6 път в офиц. мачове./ последното съсвсем наскоро от което мошеника хасковски е спечелил над 5 милиона при 1:1 сета в мач с предимство за хасковския залозите се качват никой не допуска че ще падне на 0 коефициента за това е над 200.. помни се още оня смешен мач дето българския мошеник се скъса да греши докато накрая опонента /черен и недъгав му не се контузи... Та кое му е красивото на псевдоспортиста? ! фактите са неоспорими..като и самото му поведение н акорта..е един театър за баламурници..

Малко го прекаляваш, да ти кажа. Ако си заложил недалновидно и после си загубил пари, това си е твой проблем. Аз затова никога не съм залагал и не възнамерявам да го правя и в бъдеще. Само да ти кажа, че 11-ти в ранглистата не се става с измами и симулативни мачове. И още - тези всичките пари са много, но задавал ли си си въпроса, какво им струва това на професионалните спортисти? Не само на тенисистите.

TIREX

не залагам на тенис но коментаторите отбелязват факта за симулативна игра как се нарича 0:6 когато си поставен като фаворит?! става дума за $ .в тениса се правят най лесно от залагания.1 тенисист десет подставени лица. ясни знаци и силни сигнали = дебела банкова сметка. статистиката е видна 0:6 0:6 0;6...

Мария е най-добре заплатената атлетка в света от много години. Изкарва от спорт повече от футболиста Меси! В статията се споменава, че в момента си е осигурила 70млн рекламен контракт с Nike... Ако погледнеш снимката на Мария към статията на WSJ ще разбереш защо и досега се титулува като една от най-красивите спортистки в света и защо получава тези рекламни контракти...

TIREX

какво е да живееш с мошеник шарапова?

Ти си бил уникално ТЪП,бе!

Тоя наш Григор, колко много зложелатели има у БГ-то! Всъщност него мразят, не Шарапова!

Бягай Григоре ,спасявай се. Мамаша не ти трябва!

Аз съм мома за тебе, от Аскъово съм 1,40 с токчетата, гледай Венета за мен не питай!

Споко, скоро ще си намери някоя по-хубава и по-млада и богата и ще е нарита бързо-бързо!!

Знам точно и къде! У ваше село, нали брато?

Много едра и глупава рускиня!

Много ти е тъпо мнението!

Истината боли винаги, нали?

Да не си и провеждаля тестовете на твоя съвременен български, така по-цигански, че е излязла много глупава горката космополитка??!!

Дано да се задържат като двойка. Вярвам във връзката им!

Кой нормален ще вземе рускиня?

А, кой ненормален бг. цинго пише?!

Вземи си една от маалата, ако можеш и нея дя си я позволиш ! В Столипиново ефтинджос ли са или вървят с изолациите на апартаментите?!

Гроздето е киселоооо!

Я си налягай черния, крадлив зад.к! Не щял млада, умна, трудолюбива, красавица милионерка, защото видиш ли била рускиня?!?!

мангасарка?! И какво знаеш за руснаците и Русия изобщо?????!!!!! Изобщо, знаеш ли нещо за нещата?! Тъпанар! Още по-вероятно злобна тъпанарка!

Поне една нормална и симпатична личност дадена в тоя лайф!

Така дръж!

Интересно, първо е кучето, после Григор.

Jeni

Ми да - домашният любимец е някъде след детето и винаги преди мъжа!:)

Браво, така ли разсъждавате жените? Обиден съм!

"OZZY", много си на-зад и много ...си изо-станал (нарочно за-еквам, за да не те обидя). Само ти ли не знаеш, че още от миналия век приятелите на Чо-века се градират по следния начин: 1. Автоматичната пералня и микро-велето; 2. Кучето; 3. Жената. Ако обаче Човекът (мъж по българско подразбиране) случи на жена, класирането се променя. Горното е виц. Горното написах с уважение към жените. И те са човеци. Някои, както и мъжете са човечни, други не. А кучето - то е спътник на Човека през вековете. Сега то е домашен любимец (пет, по ингилзки). Някои си вземат куче да им пази имота, други да им избива комплексите, трети да говорят за кучето си, когато не знаят какво да кажат и т.н.

Бъзикам се бе, човек. И все пак, от кумова срама, трябваше да сложи Григор преди кучето.

Прочети първо интервюто - Мария казва дословно: My favorite traveling companion is: my dog. Grigor and I both love traveling with him.

Допълвам колегите: 1. "Арна ни е момата..." И умна. И оправна. Как ще продължава връзката й с нашето арно момче Гришо - "поживьом увидим." Дано да са щастливи доколкото могат, и да се "поглезват" често. 2. "Многото пари не носят много щастие, но успокояват." Чух го от един позитивен зевзек като Шкумбата. 3. Тези, които се оплакват на фона на това интервю че нямат пари - веднага да отидат да се запишат (те или децата си) в първия изпречил им се тенис клуб и след време ще спечелят пари. Много пари.

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш...

Желаем на Маша и Гришо щастие. Ако се обичат - да се оженят и тя да народи много тенисистчета!!!

пари не му трябват. Маша има всичко!

А ето какво казват швейцарските банкери относно парите- "Парите не могат да направят човека щастлив...освен ако не са в швейцарска банка!!"

Арна си ни е момата ,дано са за дълго заедно с Гришата.

Лека корекция - когато парите стигат за нуждите и амбициите - човек се чувства добре и наистина горницата пари почва да губи значение. На пред план излизат други неща. Зле е когато парите не стигат даже за едни общоприети нужди - тогава си е борба за живот и човек мисли в тази посока. Зле е и когато амбициите разяждат човека и той налита на още и ще. Тогава си е чист самотормоз и там нищо не може да помогне.

това за амбициите много ми хареса. благодаря.

Успешни, красиви, щастливи... Да са живи и здрави!

...от Путин!

" ... няма да повярвам, че парите могат да са основната движеща сила в живота ." Това е до момента когато ги имаш . Когато отидеш на другия полюс . Тогава разбираш ,че без пари няма живот , какво да говорим за нещо друго . Минал съм и през двата етапа и го знам от собствен горчив опит .

Ще цитирам един познат аптекар: "Щастието не е в парите, но не и в това да ги нямаш".

Вазхищавам се на тази красива двойка, радвам се изключително много че се обичат и са заедно. Но за парите Маша не е права...на първо място е здравето а на второ са парите. Ако нямаха пари нямаха да са така известни и да печелят състезания, да развам хората....големи красавци са и двамата дано се оженят, да имат над 3 деца, да живеят щастливо до старини и да си спомнят за младите си години...човек на старини много често се връща към младостта и с тъга и с радост....като мен

Млади , здрави , красиви и с пари , които сами са си изкарали. Супер !!

Мачкай Гришо!

... не всичко е пари, приятели...

"Но всичко е с пари ..."

Да, за съжаление... Живеем в изцяло материален свят.