Мария Илиева и Наско Колев пуснаха лятно видео

Мария Илиева, която е част от журито на "X Factor", и Атанас Колев от втория сезон на музикалното шоу представиха дуетния си сингъл "Така да е".

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева и Наско Колев пуснаха лятно видео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много слабо...липсваше само малко туърк, за да заприлича на клип на изпадналата Джей Ло.

Има само едно нещо хубаво в клипа...плажа...Алипу....едно от малкото диви места на Черно море...

Видях и чух уж "песента". Друго определение освен ужасно не ми иде на ум!

В пълно съгласие с коментарите за липсата на мелодичност и глупавия текст, само обръщам внимание как се излиза от гараж, включва се в движение в дясна лента, криволичи се по осевата линия и в другата лента, и как с някаква безумна цел и в клипа се копира поведение на тежкари и малоумници, за които обаче в реалността пътя не е отцепен, за да снимат своя "невероятен" клип. Ако някой е гледал "Живот на скорост", показват подобни истински кадри на пътя и какви са и могат да бъдат последиците. Освен подигравка с музиката, и пълна безотговорност и към този огромен проблем от нашето ежедневие. Много жалка картинка...

Може ли някой разбирач да ми каже, може ли Илиева изобщо да пее?! От доста време се подвизава по сцените, а досега една, единствена песен не и знам, па да не говорим да си я затананикам!

След като кака Мара ми показа как са мята, как го движи, как са бара, колко са раздава и след като разбрах, че Дриско я гали по дупарата денонощно, някак си не мога да я уважавам вече.

Как ли гила с тея токчета у песоко каката?!

Кака Мара да не е педофилка! Какво е налетяла на децата да ги целува, пък и гол го снимала

де сте вие мамките на тез юноши бледни?! Или като е за кариерата, може?!?!

Много зле! Той се прави на Криско, тя - на Ники Минаж. Текстът няма никакъв смисъл... В чалгата има по-смислени песни! Срам!

18 годишен пубер и 40 годишна леля се гъбаркат в гетото. Да ви имам сценариите. По добре да бяхте завъртяли едно дълбоко гърло опс

мара барачката определено е талантлива а може да бъде и ракета носител и да помогне в старта на кариерите на млади момченца

стига си се излагала като кифла,недеи да развращаваш тя пубертети.мариичето го е отнесла целя.от ден на ден става по голяма кифла.как не те е срам,като някоя брантя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Атанас са му смазали лагерите старите брамтии като Саня и Мара.

Наско е голяма надувка, ама не може нито да рапира нито да пее. Добре че саня му удари една балтия че да му тръгне кариерата

Май само пъпчивите пубери се кефят на тази чалга. Уац ъп нигъ???

Бляк! Пълна боза. Да им имам самочувствието и на двамата. И това ако е музика, ако е текст... Майко мила!

Много харесвам Мария Илиева, но това е падение! Не стига, че имитира по долнопробен начин Дженифър Лопес, на която не може на малкия пръст да стъпи, но всичко щеше да й е простено ако песента ставаше за нещо. Текстът е ужасен - то изобщо има ли текст?! Някакви нечленоразделни изпъшкани придихания. Разбирам, че се цели вече в друг тип аудитория, но и те не са чак толкова зле, че не изискат един по-смислен текст. "Летните хитове" не е нужно да бъдат посредствени!

Предлагам да им дадът Нобелова награда за Литература, текстът кърти !!! Пълна чалга

Кошмарна "песен" с много неиздържан текст и ужасно бездарен клип.

Няма по селяндурски израз от , нека да сме така като сме най зле, село село.....

тя не е от първите участнички за най-красива абитуриентка, нали ...

Божкеле Мария се опитва да го играе стара брамтия от гетото, ама не и се получава. А младежа е голям смешко

Ама мноу зле. Насила хубост не става/ като копирате звученето на Криско не осъзнавате, че се е получило отвратително. Криско не е мерител за готиност. Селящината в текстовете при него е естествена, а при вас е посредствена. Да не говорим за композицията и бриджовете - кошмар. Има още хляб да ядеш момче. А Маро, ти не се излагай и на всяка манджа да си мерудия.. не ти е готина мерудията хич в тоя трак.

Тц тц тц - некадърна работа ! Марийче, хич не ти отива , моето момиче !

Ако песента беше поне на нивото на кълченето в клипа щеше да става за слушане :-)

Какъв е този пубертет, що не изчака малко да му мутира гласа и тогава да се захване с пеене?

Туй дяти що само с какички или лилички се занимава?

Само на мен ли ми се струва,че го е отнесла като куцо пиле домат този момък? Така е,като няма собствени деца,развращава по-младите! Ама рано или късноп всичко се връща...

Само на мен ли ми се струва или тоя ученик адски много копира Криско? В първия момент помислих че е той, чак и движенията му е взел, е*аси аматьорщината.

Първо прочетох част от коментарите, след това гледах част от клипа /не издържах да го изгледам докрай/. Вчера мой познат изказа мнението, че Криско-дриско и сие са преоблечените нови и модерни фолк изпълнители...Не бях напълно съгласна с него, смятах че рап музиката все пак е по-добрият вариант....,преди да видя този клип. Разочароваща "колаборация" :), вулгарно, пошло и неприятно, както за гледане, така и за слушане. Обичам БГ музиката, но това определено не ми харесва. Мое мнение, както са казали хората "На вкус и цвет, тавариш нет!"

Мара все на,, колаборации,, я кара... с децата. И как се лигавчи... Превтасва вече и става смешна да се прави на кифла.

Този наско обслужва всички стари чанти. Мария говори, пее със странен шопски акценти.... Пълен бълвоч

Тъпо!

Много тъжно изглежда човек като се опитва да направи нещо, за което времето му е минало отдавна. тези неща трябваше между 20 и 25 да ги направи Мария И, а не на близо 40 г.... Дори Бионсе вече не се тресе по улиците както преди години.

Абе като се замисля явно Мара го е закъсала за кинти и явно вместо да проституира или да продава наркотици е решила да прави халтура...

Много зле!

Копиране на комерсиални бг бози!!! Кое по-точно й е талантливо на тази девойка? Музиката й отдавна няма нищо общо с таланта! За момчето - няма нужда да се коментира - болна амбиция на Саня Армутлиева!

Чудно ми е кой го лансира това недоразумение Атанас - нито глас (мучи и рецитира ) , нито визия . Всъщност нивото на Българската поп музика е показател за нивото на нацията ни - опростачено и чалгаризирано

1. Копират копирания стил на Крискоф, пак. 2. Пича не може да рапира, нито става с аутотюна. 3. Мария може да го отнесе целия, по токчета!

Пълна боза! Първо да си оправят проблемите с говора, а после да се опитват да пеят/рецитират.

Кристо и Лора, Мария и Наско..нищо ново - музика, танци, клип, облекло - всичко е същото..

Егати бездарната песен, визия и клип ... жалко за Мария Илиева, доста е занижила нивото....

Какво нещо е живота. Преди имаше чалга и поп музика, сега има само чалга. Преди имаше българи и цигани и се различаваха отдалече. Сега като вървиш по улицата, няма разлика, нито в маниери , нито в облекло, говор, доста време трябва, за да се разбере разликата. Отврат!

Да му се не види и дъртият кон :)

Ихааа, тоя Наско голям противняк. Да се чуди човек как хубаво момче може да е толкова гнусно. Може би е пубертетския глас, мутиращ в момента...пфууу отвратител глас. С погнуса трябвше да затворя. Плюс отвратителната култура на негърското гето и комплексите свързани с това да отраснеш в него и после с престъпления да се измъкнеш от там. Само дето циганин да го пееше с някоя циганьорка щеше да е по-адеакватно. И тази г-жа Илиева, хубав глас по принцип, а тук смехория.

Още един опит и ще задмине чалгарите с обиколка. За сега са рамо до рамо. Продължавайте да копаете!

Хареса ми.Цяло лято ще си я слушам в колата...Не ангажиращо,свежо,истинско-кефи ме,като не ги гледам(иначе маѝка и син пеят..)

Свежо? Истинско? ПЕЯТ?

Абе се си мислех че по долу от клипчето с Криско не може да падне ама явно съм грешал. Баси халтурната пумярка, пошла и бездарна!

Много зле!Този път не ми хареса.

Както обяснява Павката на другарката певица Рени в "Оркестър без име", "щот' телевизията издължава"... Гледам на снимките крачката късинки и набити - гледам клиипа - краката дълги и слаби. Дали да не се обадя в телевизията да питам?