Хулио Иглесиас и синът му пяха в ”Арена Армеец”

Испанският ас на баладите се срещна за пореден път с любимата си публика в България.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас и синът му пяха в ”Арена Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ivo 23 абсолютно си прав .....ужасно слаб концерт ...Не повече от 2-3 хл души ,по -голямата част от които доста над средна възраст ,много слабо озвучаване,осветление и най -важното МНОГО СЛАБО ПЕЕНЕ ...добре ,че бяха бек вокалистките по засукани парчета та мъжката част от публиката да оплакне окото и сина му малко да разведри атмосферата....песните си ги мънкаше под носа и ги преполовяваше и завършваше с друга песен ..ха....и 5 пъти повтори колко го болял гърба ....пълна излагация

Трябваше да слезе от сцената, докато беше на върха и милиони жени го обожаваха. Не трябваше да го виждаме такъв - немощен и погрознял дядо.

Напълно подкрепям! Той беше идол на милиони жени и като го видях остарял по такъв тъжен, некрасив начин, ми стана болно и обидно. Не трябваше да допуска да го виждаме такъв, трябваше да остави у нас спомена за онзи божествен, завладяващ глас и расова испанска красота.

Много яки песни има, макар че малко лигав идва от време на време

Хулио е най-великия испански певец!!!, но за Съжаление вчера концерта беше много слаб! Първо организаторите и организацията беше под всякаква критика, стигна се дотам 5 минути преди началния час на коцерта, организаторите да се молят на публиката която беше седнала в страничната част на залата да се премести на централните места точно пред камерите за да се виждало че залата е пълна:-)),голям смях. Хулио не изпя много от своите големи хитове - Байля морена например и много други, и накрая като не излезе на бис той не уважи публиката и своите почитатели и болката в кръста не е извинение!!можеше да изтърпи още 10-на минути! Просто този концерт му беше най-слабия който съм му посещавал!

абсолютно си прав!!!

хулио е ходил при пластичният на мики рурк бая си приличат----напомпени в суратя

Ти на 70 години надали ще се "напомпиш", първо защото никой няма да се интересува от теб и второ дори и да искаш, няма да можеш да си позволиш с тази пенсия, която ще ти стига само за хляб, при положение, че сега не си безделник.

БРАВО НА ХУЛИО! ИСТИНСКИ ПРОФЕЦИОНАЛИСТ! ВЪПРЕКИ БОЛКИТЕ В ГЪРБА ПЯ КАКТО ВИНАГИ БОЖЕСТВЕНО! ПРЕКРАСЕН!

Класика и легенда е Хулио. Де е жив и здрав за да радв и в бъдеще своите фенове.

Прекрасен концерт, прекрасен глас!

невероятен Señor... незнам как е бил на концерта, но моля ви хаиде да не показваме злобата си... 80%от коментарите са лоши... защо все така турсим под вола теле... и злобата ни е приятел N1???... аз сум голям фен на Julio Iglecias... беше ми идол и една от пурвите музи за да науча испански... песните му са красиви...

Значи, защото някога е бил велик и хайде нищо да не казваме. Знаеш ли колко звезди по света са освирквани, защото не се справят добре на концерта. Едното име не те пази, когато излезеш на сцената, хората искат шоу и забавление, затова са платили и отишли, а не някой да отбие номера.

Аз бях на снощния концерт .....трагедия беше ....честно ви казвам по голям смях няма ....празна зала ,за озвучаване да не говорим ,пък за пеене ли ?Кръста го болял 5 пъти го каза ,....че и мен ме боли ама седях да го слушам ....ама съзжалявам

Страхотен певец, но за съжаление - съсипан от разгулния си живот. Казано по нашенски "Гола вода" - на тия години има страхотно изглеждащи световни и наши звезди. Не е нужно да споменавам имена....

Ти откъде знаеш, че е съсипан от разгуления си живот? Човекът пее от половин век, отгледал е 10 деца, за които и с които е преживявал и добро и лошо, и продължава да го прави! Личният му живот не засяга никого, да си прави каквото ще. Важното е , че радва хората с творчеството си и даже когато един ден си отиде от този свят ще остави незабравими песни, които ще продължават да се пеят. За съжаление против възрастта и природата никой не може да се боли.

Хулио Иглесиас е на 70 години, и за годините си изглежда отлично. Не виждам от какво е съсипан, като не е от звездите, които употребяват дрога.

Да бе, сецнал се в гримьорната. Нали го дадоха, като пристигна на летището. Влезе в колата, която го чакаше за няколко минути, като робокоп. Държа се за вратата и трепери, докато седне. Личеше си, че е много зле, още тогава се запитах, как ще излезе за концерта. В такива случаи се анулира концерта, но пусти пари, нали трябва да се вземат от балъците.

Предполагам, че доста кифли са се подмокрили. Вярно е че дядката е голям певец, синчето обаче е гола вода.

Или си музикален инвалид, или не знам..... Синчето пееше много добре! Момчет е с повече данни от брат си Енрике. Има хубав и специфичен глас1 Писна ми от разбирачи. А дори и нещо да нети харесва просто го кажи, не е необходимо да се дават тъпи квалификации

Гласовите данни не стигат. Трябва талант и усет за създаване на песни, усет за шоу, не само за изпълнение. Трябва да си достатъчно харизматичен за да увличаш хората да работят за теб да създадеш партньори. Затова не винаги най-добрите певци стават известни, но като станат какво ще слушаме скучни преправки на стари парчета или още по зле некадърни нови. Аз не харесвам Енрике, но го признавам - задържа се много дълго. За това се изискват много таланти, не само на певец.

Концертът беше мноо добър! Въпреки, че пя преди полу празна зала, бих казала, че успя да съживи публиката. Страхотен глас има, вече е остарял доста, но такъв е живота.

Голям певец пред публика от селяндури! Преди да започне концерта три кифли пред мен се снимаха и тагваха за Фейсбук. По време на целия концерт прекарваха времето в това да обсъждат и проверяват дали някой е "лайкнал", че са на концерт. Зад мен някаква леличка непрекъснато повтаряше на висок глас, че Иглесиас трябва да държи микрофона по-близо до устата си. Човекът има специална техника и нарочно отдалечава микрофона, но ходи обяснявай на жена, която до сега е виждала само как фолкпевица почти лапа микрофона и накрая на вечерта е изцапан с червило. Залата беше пълна не повече от половината. Явно в България вече има публика само за Тони и Фики Стораро и разни производни.

Такъв тутманик като теб на Хулио Иглесиас може само да му диша прахта, не си му нито на парите, нито на постиженията, нито на бройките.

Грешка, извинявам се. Прав си Петър, не четох внимателно поста, много съжалявам за грешката.

И аз на негово място не бих излязъл на бис. Още пееше последните си песни, а десетки хора вече се тълпяха по стълбите към изходите. Голям зор да си тръгнат първи, за да се пльоснат пред телевизорите вкъщи.

Красиви са песните му.

Що пишете глупости ? Бях там, нямаше дори и 70 годишниу освен Иглесиас.

Ти, защото си видял всеки един човек по отделно ...

Впечетляващо: В залата наистина имаше 90-годишни почитателки на звездата, които му припяваха.