”Като две капки вода” препълни зала 1 на НДК

Точно месец след финала предаванетo за преобразявания „Като две капки вода" направи грандиозен концерт в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - ”Като две капки вода” препълни зала 1 на НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че то и радо шишарката ще напълни зала 1, ама това някои радва ли го?

Шоуто беше добро. Сцената и саунда бяха на ниво , участниците се стараха.Аз съм доволен!

Тва е палажението, Минкье!

Концертът беше изключителен! Високо ниво на участниците, отлична организация, много настроение. Забавлявахме се много, залата беше препълнена, зрителите бяха от 2 до 102 години и всички бяха доволни. Дано по-често има такива концерти.

Ще, ще! Хляб и зрелища, а отзад - камшик и още нещо.

Не могa дa повярвaм колко aнти коментaри имa под новинaтa. Ей, хорa товa дa плюете по всичко вaшa нaй-висшa цел в животa ли ви е. Не се ли уморихте, спрете се мaлко!

Ако си извадиш за седмица-две главата от тАлавизора, може и да схванеш поне част от коментарите...

Мисла, че това с концертите е добра идеа! Аз бих отишъл особено ако е на разумни цени. Разумна цена за мен е до 10 лева.

Навярно имахте предвид идеЯ

Предаването ми харесва, но без тези водещи. Те са пълни идиоти и отвращават хората с празно бърборене, с тъпите си глупости и пр., особено Рачков. Смятам, че водещите трябва да бъдат по интелигентни, а не да се държат като безмозъчни олигофрени.

Те за това и са сложени там за водещи. За стадото гледащо ТВ не му трябват умни мисли.Трябват идиоти. Така стадото ще става все по тъпо...

Прав сте, зала България, с бъдещия си диригент, събраха едва 200 човека публика за " Кармина Бурана". А тия онанизми са всяка вечер на трапезата ни.

Мноо дубро шоо е Къту 2 хапки гувня

Ако някой някога открие по какви причини съществува Вселената залата на лекциите му в България ще е полупразна. Полуидиоти обаче пълнят зали още от времето на шоуто Невада и сега Слави, Две капки и.т.н. Това е защото олигофрените в България значително превишават по брой нормалните хора.

Тази Хилда с жабешкия глас е адски противна.

Кои са тези идиоти, които препълват НДК ....

Че БГ е пълно с идиоти - виж само колко десетилетия гласуват за едни и същи червени бандити и техните разклонения!

Биороботите, андроидите, хуманоидите, клонингите с промити мозъци трябва да се обработват постоянно с реклами, сериали, риалитита, холивудски бози, негативни новини, пошли концерти на дрогирани измекяри, с евтини промоции по хипермаркетите, с несъществуващи намаления от по 50 %, с разни карти- карта Била, картъа Пени, карта Еко, карта- на майка им сливата, Роботите и робите трябва постоянно да се държат в транс, да не им се дава възможност да се осъзнаят и освестят...Точкосъбирачи за некачествени подматрачни стелки Тед, бормашини бош и други евтини боклуци... Българинът съвсем е изкукдкудякал... Да ходя да гледам шоу на дрогирани измекяри... Тая няма да стане никога. Нормален човек не би издържал на сатанинската негативна енергия в тая зала!

Шоуто е страхотно интересно и забавно. Това не е конкурс за изпълнители, а забавление което има своята стойност и вижда се достатъчен пазар.

Много си прост бе, Насе.. Ти в кой клас си? Или още си в детската градина? Къде видя стойността в това шоу на алкохолици, наркомани, травестити , певачки и разни умопобъркани изроди? Пазар има, защото има балами и заблудени скотове като теб, които да се радват на простотията на разни измислени певачки и актриси. Даже, не заслужаваш и определението скот, защото един скот , например, е по-мъдър и разумен от тебе и твоите колеги, които се радват ма изродкото шоу.

Ей, васо, асо, со, оооо и прочие псевдоними /нарочно ги написах с малки букви!!!/, колко ти платиха за тролстването???

Васоооооооооо,какво си обядвал бе човек?

Тъпо и пошло, сатанинско шоу на умопобъркани , умопомрачени, пияни, дрогирани скотове с промити от телевизии и реклами мозъци. Шоу на простотията и олигофренията. Шоу на безмозъчни кукли, на палячовци, шутове, имитатори, сплетници, клюкари и некадърни изроди с големи усти. Да ви пикам на шибаното шоу. Нещастни заблудени скотове, роби на труда, роби на хипермаркетите, биороботи с телефончета-докосвачи, айфончета, таблетчета, лъскави колички с лети жанти-тип каляска, ксенон и, с вежди и мигли на фарчетата... Заблуден и оскотял робе.... Все едно сте в пети клас бе, нещастни откачалки.... Детски задници. Кога ще пораснете и кога ще ви дойде акълът и ще престанете да робувате на вещи, личности, актьори, актриси и разни палячовци бе?

къде намери толкова злоба към такова забавно нещо? като го мразиш толкова, просто превключи канала ;)

Абсолютна тъпня - кич и немощ!

Голямо разочарование ми беше снощния концерт...пълна скука. Всички имаха очакването за нови имитации, липсваше каквато и да е изненада.

Не можах да отида,а имах билет. Бяхме група от 20 човека и на никой не му хареса.

Първо не сте могла да отидете, пък после се оказва, че сте били група от 20 човека и на никого не му е харесало!?!?

хахаха :)))