Унижен търновец съди любовница за 50 000 лв.

Мъж от Велико Търново опита да осъди бившата си любовница за 50 000 лв., пише "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Унижен търновец съди любовница за 50 000 лв. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка от тази статия не става ясно, каква глоба е отнесъл "отворкото" за неподчинение на полицая или те нашите полицаи са свикнали да бъдат навиквани и това не им причинява вреди.

Ако всеки път е ходил при проститутка "БИЗНЕСМЕНЪТ" нямаше да се стигне да такава известност и унижение. Мацката може и повече пари да му е струвала.....

Проститутката има тарифа и "кодекс за конфиденциалност"... Любовницата е бреме... Да е мислил! :)

любовницата е по-гадна от съпругата. съпругата като разбере, че има друга някак се нареждат нещата, разбира те. вика, ами хайде заради децата да не се разделяме. внимавай, да не се разбира много. културна работа, все пак ти е жена, мислил си коя ще вземеш. любовницата, оо любовницата, разбере ли, че не е само тя и полудява. нерви, викове, никаква култура и съобразяване. 'ква е тая курва дет си ходил при нея? да не си посмял пак да идеш. само да разбера, че има друга.' заплахи, циврене. малоумна история.

Какви са тези циркове. Че и някакъв смешник тръгнал да търси 50 000 лв. обезщетение. Сега и съруга рогоносец, да заведе дело срещу любовника и булката си та да е по засукано.

Дребен тарикат, който се е опитал да играе "на едро"! Хванал си "бизнесменка" за лИбовница, за да я изнудва. Мечтата на всеки роден "мъж", който се смята за велик "е*ач"! За съжаление, за истинските мъже в България няма да четем в новините - те с нищо не "блестят" по съвременните чалго-мутренски стандарти!

300 лв...Мизерници пълни са нашите прависти. Или отсъди нормална сума, която отговаря на морални щети, или ако нищо не е доказано, не унижавай хората. Какви адвокати и съдии какво чудо. Смешна държава.

Че той сам се е вкарал в ситуация, която му е нанесла вредата. Поел е риска..

Мухльо от Велико Търново... или от което и да е селище,няма никакво значение.

Имате ли представа колко жени могат да заведат подобни искове?! МНОГО СА!

Достоен сценарий за Съдби на кръстопът!!!

Абе мъж, какво можеш да искаш от такъв????

Тоя явно не е мъж, а ти явно не си срещала мъж.

Каква драматична история, уважаеми зрители. Мисля, че веднага трябва да се направи един сериал от, за начало, поне 30-40 епизода.