Българско изследване за добавките, които увреждат ДНК
Шест добавки в храните, означавани с “Е“ и номер, увреждат ДНК и могат да предизвикат онкологично или друго заболяване.
Обратно в новинатаКоментари - Българско изследване за добавките, които увреждат ДНК | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
elick (нерегистриран)
като е толкова вреден защо не се направи нещо за да се ограничи използването му *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.
elick (нерегистриран)
A zashto li vav pochti vsichki salamu ima natriev nitrit....
Ежко (нерегистриран)
Най-канцерогенни са синтетичните подсладители. маргаринът и прочие хидрирани масла, а тези продукти приемаме и в огромни количества - във всички тестени храни, в уж шоколад, уж сирене, уж краве масло и т. н.
Как са ги пуснали да кажат (нерегистриран)
че са вредни от ЕС че са вредни Е тата? Направо да не повярваме. Всички Е та са вредни, ама ако се спрат повечето няма да боледуваме толкова много и по веригата ще вземат капиталистите да стават губещи и ръста на икономикат аще спадне.
НАЙ
"Ние трябва да пазим нашето "ние": Любовта между Пенелопе и Хавиер
Мерил Стрийп връчи на Никол Кидман наградата за цялостни постижения в киното
Бебета и UV лъчи – възможна комбинация дори във водата
Том Холанд потвърди участието си в популярен филмов проект
Осиновените деца на Никол Кидман не уважиха триумфа й в киното
"Ние трябва да пазим нашето "ние": Любовта между Пенелопе и Хавиер
Мерил Стрийп връчи на Никол Кидман наградата за цялостни постижения в киното
Хари ще отбележи 10-ата годишнина на игрите "Инвиктус" в Лондон
Том Холанд потвърди участието си в популярен филмов проект
Харви Уайнстийн влезе в болница