Българско изследване за добавките, които увреждат ДНК

Шест добавки в храните, означавани с “Е“ и номер, увреждат ДНК и могат да предизвикат онкологично или друго заболяване.

Обратно в новината

Коментари - Българско изследване за добавките, които увреждат ДНК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като е толкова вреден защо не се направи нещо за да се ограничи използването му *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A zashto li vav pochti vsichki salamu ima natriev nitrit....

Най-канцерогенни са синтетичните подсладители. маргаринът и прочие хидрирани масла, а тези продукти приемаме и в огромни количества - във всички тестени храни, в уж шоколад, уж сирене, уж краве масло и т. н.

че са вредни от ЕС че са вредни Е тата? Направо да не повярваме. Всички Е та са вредни, ама ако се спрат повечето няма да боледуваме толкова много и по веригата ще вземат капиталистите да стават губещи и ръста на икономикат аще спадне.