Вижте новото лятно видео на Лео, Део и Играта

Део, Лео и Играта са готови с чисто ново лятно парче и видео към него.

Обратно в новината

Коментари - Вижте новото лятно видео на Лео, Део и Играта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 40+ да се правиш на десетокласно идиотче Део беше интересен допреди 15-тина гоини като водещ на музикално предаване, всичко друго около него е падение. Време е да се спре.

Голяма суша из музикалните полета. Нищо свястно не се ражда.

Малко по-хубави танцьорки да бяха намерили. Половината са Мис Грозотия от селска дискотека.

Тоя Део не мина ли 40-сетака. Ако бяха мъже на място, щяха да теглят по една патка на мацките и да си ходят поживо поздраво.

И без да гледам видеото, знам че е страхотно! Браво, пичове!

Какво свястно може да се очаква от един абсолютно празноглав италиански палячо и двама български наркомана?? На онзи палячото мога да му препоръчам да се фокусира в пизеправенето и да не ни тероризира с "творчеството" и "личността" си.

Всички тия не струват дори едно "Тео" /марка еФтин сапун/.

Део май е яко или пиян или назобан, абе мани пълна излагация!!!

Тези тримата май вече издаван трето - четвърто парче... В смисъл време е да кръстят триото... Аз веднага и за име се сетих, ама наследниците на Доньо Донев сигурно държат авторските права...

в който да не ни занимават с това досадно и бездарно "жълто човече "! Навсякъде се навира да изкара някой лев -то не беше водещ после с Лора , сега някаква с неустановен произход , чуди се как да се направи на интересен и да го ангажират ! Вестници , списания ,сайтове , реклами са пълни всекидневно с такива звезди и втръсналите им истории ! Не се пропускат и "новините " около Еврото , Ива Екимовата ,която се чуди как освен себе си да пробута и бездарната си дъщеря , Теди Кацарова , младата майка Юлиана , цяла серия мутреси , весели и богати вдовици , фолкаджийки и т.н. Страхотни примери за наглост , простащина и идиотщини ! Халваджияни , Иван Андреевци , Кънчев и всякакви продуценти и сценаристи на шоута и предавания от рода на "Предай нататък " "Търси се " и много друго ! На зрителите отдавна трябва да се оказва психиатрична помощ и подкрепа след гледането на такива увреждащи здравето и психиката предавания !

простотии, няма ли кой да ни спаси от тези ....

Оффффффф...

А пък тези и тримата са ми толкова еднакво противни. Нямам идея кой ги харесва и кой успява да им напише тъпите "песни". Всимчко което съм успяла да изслушам тяхно е толкова еднотипно и посредствено, че чак се чудя защо се харчат да се продуцират.

Leo's Pizza им е помогнала с финансирането клипа:). Като им гледам цените не им е проблем. Само не знам кой го излъга Лео, че може да рапира - некъв ужас, некъв ад.

Отново се лансират простотиите, на едни набедени за звезди, посредствени екземпляри !!!

На никой не му се бачка и това си е. Станали ми мъже на по 35-40 години и продължават да се правят на 16 годишни и да се излагат. Видеото е слабо, песента също и е правено за да вземат някой лев от участия.