Кои са звездите с най-красиви ходила

Британската актриса Ема Уотсън има най-красивите глезени, стъпала и пръсти на краката.

Обратно в новината

Коментари - Кои са звездите с най-красиви ходила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявам се, но ходилата на Кейти Пери и Майли Сайръс....

Не се извинявай, всички тук явно така мислят :)

Дир-а, вижте същите снимки, ама с ВИСОКО КАЧЕСТВО, дето се виждат всички дефекти, па тогава да си говорим за "красиви" ходила. Всички тия дето сте ги изброили редовно имат снимки на които се виждат рани и натъртвания по краката (и ходилата) - след поредните пиянски купони (да, и те пият, колкото и да ги мислят феновете им за кротки девойки).

Уважаеми дираджии, махнете тези псевдо крака. Пия си кафето и закусвам и от тези прехвалени крайници ми се повръща. Прочетете последния абзац на статията. Българските момичета и жени са много по-нежни и финни.

МЛАДИТЕ,нисички и слаби момичета в повечето случаи имат красиви крачета.Не може високо момиче-тип манекенка да има красиви стъпала.А с годините...остава само спомена!!!

Божкеййй, я ако ви покажем моите, ще паднете от умиление! Тия джонгали къде са тръгнали да се показват???!!! Стъпалото на жената трябва да е нежно, недеформирано от гадни обувки, с прозрачни и изрязани нокти, бяла , чиста и нежна кожа, без косми на големия пръст, тънки глезени и фини, но оформени прасци. Коляното е отделна работа, но за него сега няма да говорим:) Всичко това трябва да е естествено, а украсата (маникюр и пр. е отделно изкуство)

Че какво им е хубавото на повечето? А лично за мен на Кейти Пери са ужасни дори.

Ужас...половината стъпала са грозни и с изронен лак

А коя е актрисата с най-красиви гъбички по краката?

Това си е жива дискриминация спрамо нас - дюстабанлиите. Ние да не сме по-грозни или по-прости? Къде е БХК да вдигне глас в наша защита?

Всичко вече се изкоментира, стигнахме до стъпалата.Сега сигурно следва класация на най-хубавите им "скрити местенца"????????

Аз пък имам най-красивият панкреас! Докога да чакам да ме похвалите в някоя статия?

Плащаш, батка и ще те похвалим така, че и циганката дето го правеше досега да се изчерви и получи комплекс за малоценност.

Браво Адриана, браво Пейчева! Страхотна статия! Днес не съм чел нищо по-смислено. Благодаря!!!

mrsmith

Три въпроса: 1) на WikiFeet целевата му група фетишистите ли са? Защото иначе не мога да разбера 2) кой, за бога, се интересува от точно тази класация? 3) Какви точно са "българските представи за красиви крачета"?

Един мой познат: "Хубавата жена е като расовия кон - тънък глезен, гъвкава походка, изящен силует. Тя изисква внимание и грижи." В тази връзка, за да е ясно за какво говорим, трява да се подчертае отново, че двете - от първостепенно значение - части на женското тяло това са ханшът и глезенът с крачето под него. По тях се съди за чистокръвността на породата (както при човека, така и при животните).

А какво правим, ако този чистокръвен кон в главата е като Анита Майзер?

ахахахахахах, ох искрено ме разсмяхте

`Дето скри коментара-реплика на балканската ти полюция!

Същото като когато дамата с красиви крака в главата е като расов кон - бегай, и дано не те стигне.

Последното изречение от статията ме кефи :)

Прехвалени звезди, пълна грозотия, с изключение само при една.

Боже, какви безумни класации. Сега да проучат и обявят коя има най хубаво малко пръстче на левия крак.

Тамън щях да напиша за класация, най-красиво кутре. ;)

Отврат....секна ми обяда. Само една беше с хубави крачета

Мнооо важно. Тези атрибути винаги остават отзад. С изключение на глезените, кой обръща внимание на другото.

Стою

Който разбира.

Аз не видях нищо красиво освен грозни нокти и олющен лак.С някои изключения (Дженифър Анистън, Меган Фокс и Мила Кунис, донякъде)