Д-р Калпачки: Не се самолекувайте при прегряване

Нервната система е една от най-ранимите части на нашето тяло при престой на висока температура.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Калпачки: Не се самолекувайте при прегряване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера какво толкова се чудите?.Доктор Калпачки рекламира калпаци, което също е вид шапка.Ся материята му не е много проветрива, но колко му да се фешън калпак от проветрива материя.

ми е забранила да пия вода!!!

Супер съвет докторе.... Значи ако прегреем сме толкова тъпи че да не пием вода и да се полеем с нея а ? Викате къде къде по здравословно е да висим по 5 часа пред някой от вашите кабинетчета където ще ни блъскате вратите под носа , и като накрая влезнем да ни кажете да седим на сянка , да платим 50 лв такса , ренген - 100 лв и "специални " немски хапчета против прегряване "ей точно в тая аптека" за 100 лв... Ама разбира се...

...И не натискайте педала на газта като изоглавени, моля! Просто при жега нещо отвътре те напъва да го правиш и ако не е чревно разстройство, значи е топлинен удар. Не е лошо да си намерите и по-културен и разбран работодател, който да ви пусне в жегата и после да си отработите, ако се договорите. Дето се казва, въпрос на човещина. Като се каже "здравна", веднага се сещаме за "каса", а като се каже "каса", веднага ни идва на ум "бира", и то охладена, не студена! Но най-важното е, Бог да ви пази, ако си нямате кой друг.