Наследник на ”Плейбой” се сгоди за актриса от ”Хари Потър”

По-малкият син на американския издател и основател на империята "Плейбой" Хю Хефнър - Купър, се сгоди за 24-годишната британска актриса Скарлет Бърн.

Обратно в новината

Коментари - Наследник на ”Плейбой” се сгоди за актриса от ”Хари Потър” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на наследника и актрисата. Заглавие достйно за сюжет на порнофилм

Нема значение, че имаш крива селска муцуна и мязаш на за.бан на гарата от годеницата си селски ерген... Важното е кой е тате. Плащач.

Абе верно, тия и двамата са ужасни. Много антипатична двойка.

Мацката има сладка муцунка , ама само до там.... Жалко за нея , де... Тоя брус някакво главоного ли е ?!! То бива и бива гмо , ама чак толкова :)))

Няма цици, късокрака е и главата и е с неправилна форма. Очите и са много раздалечени и като цяло по-добре да беше потърсил стария Хю Хефнър за съвет. Той все в някой агал на имението си щеше да му изнамери нещо по-така - русо, с големи бомби, дълги крака...

Chefo77

Разбрахме, че харесваш мъже, не оправдавай сексуалността си с глупави доводи. Момичето е симпатично и добре ориентирано.

Много са грозни и двамата, но за любовта това явно няма значение!

Стою

Ми не и двете.

Тоя откъде ли си е поръчал главата? Искам и аз такава!

От децко-юношеската школа на ФК Урунгел-Перник. Като поритат малко децата с такиви кратуни, после ги изнасят за Европа и Америка.

Сега се сдоби с вампир, остава да започне да си води дневник. И да не гостува много на свекър си, че може да я включи в оборота и по кориците.

Намери се една милионерка плати ми билетите до Пазарджик. 4 Евро билети и 2 Евро за кафе. Името и остава в тайна.

А на ръчна не те ли олаби?