Мел Гибсън крие 24-годишно гадже

Актьорът Мел Гибсън нагрубил и блъснал фотографка, за да не го снима с 34 г. по-младата му приятелка в Сидни. Полицията разследва случая.

Обратно в новината

Коментари - Мел Гибсън крие 24-годишно гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позволявам си да копирам чуждо, но умно и трезво мнение по темата /вероятно на изпатил/. "А, че мъжете като станат на 50+ гледат да усучат нещо по-младо си е известно отдавна и си има даже такава диагноза - синдром на 50-те: изведнъж откриваш, че си доста остарял, вече побеляваш и се сбръчкваш, сексът е по-труден, за някои даже невъзможен и ... някак подсъзнателно решаваш, че едно младо гадже до теб ще реши проблема. Всъщност става по-зле, защото младото гадже има друг мироглед и нужди, иска да го водиш по барове и дискотеки, иска да се забавлява, иска здрав секс, а теб вече хич те няма по бързите танци и те боли глава и от шумната музика и дори от кратък секс се уморяваш лесно, накратко си навличаш голям проблем...Е, има и изключения, но те са малко и само потвърждават правилото. При жените такъв синдром няма и това явление е доста по-малко разпространено".

Daily Telegraph photographer Kristi Miller -всеки, поне малко запознат със структурата на "избраните" имена, лесно ще разбере какво се крие зад провокацията на "фотографката". Името и говори много, нямаше как да е J ili Z , щеше да е фрапиращо. Ама и ние помним и никога няма да простим...

Дейба й папараци - не може човек нещо младо да забърше. Да й беше счупил фотоапарата в главата.

Снощи явно някои ги е треснало на политика, та свързаха Гибсън с Путин, а други ги тормози мисълта, че момите си падат само по кинтите, а не по готините им усмивки. Аз пък не мога да реша дали таз на снимката е по-готина с руса или черна коса.

хич не ме интересува какъв бил - християнин, сектант - много готин артист, но вече не влиза поради възраст в амплоата с което сме свикнали. Прекрасен актьор, а дали биел жените си , как се отнасял с децата си - това е валидно за всеки. Просто ме кефи с големите си филми.Ама защо да се интересувам от личния му живот - няма да се женя за него - интересува ме като актьор.

Баялдисахме и бактисахме от тез ваши уйдурми! Айде холан, само с тоз хайлязин ли ще ни баламосвате (или няма да ни баламосвате?)! Превърнахте ни в будали и абдали, а после се даврандисвате да ни берете гайлето! Тоз сарфошин от снимката хептен го е ударил на кестерме. Да не смята че е по башка от другите. Фанал се е с една кючук джадия, прави си мохабетите с нея тайно, а като го фанат журналистките ачик-ачик, им хфърля по един здрав кютек. Като го е сгащила, да няма да му цепи басмата. И тоз михлюзин хептен се е разпищолил. Бунашко е да я истряска с една зелена харля по суратя. Емен-емен и ще я бастиса насред къра. А там нямало ли е хора? Ким билир какви сеирджии са били и са керпендисали да гледат сеир! То добре , че не е станала коджа патаклама. Аман от кютюци без един грам акъл! Направо пишман да станеш и да те фане съклета от таз серсеми и БАБАИТИ! Гиди мискинин с мискинин! Това така ли е или не е така? :-)

Оле, Мари ханъм, солук не мога си пое от тас твойта уйдурма, дет си я уйдурдисала... шса бастисам, суратя ми са схвана..... ;)

тенкю, данке шйон, спасима (ето бьiло по (бела)руский), дженкуйе ти бардзо, хвала пуно, грасиаЗ, аферим перник машалла. :-) И ти ме разсмя с репликата си. Ich lese auch sehr gerne Deine Kommentare und gebe Dir jeweils ein Plus! Hoffentlich hast Du mich verstanden. :-) АШКОЛСУН!

Абе дали си прави мохабети е спорно...може и нещо друго да прави нищо че е стар! :-) Но все пак по добре да е сПорно от колкото без абсолютно никакво порно!.... Por el modo, creo que el uso de la palabra "кестерме" no es exacta en su texto.

Гого, той не е стар, бе. Той е СуперСтар! :) "На кестерме" означава "напряко" и се използва като еквивалент на "през просото". Така че изразът е употребен точно. ;) Lengua búlgara está lleno de palabras extranjeras turcos.

кестерме - направо, напреко, бурзо, без заобикалки, да не губи време. :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не излиза с никой, започват приказки, че е гей, ако излиза с някоя, то то са във връзка, ако са във връзка то пак започват проблеми и слухове за раздяла. Оставете хората на мира! Точно пък артистите дето цял ден са пред камери само и някакви съчинители на истории им трябват.

Да Мел Гибсън е откачен католик..и нищо повече ,който си заряза многобройното семейство..А ,Никой ти си Просто Кофти Пич..страхливец

Защо да съм страхливец? .....А Мел според теб е "откачен католик(християнин)".....Само за инфо: мюсюлманин ли си,последовател на юдаизма ли си,или.....?

Мел Гибсън поне е влюбен в младо момиче, а Путин е влюбен в самия себе си. И още повече във властта. Българските путинофили искат да се омъжат за Путин, затова се кланят пред него, ама няма да ги огрее. Защото не са 34 години по-млади от него. А Путин се разправя още по-сурово с журналистите, които казват истината.

само безнадежден малоумник може да направи връзка м/ду Мел Гибсън и Путин по този повод. Хапчета братле ли свършиха ?

А бе какъв Путин те друса бе природно недоразумение? Ти друго нещо знаеш ли бе първосигналник? Аз обикновено не си хабя времето да пиша на подобни същества, но то /съществото/ минаваш всякакви нормални граници.

Слез моля те и си прибери вересиите!Амин!

Гибсън е живото доказателство, че без значение колко си известен, кажеш ли някоя истина за евреите и директно те закопават жив!

E, как 16 милиона закопават 7 милиарда, бре другарю фашист? Или искаш да кажеш, че не-евреите са истински тулупи?

Хайде сега станах фашист и антисемит. Няма лошо. Аз говоря за евреите с власт, тези от които и доста голяма част от евреите пищят. Да продължават да бутат света към унищожение, пък дали няма всички да станат "фашисти".

пари и на мен съм готова всеки ден да ме скъсва от бой!

Яаааа......, пак си помисли!

Мел Гибсон е пич. Много ми се издигна в очите, след коментариите му за умствените способности на черните.

Не е кой знае каква красавица, но щом си я е харесал. На неговите пари и статус, можеше да хване нещо по-квалително. Някоя знойна цицореста нимфоманка.

Фотографката, защо се прережда?! Той й е взел мерки, откъм гърба. ; )

Много, изключително много завист и злоба лъха от коментарите до тоя момент! Частично разбирам "лелките" за "топлите чувства" към перфектното маце на снимката и завистта на екс-мачовците към Мел Гибсън, но е грозно, много грозно! п.п. Французите казват: Се ла ви.

ДЪртанян и Василиса Прекрасна

това с моногамията е някаква Викторианска измислица...винаги мъжете са предпочитали младите жени..., а старите само им се впрягат... въобще не става въпрос за пари, а за нормални човешки хормони...

Първото нещо, което прави един мъж като забогатее е да смени жената с нова, по-млада и по-хубава. Същото важи и за богатите от младини, просто жената до тях като застарее, също я подменят. Нормално, всеки харесва младото и свежото. Важи и за мъжете, и за жените. Просто мъжете и жените без пари няма как да се класират. А жените обикновено се спират и заради децата. Но всички си писваме и искаме нещо ново. Просто едни могат да си го позволят, а тези, които не могат им завиждат и ги плюят по форумите. Няма нищо вечно, всичко е до време - чувствата също са временна емоция.

Абе, то всеки харесва младото. И на жените ни се иска на 50 да спим с 30, а не с 50-60 годишни мъже. Но мъжете имат повече възможности. Обикновено повече са богатите мъже, отколкото богатите жени. Могат да направят деца и на късна възраст. Също така жените имат по-реална самооценка. Колкото и да ми харесва млад мъж, би ме било срам да се съблека с вече отпуснатото си тяло и кожа пред млада и свежа плът. А мъжете си мислят, че винаги са върха, щом самолета се вдига, дори и с помощни средства. По-долу някой добре го е написал, а именно: "да си във физическо съприкосновение с тяло изглеждащо по подобие на дядо ти наистина трябва да ти липсва чувство за гнусливост и да притежаваш доста голяма доза извратеност". Това си е истината, парите са си пари, но това си е реалността.

Тая май се гласи за веселата вдовица Веселка.

Трябва да е голяма оптимистка, все пак има рискова професия, а е чичето не на възрастта на Хю Хефнър все пак.

Ама до тогава що патлака ще отнесе от дъртия...

На 48 години съм,но излизам с около 25-30 годишни хубавици.Знам,че ако нямах пари нямаше да ги има,но ще се наслаждавам на живота докато мога.....за какво са ми тези пари ако не са красивите жени : само "да ям и пия" ли?А Мел освен,че има парие и "някой" в световен мащаб.

А работа нямаш ли си? Аз съм само на 40 и ... почти не ми остава време за жени :( /от висене по форумите :-D /

Постарах се до 45 години да изградя система от пасивни доходи :)

Браво, един купувач да си признае статута! Ако и продаващите се бяха толкова откровени, а да не говорят за любов, светът щеше да е по-красив и добър.

Да,правя им подаръци и ги подпомагам финансово когато имат нужда,ноо подаръци съм правил на приятелките си и когато бях между 20 и 30 години :)

някои хора имат друга ценностна система, такива като теб дори не влизат в категорията човекоподобни.

Ти какво се впрягаш? Пари - плът - пари Всичко добре, щом има желаещи 20 годишни с дето си или баща си да си лягат, само да са и двамата сингъл, че иначе не е ОК.

Значи и Мел за теб не е даже и човекоподобно.....така е: лудите не осъзнават лудостта си :)

Аз съм същия случай , даже минах 50. Докато са с теб само за парите и подаръците няма проблем. Проблема става когато вземат наистина да се влюбват ,защото макар да не съм известен не мисля ,че изглеждам по-зле от наборите Брад Пит или Том Круз или Шон пен.Все по трудно ми е да ги разкарам младите .Ти как се справяш?

А, пич, не е заради начина, по който изглеждаш, вервай ми! За този род мадами какъв ти е фасонът няма почти никакво значение, съдейки от работата си. Ще знаеш сигурно ти е много голяма онази работа ...

Ехехе! Аз се чудя, защо жените бягат от мен, а то ти си бил виновен. Какво им подаряваш, златен ъйфон ли? Прати ми дъщеря си, да се позабавлявам с нея. Длъжник си ми.

Съжалявам,нямам дъщеря :)

Комплимент и на двамата!

за криене тази хубост! Младост и хубост! Дано си намери някой лика-прилика!

и негнуслива девойка

Добре, че все пак не е от бившия СССР.

Еех, че Роза!!! Без бодли! Разбирам го напълно Мел. И аз да бях на негово място същото щях да правя! И още е здравеняк, някаква баба го нарече старец тука...Абе ей, ще си мечтаеш да те гепи такъв "старец"!

зад храста това ли правехте, та установихте, че е здравеняк и т.н.:)

Егати! Завиждам му!!!

Мел е велик

Тая фотографка защо се меси неканена?

ТОЗИ ДЪРТ НЕНОРМАЛНИК ОСВЕН ДА БИЕ ЖЕНИ ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА.НЕ СЕ НАСИТИ НА ЖЕНИ.А И ТЕЗИ МЛАДИ МОМИЧЕТА СЕ ПРОДАВАТ ЗА ПАРИ .ЖАЛКО ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА СИ МНОГО СМЕЛА ЗА ДА ЛЕГНЕШ С ВЪЗРАСТЕН МЪЖ.

А ще ни обясниш ли защо трябва да си смела? Какво толкова страшно ще ти направи, та чак пък смелоста да се иска? По-скоро може нищо да не ти направи! ;-)

да си във физическо съприкосновение с тяло изглеждащо по подобие на дядо ти наистина трябва да ти липсва чувство за гнусливост и да притежаваш доста голяма доза извратеност

ха ха- този и за мен изглежда дърт- как му се навиват млади момичета?!?! Големи бели птици!

Този мъж е ЛЕГЕНДА! С положителен знак. С много пари. Можеш само да мечтаеш за такъв "старец". Белите птици са на ята около него.

Сексуално извращение е това - нарича се фетишизъм. Като видят финикийски знаци и очичките им стават на понички, а гащетата им сами се смъкват.

Бабке, Мел едва ли ще дойде на колхоза тебе да те задява. Ако дойде му откажи, ма се съмнявам...

Папараците са платени воайори. Жалко,че страда от джентълменство и само я е блъснал. Жена не се удря и с цвете,простак от който и да е пол се удря с най-тежкото под ръка.

Фотографката, ако след теб търчи 59-годишен фотограф и ти вдига полата, единствено с намерението да ти увековечи сатененото бельо, без никакъв физически контакт с тебе, освен с полата ти, КАК ЩЕ РЕАГИРАШ? Публична личност си, известна си, хората имат право да знаят интимни неща за теб... А?!

Този винаги ми е бил антипатичен, а гледам, че и грозно одъртява. Язък за красивото девойче.

Защо язък за девойчето? Девойчето се продава, а този има много пари, все още, т.е. "момето" ако го бива, може да се изтъргува много добре.

Язък, щото много бой и то ще изяде за една шепа пари, пък може и без пари да я пердаши. Дори мащехата му, възрастна жена, намазвала от лютия му нрав.