Почина един от създателите на ансамбъл ”Българе”

Почина Ян Чарлз Андерсон, един от от създателите на ансамбъл "Българе" и от учредителите на фондация "Българе".

Обратно в новината

Коментари - Почина един от създателите на ансамбъл ”Българе” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светла му памет.

Шилo

Този човек е доказателство за това, че не е важно какво и колко си имал преживе, а какво си направил за другите! Ян нямаше яхта, нямаше хотел на морето или в Банско. А нямаше не защото не е имал пари да си купи, а защото даваше парите си за да има повече българщина. За разлика от родните олигарси и новобогаташи, Ян избра да остави диря след себе си. И го направи по най-добрия начин.

Светла му памет!

По изри4ното му желание ще бъде погребан с българска носия! Отвъд Хоризонта!

НЕ БЕШЕ ЛИ ГОСПОДИН АНДЕРСОН СЪПРУГ НА СЕСТРАТА НА ХРИСТО ДИМИТРОВ РЪКОВОДИТЕЛЯ НА АНСАМБЪЛА!? ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!

Представете си тоя човек колко е обичал нашата България. Бог да го прости. Надявам се "Българе" да почетат по достоен начин паметта му.

Светла му памет!Благодарим за всичко което е направил за България!Моите съболезнования на семейството му и най-вече на прекрасната му жена-Елена!

Какво прави това пернишко говедо до този достоен Българин!

Светла му памет на човека.Но факта,че чужденец прави толкова много за популяризацията на фолклора,и е дал хляб на толкова хора,е СРАМ за нашата държава,която нищо не прави за хората от този бранш..

светла му памет!!! зашо тази новина не е сред главните...??? защо под глупавите новини за сирия има още по глупави хиляди коментари а тук само 6.... срамота е що за хора сте?? балгария определено не заслуява този велик човек с душа на балгарин!! извинете за азбуката.

Светла му памет на човека и евала за каквото е направил. За съжаление имам чуството, че не е умрял от преклонна възраст, а някои му е помогнал я от МИ5 или МИ6 или КГБ. Твърде е готин и млад на снимката а тя е от скоро за да има човека грижи с онзи с косата, а не пише да е било инцидент някакав. Някои да каже ако знае.

Поклон пред паметта на добрия човек. Той поне оставя диря - избрал е да я остави тук. ОЧЕВИДНО е намерил причина за това. Други - за съжаление нашенци - не намират начин да оставят диря, нито пък виждат смисъл у чуждите дири. За тях да остане срамът, те са правописна грешка в историята на страната ни. ПОКЛОН, Ан Чарлс Андерсон, достойни БЪЛГАРИНО!

Трижди поклон. Съветвам всеки да прочете неговата биография. Голяма загуба за България и за света.

Това е чужденец да развива нашия фолклор..достоен човек

този е достоен човек,а ако един българин в чужбина каже,че обича държавата,която го е приела веднага се обявява за родоостстъпник,за предател и т.н.,а този не е ли предател на неговата си държава,обичате да сте център на света,щото си вярвате че сте,но не сте нищо повече от едни жалки комплексари,налагащи мнението си насила на всички,но няма да стане

Явно в БГ - то имаме най-много тъпанари от глава на населението в света и ти си потвърждение за това , значи !

37 идиота са ми в повече.Коментарите са излишни!

набираща огромна популярност изпълнява български фолклорни песни. Вий!