Слай, Стейтъм и Бандерас рекламират България в клип

Актьорите Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Салма Хайек, Антонио Бандерас и Ейдриън Броуди участват в нов рекламен клип на България.

Обратно в новината

Коментари - Слай, Стейтъм и Бандерас рекламират България в клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позабравени актьори само от ФАЩ разправят, колко им било хубаво на снимките в страната ни - по-точно, в Ню Бояна Филмс, и това е! Няма никаква туристическа информация, която би заинтересувала някого, който иска да види нещо или да се запознае с непозната страна! Колко са продуцентите, които ще хукнат към Бояна Филм след тия глупави приказки на чаша и на маса?! Да снимат разрухата в Кремиковци?! Само реклама на филмовата компания, нищо за богатствата на страната ни като туристическа дестинация! И тая нескопосна министърка тръгнала да се хвали с клипчето!

Ужас... България не е само София, студио Ну Бояна и Кремиковци.... ..или пък, е?

Ай,стига бе,рекламираме едно филмово студио и срутеното Кремиковци...

Можеше и наште родни ''звезди'' да направят нещо БЕЗ ДА ВЗЕМАТ ХОНОРАР ...

Нашите родни звезди не ги знаят в Трън па камо ли по на запад. Филмчето е добро показва достатъчно...личи си че не разбирате от реклама...няма страшно...

Егати клипа! Предишният повече показваше от България. Да бяха наели един екскурзовод за консултант по-полезно щеше да е. Поне знае кои са заслужаващите да се посетят места в България!

Тази да е чувала за аудитория и мотиви? Е гати ниското ниво под кота нула! Такава и за провинциална агенцийка не става, ще я фалира.

Това, което прави министърката на туризма, е позор, парад на незнанието и нямам думи да го опиша! Да съберат мнението на 20-на най-добри специалисти по маркетинг и комуникация и да я уволнят на мига. То бива неуко, но такова не бях виждал на тази длъжност. Да прочете най-малката книжка по маркетинг на пазара и са си я удари после в главата министърката некадърна и неука!

От какво? От рекламирането на филмовото студио, за да си намери повече клиенти? Защото не видях да се рекламират и показват красивата природа и забележителностите на България!

Впечатлен съм!