Китайка не се е подстригвала от 35 години

Гу Мейинг от Китай от 35 години не е подстригвала косата си и тя вече е дълга 2,52 метра.

Обратно в новината

Коментари - Китайка не се е подстригвала от 35 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще я последваме.

След китайката, да очакваме и информация за индийка, която не се е къпала от 45 години

Отвратително. По-меко не ми идва да го кажа. Пак в Китай са имали традиция при жените да бъдат с малки стъпала. От определена възраст започват да носят тип "обувка", която превива пръстите по определен начин и с времето се получава невероятно гадна деформация, но пък имат малки стъпала..... или пък дългите вратове при някои жени в Африка, или пък угояването от малка възраст на момичета, които за да имат благоприятен брак или въобще да се омъжат, трябва да са над 100 кг. - това според разбирането за красота на мъжете там, в западния свят пък болезнената слабост... разбирания за красота колкото искате и все ужасни по мое мнение.

На 100 % съм съгласна с твоето мнение. Имаш 100 плюса от мен :)

Дългата коса тежи, освен тома има и главоболие. До 45 год. възраст имах дълга коса, но когато я подстригах като че ли отново се родих. Изчезна тежестта, главоболието ... Никога вече с дълга коса!

е човек винаги може да се поизхвьрли когато не е излизал по на изток от Тутракан. Грешката е и на журналистите които не са обяснили, че това е традиция на това китайско малцинство и всички жени са с такива коси. Естествено че ги мият и поддьржат макар да не име лесно. Дори според това дали жената е мома, омьжена или родила косата се подреждав сьответната прическа. Лично сам ги виждала и са много мили хора.

Откачени колкото искаш! Тази коса положително тъне в мръсотия обикновено, за невъобразимите неудобства да не говорим. Такова гнусно чудо не държа в къщата си за нищо на света!

Добре де, малко проста математика...за 35 години, косата и е станала 2,52 метра, за да достигне 5,6 метра и трябват още толкова и малко отгоре. Дано има добри гени и надхвърли 100-те години за да постигне рекорда. А дали преди 35 години е знаела за Гинес?!

Стою

Включи и малко проста биология, за да си тоК. Всеки бръснар/фризьор/коафьор ще ти обясни, че колкото по-рядко се подстригваш/бръснеш, толкова по-бавно ти расте косата/брадата. Значи доста още годинки и трябват. Ако не разплита косата, като я мие, с мъртвите косми какво става?... Да и е.. и гонитбата на рекорд.

За миенето или изсушаването и трябват 7 дни?! Че то, дорде я измие и изсуши, идва време за следващото миене. Тя само с това ли се занимава?!